سوال ما بی جواب موند
کیبرد های مجازی این گوشی چطوری و چند مدله ؟ افقی عمودی داره ؟ من خیلی اس ام اس میزنم بره من خوبه؟
سوال ما بی جواب موند
کیبرد های مجازی این گوشی چطوری و چند مدله ؟ افقی عمودی داره ؟ من خیلی اس ام اس میزنم بره من خوبه؟
سلام
واسه دانلودش بالا تصویر نوشته اینجا کلیک کنیسد رو بزن بعد سمت راست کلیک کن عکس ذخیره کن . این عکس های سه تایی واسه این گوشی هست نیازی نیست جداشون کنی برای پشت تصویر میتونی از هر سه تا استفاده کنی.
دوستان کسی نتونست روی این گوشی ویدجت یا تم نصب کنه ؟؟؟؟
موندیم تو کف بابا !!!!
![]()
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
![]()
قیمت نو بدون گارانتی از نمایندگی فروش مایکروتل شیراز 155 تومان
Last edited by 789753; 22-03-2010 at 23:50.
سلام دوستان
لطف میکنید در مورد ویجت برای من توضیح بدید؟؟؟اصلا چی هست؟؟؟![]()
ممنون مرتضی جان . ولی اگه میشه همه ی این عکس هارو تو یه فایل بزار و یه جا بزار . اینجوری هم تاپیک شلوغ میشه و هم پخش و پلا !!
مثل من تو تاپیک های قبلی ! یه فایل درست کردم و همه هم استفاده کردند !!!
ممنون از لطفت .
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
اگه این گوشی رو داشته باشید و یه کم با دقت نگاه کنید سمت چپ چند تا برنامه ( ساعت - گوگل - یاهو و ... ) به صورت شورتکات هستش . به اونا میگن ویجت . دوستان خیلی زیادی روش بحث و گفتگو کردن . ولی فعلا نتونستیم بفهمیم چطور میشه ویجت اضافه کرد . !
![]()
هر دو نوع کیبرد افقی و عمودی رو داره فقط برای زبان فارسی افقی کار نمیکنه
منم مثه شما زیاد مسیج میدم و کاملا راضیم![]()
به نظر من اس.ام.اس فارسیش در حالت عمودی جالبه ... بخاطر زیاد بودن حروف فارسی شیوه جالبی رو برای انتخاب حروف انتخاب کردند ... یکمی کار کنید دست آدم روون میشه .
سلام عزیز
چه جوری باید بزارم تو یه فایل راستش بلد نیستم ؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)