خوب یک سوال دارم ببینید این نسخه بل اخره هنوز نیاز به Konami ID داره یا نه در ضمن بل اخره این بازی رو میشه روی لن پیاده کرد یا نه از دست این Konami دوست دارم کله اینا رو بکنم.
خوب یک سوال دارم ببینید این نسخه بل اخره هنوز نیاز به Konami ID داره یا نه در ضمن بل اخره این بازی رو میشه روی لن پیاده کرد یا نه از دست این Konami دوست دارم کله اینا رو بکنم.
خدارو شکر دبگه مستر لیگ با منیجر مدش از اون وعض تکراری د اومده.(یعنی خدا کنه که در بیاد)
خوب می دونم تا حالا ممکن عکس هایی از کاور احتمالی بازی رو دیده باشید ولی دوستانی که می خوان باکس شات بازی رو اورجینال ببینند و با سایز صحیح ازشون پرینت در بیارن می تونن این باکس شات های رسمی و اورجینال رو با کیفیت بالا و سایز متناسب برای کاور داشته باشن:
باکس شات مخصوص UK برای پلتفورم XBOX360
لینک بزرگ نمایی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باکس شات مخصوص UK برای پلتفورم PS3
لینک بزرگ نمایی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا تو این کاورها به موهای مسی توجه کردید؟چرا اینجوریه؟تو سوپرکاپ اروپا اصلاموهاش اینطوری نبود بدبخت...
Last edited by mohammad_87; 05-09-2009 at 12:59.
خدارو شکر این konami یه فکری در مورد مستر لیگش کرد و امسال سال کولاکیه واسه دوسداران pes .خدا کنه این داور کچلشم ور داره که تو pes 09و pes08 بود
آره دیگه هر چیز واقعی که دنیای فوتبال هست بره وجود داشتن تو بازیه شبیهساز اجازه رسمی میخواد.
آقا یه سوال فقط نخندین ها چند وقت پیش حسین خان گفتن یه جا خوندن تور دروازه ها موشن کپچر شده آیا حرکتای توپم موشن کپچر میشه کرد؟
این دو تا مشکل هم درست شده ؟
1 - ریکاوری بازیکنا وقتی بازی اولو تموم میکردی بازی دوم بعد از 3-4 دقیقه دیگه نمیتونستن راه برن
2 - وقتی حریف حمله می کنه تمام 4 تا دفاع میرن سراغ اون بازیکنی که توپ دستشه و بقیه مهاجمهارو ول می کنن
حرکت هر چیزیو میشه کپچر کرد اما باید ببینیم این کار تا چه حد به طبیعی شدن حرکات و رئالیسم بازی کمک میکنه . چند وقت پیش یکی از کسانی که با شرکت کونامی درارتباطه این مساله رو تایید کرد که امسال کونامی قصد داره حرکات تور دروازه رو کپچر کنه اما در مورد توپ فکر نمیکنم این کار انجام بشه چون حرکات توپ بسیار متنوعه و اصلا منطقی نیست از روش pre-set برای تعریف حرکات توپ استفاده کرد .تا جایی که من اطلاع دارم معمولا موتور بازی اینکار رو بصورت on the fly انجام میده .
ریکاوری و مساله بدن سازی و همینطور مصدومیت بازیکنان توی مستر لیگ امسال به مربی تمرینی و همینطور پزشک تیم بستگی داره , کیفیت کاری اینا رو خود شما با پولی که خرج میکنی تعیین میکنی .اونچیزی که من از این متن فهمیدم به این شکله که براساس سطح و لولی که شما برای کادر تیم تعریف میکنی عملکردشون تعیین میشه .
درمورد دفاع هم بستگی به تنظیماتی داره که شما در سیستم دفاعیتون به اجرا میذارین و همینطور استفاده از کارتهای مربوط به این قسمت . درمورد این موارد قبلا توی تاپیک خیلی بحث شده برای اطلاع بیشتر میتونید صفحات قبلو نگاه کنین .
Last edited by 4039; 05-09-2009 at 21:42.
حالا این موشن کپچر و pre-set چیه حسین خان ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)