تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 1024 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من یه چی میگم نخندین...
    من هر درسی رو میخونم، شب خوابشو میبینم!!!
    نه اینکه قشنگ خواب ببینما، ولی همش تو خواب و بیداری صحنه های(!) اون درس جلو چشممه!
    خیلی اذیت کننده ست...
    شما اینجوری نیستین؟!
    پ.ن: شیوه برتر مطالعه ست ها!
    جالبه من هم خیلی موقع ها خواب می بینم که تو خواب مسئله ای رو که توی بیداری حل نمی کردم حل کردم.ولی صبح که بیدار میشم هرچی فکر می کنم که چه طور حل کردم یادم نمی یاد.معلوم نیست این خواب ها کی دست از سر ما بر می دارند.

2. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جالبه من هم خیلی موقع ها خواب می بینم که تو خواب مسئله ای رو که توی بیداری حل نمی کردم حل کردم.ولی صبح که بیدار میشم هرچی فکر می کنم که چه طور حل کردم یادم نمی یاد.معلوم نیست این خواب ها کی دست از سر ما بر می دارند.
    بچه ها این خواب دیدنا خیلی بهتون ضرر میزنه، یه دوستی داشتم کارش به روانپزشک کشید. روانپزشک گفته بود خیلی خطرناکه، ولی یه راه حل خیلی آسون داره که بهش توجه نمیکنن، اگه رعایت بشه هیچ مشکلی نیست.اونم اینکه قبل از خواب از درسایی که از مغزتون زیاد کار میکشن استفاده نکنید.ریاضی و فیزیک رو تا بعد از ظهر ببندید.قبل از خواب دینی رو ببرید تو رختخواب و مشغول مطالعه بشید.صبح که پا میشید میبینید دینی جلوتون بازه و خوابتون برده، اونم در کمال آرامش.
    موفق باشید

4. این کاربر از shia1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من طرفدار سرسخت لايتنرم...قلم چي فيش به ياد داره كه من واسه لايتنر هم از همونا مي خرم...قيمتشم كاملا مناسبه حدودا 400 تا فيش تو هر بسته داره كه قيمتش 1000 تومنه...
    این فیش ها چه جوریاس؟

خالیه باید خودمون نکات رو توش بنویسیم؟ یا مثلا نکات درسا رو داره؟

6. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

نه خالیه
    موقعی که داری درس میخونی
    و موقعی که مثلا درسنامه یه کتاب تست نکاتی رو که بنظرت مهمن توش مینویسی

8. 2 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه خالیه
    موقعی که داری درس میخونی
    و موقعی که مثلا درسنامه یه کتاب تست نکاتی رو که بنظرت مهمن توش مینویسی
    فكر كنم مفيد باشه اگه بتوني سريع بنويسي كه كار من نيست!
    مشاوراي كانون هم توصيه ميكنن!

10. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parisa-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    من تجربی هستم البته انتگرال و ...داریم
    میخوام بدونم که برای اینکه ریاضی رو 90 بزنم باید کدوم کتابا رو بخونم چون در ریاضی خیلی مهمه
    در ضمن این گاج سفید رنگ که میگید برای سطح مبتدی هست
    خوب این کوله پشتی برای تمام 2 و 3 و پیش هست یا نه برای هر کدوم یک کتاب داره
    اگر با همون کوله پشتی میشه جمعش کرد دیگه سراغ گاج نرم؟

برای زیست فقط کتاب های سبز عالیه

البته اگه بتونی کتاب های دکتر آرام فر رو پیدا کنی (انتشارات تخته سیاه) که چه بهتر ... واقعا سوالاش مفهومیه

واسه ریاضی هم 8 کتاب ریاضی (گاج) خوبه ... البته دیگه فکر نکنم الان پیدا بشه ...

12. 3 کاربر از Parisa-007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من یه چی میگم نخندین...
    من هر درسی رو میخونم، شب خوابشو میبینم!!!
    نه اینکه قشنگ خواب ببینما، ولی همش تو خواب و بیداری صحنه های(!) اون درس جلو چشممه!
    خیلی اذیت کننده ست...
    شما اینجوری نیستین؟!
    پ.ن: شیوه برتر مطالعه ست ها!
    سلام
    منم این جوری هستم ولی یه حالت توی خواب و بیداری مغزم شروع میکنه به یادآوری مطالب بعدش شروع میکنه به حل تست هایی که توی اونها اشکال داشتم بخصوص درس های ریاضی و فیزیک بعدشم تست هایی که مشکل داشتم حل میشه
    ولی واقعا دیوانه کننده هست !!!!!!!!!!
    اما من راه حل رو پیدا کردم
    به خودم میگم به هیچی فکر کن اون وقت مغزم میره دنبال هیچی

14. این کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

فكر كنم مفيد باشه اگه بتوني سريع بنويسي كه كار من نيست!
    مشاوراي كانون هم توصيه ميكنن!
    اره خیلی خوبه مخصوصا برای مرور

من حسابان و جبر رو کامل نوشتم

فیزیک1و2 و هندسه 1و2 و شیمی 1و2 رو هم اکثر فصلاشون رو پر کردم

ولی برای عربی و زبان که میگن مفید پر نکردم
    کسایی که مشکل دارن این عربیو پر کنن میگن خیلی مفیده

16. این کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitorres77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض چند کتاب تا کنکور؟

سلام.میخواستم از بچه های با تجربه بپرسم از هر درس چند کتاب کمک اموزشی بگیریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    یه مطلبو از توی فروم persiantools از کاربری به نام hossein2kk دیدم براتون میذارم ( بخونید ضرری نداره ) :
    "" سلام
    من رشته ام ریاضی بود امسال دارم میرم دانشگاه آزاد.
    اما یادمه یک از دوستام اول تابستون بهش گفتم تو برو از اول تابستون یه کتاب آبی دیف بگیر روزی یک تست بزن ! (نصیحت پدرانه) اما اون گفت نه بابا من فلان می کنم برنامه ریختم روزی 6 ساعت می خونم اختصاصی فلان میکنم و عمومی بهمان ... الان 2 ماه از تابستون گذشت و اون هیچ کاری نکرده ! دیروز دیدمش بهش گفتمیادته فلان گفتم بکن گفتی نه ! خودش حرف من رو قبول کرد.
    به بچه های گل 89 می خوام فقط بگم که پیوسته خوندن تو کنکور از هر چیز مهمتره ! مثال می زنم : من ریاضی رو 42 زدم فیزیک 12 و شیمی 9 ! و دوستم ریاضی 21 شیمی 40 و فیزیک 25 عمومیام تو یه سطح . من رتبه ام شد 23000 اون 7000 !!!!!!! شخصا از فیزیک و شیمی متنفر بودم ولی خوب می بینید چطور کوبیدنم ! تفاوت کلا شاید به 15 تست هم تو 200 و خرده ای تست نرسه اما ... به خودم می گفتم اگه من از اول عید فقط روزی یه تست از فیزیک زده بودم الان شاید ... ولش کن ماله من گذشت و خوب نمی خوام یک سال بمونم و میرم آزاد ولی کلا بچه ها الان شروع کنید و بگید من از امروز 30 دقیقه می خونم و بیشتر هم نخونید حتی اگه حال داشتید . هفته بعد یک ساعت و هفته های بعد .... می بینید رسیدید به امتحان های عید راحت روزی 8 ساعت می خونید ولی دوستاتون که کرکری می خوندن همه معدل ها افتضاح ...
    و یه پیشنهاد الان اگه کسی شروع نکرده بشینه تا آخر شهریور فقط حسابانبخونه که تو دیفرانسیل پیش کمک می کنه اساسی و توی ترم پیش فقط پیش (تاکید می کنم فقط پیش) خیلی ها می گن پایه پس چی ولی من به عنوان یه ریش سفید یا کسی که این راه رو همین سال پیش رفته می گم قبول میخوای پایه بخونی ؟ 80 درصد پیش و 20 درصد پایه .چرا؟چون عید می تونی اون چیزا رو تموم کنی.
    عمومی هم اگه زبان و عربی مشکل داری برو کلاس (عربی رو اگرم خوب بلدی هم برو کلاس آزمون سراسری عربیش همش بلا استثنا با نکته حل میشه این شرو ور های کتاب به درد عمش می خوره)
    البته عربی جزئ درس های پایه نیست که هیچ باید هر روز به نظر من بخونی چون کلا فراره و به هم پیوسته.
    خیلی ها میگن خوب ما پایه کم بخونیم که بیچارهمیشیم همه میخونن . نه جونم اینطورام نیست برید آمار رتبه های زیر 2000 سال پیش رو دربیاری ببینید چن درصد زدن اختصاصی ها رو ماکسشون 60 و 70 هست یعنی اگه شما پیش رو خوب خونده باشی صد درصد ریاضیت بالای 60 هست فیزیک هم اگه چند تا مبحث پایه رو خوب بدونی با کل پیش همون حدودا ولی شیمی نه ! این جدائه و سوالاش کاملا مساویه ! پیشنهاد بازم روی کتاب پیشه ولی در کنارش 3 رو خوب بخون چون از 2 راحت تره و سوالاتش هم آب !
    میرسه به خرداد و میگی چرا حرف فلانی رو گوش نکردم اما بدون تو کنکور تسلط روی 1 مطلب از خوندن 1000 تا مطلب مهم تره . ""
    من که استفاده کردم .

19. 7 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •