اشکال نداره همونجوری برید تو لایو سیزن میره فقط مشکل اینه که چه جوری باید بازی کرد
اشکال نداره همونجوری برید تو لایو سیزن میره فقط مشکل اینه که چه جوری باید بازی کرد
البته بی نام و نشون و محض گفتن بعضی صحبت ها.
خلاصه نکات مثبت:
- امکان انتخاب تیم های ملی و باشگاهی بسیار زیاد
- کنترل 360 درجه
- بازی سریع و اکشن گونه
...
خلاصه نکات منفی:
- بروز نبودن گرافیک
- تعداد زیادی انیمیشن عجیب و غریب
- فیزیک غیر واقعی توپ
...
توضیحات کامل اینجا:
- 64% -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب, حالا چه نتیجه ای از امتیاز فوق می گیریم؟ طبق نظر و منطق (؟!) دوستانی که خودشون رو هوادار بازی فوتبال دیگری می نامند: هیچی. امتیاز فوق هیچ معنایی نداره. آدم باید خودش عقل داشته باشه و چشاشو باز کنه. از طرفی چون FIFA غربیه طرف باهاش مشکل داشته. سیاست کونامی رو هم که می دونید, حتما به سایت فوق پول داده. در ضمن اینا از موفقیت های FIFA زورشون گرفته و می خوان اونو خراب کنن. امکان دیگه ای هم نیست. امتیازو این اراجیف تو کله ما هوادارای FIFA نمیره. بحث نکنید و بفرمایید بیرون. پستهاشم هم موجوده.
اینم گرافیک بی نظیر شیرجه کاسیاس. خداییش امتیازش باید اینقدر کم باشه؟ دست و پاهاش رو هم میشه شمرد.
>-0< o
در پایان نقد فوق به مدرن بودن نسخه های کنسولی FIFA 10 اشاره شده.
دوستان میخوام یه اعترافی بکنم.
انصافا جو ورزشگاه تو fifa 10 خیلی جالبه و همینطور گرفتن خطای هند.اما pes اینا رو نداشته.
بقیه ی چیزهای fifa 10 مزخرفه.
وقتي به داخل بازي مي رم براي sign in شدم دو سوال ميكنه. اول اينكه ايا اكانت داري؟ و يا اكانت نداري؟ و از اونجايي كه من قبلا رجيستر كردم مي گم دارم. بعد به داخل مي ره از من ايميل و پسورد و Persona مي خواد. كه در اينجا به مشكل بر مي خورم و ارور ميده.
حالا چه كار كنم؟
من تو فیفا 09 Be a Pro بازی نکردم.اما الآن دارم بازی می کنم.با دوربین player(اگه اشتباه نکنم) خیلی فاز می ده مخصوصاً وقتی میرسی به محوطه جریمه حریف دوربین یهو میاد جلو و اگه یه بازیکن حریف با تو تنه به تنه بیاد دوربین تکون می خوره.
وقتی وارد کردی و ارور داد حالا از میری قسمت Game Modes و بعد گـــزینه ی Online Game modes رو انتخاب می کنی !![]()
البته بماند که جو ورزشگاه خیلی با جریان بازی هم خوانی نداره.یعنی وسط زمین اگه توپ رو بگیری یه جوری تشویقها زیاد میشه انگار که گل زدی وقت گل هم خیلی سر و صدا نمیشه.در ضمن حرکت بازیکنها بعد از گل با اون چیزی که توی دموی شادیشون میذاره تناقض داره.یعنی وقتی کل میزنی یه استیل میگیره که مثلا خیلی خوشحال نیست و فقط دستاشو میبره بالا ولی توی دمویی که بعدش میذاره میخواد خودشو پاره کنه. وقتی هم که به هم پاس میدن و توپ بینشون گیر میکنه خیلی حال گیریه.
البته برای مقایسه (با PES ) باید نسخه ی کنسولی رو مقایسه کرد که به عنوان برترین شبیه ساز فوتبال شناخته شده !
چرا نسخه ی pc هر دو بازی رو با هم مقایسه نمیکنید
راستي بك سوال داشتم آيا pes2010 منتشر شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)