دوست عزیز اگر خود این کار را انجام نداده ای نباید بگویی من مطمئن هستم، چون حداقل چند ساعت وقت مرا گرفتی و ویندوز را دوباره نصب کردم ول اتقاق خاصی نیفتاد و بطور مستقیم وارد ویندوز seven میشه!!!!!
دوست عزیز اگر خود این کار را انجام نداده ای نباید بگویی من مطمئن هستم، چون حداقل چند ساعت وقت مرا گرفتی و ویندوز را دوباره نصب کردم ول اتقاق خاصی نیفتاد و بطور مستقیم وارد ویندوز seven میشه!!!!!
با تشکر از پاسخ شما اما
من سی دی بوت اکس پی را گذاشتم، قسمت Repair را نمیاره، میره برای نصب مجدد و انتخاب درایو نصب ، من فکر کردم بعد از انتخاب درایو گزینه Repair را میاره، همان درایو D که محل نصب اکس پی بود را انتخاب کردم اما دیدم داره فایلها را کپی میکنه روی درایو تا نصب مجدد کنه البته کپی را انجام داد و سیستم را ریست کرد که من با کلید پاور سیستم را خاموش کردم و بعد سی دی seven را گذاشتم و با پامترهای Bootrec بوت سون را برگرداندم حالا نمیدونم چیکار کنم تا xp برگرده و ادامه نصب را هم انجام نده، البته الان که به درایو D نگاه می کنم فایلها را جایگزین نکرده ولی فایلهای شروع نصب مجدد xp را کپی نموده، لطفا راهنمایی کنید، خیلی ضروریه!
Last edited by Asali; 26-10-2009 at 18:24.
سلام دوست عزیز
نباید اینجوری بشه ؟!!
مهم نیست شما توی 7 برین و فایلهایی که گفتم رو (ntldr و ntdetect.com) از پوشه i386 سی دی ویندوز xp داخل درایو c کپی کنین.فقط میمونه یه فایل boot.in که اونو من براتون آپ کردم(از د اخل فایل زیپ بردارین) اونو هم دانلود کنین و بریزین توی c.(اگه درایو xp تون d نیستش اون باید ادیت کنین).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتحان کردم نشد دوست عزیز
حتما باید با ریکاوری کنسول برین و دستور
bootcfg/ rebuild
رو اجرا کنیم.
یا اینکه شما همون اروری که easyboot داد رو بنویسین چی بود .
Last edited by mehdi_halla; 26-10-2009 at 20:27.
با تشکر از این که خودتون آزمایش نمودید
نمیدونم باید چه کار کنم، اخه چطوری وارد ریکاوری بشم
برنامه EasyBCD نسخه جدیدش یعنی 2 را که بتا است نصب کردم تا شاید با سون سازگار باشه، ولی فایده نداره، گرچه پیغامش با نسخه 1.7.2 فرق میکنه ولی هنوز مشکل داره و درایو نصب اکس پی را نمی شناسه، توی انجمن سایت این نرم افزار هم بعضی از اعضاء همین اشکال من را مطرح کرده بودند که من خیلی راحلش را متوجه نشدم
چند لحظه قبل اومدم نسخه 1.7.2 EasyBCD را دو مرتبه نصب کردم و حالا که هنگام بوت گزینه اکس پی را میزنم پیغام میده
فایل hal.dll در مسیر system32 ویندوز موجود نیست، این فایل را از کجا پیدا کنم؟ البته وقتی سرچ کردم در درایو D محل نصب اکس پی این فایل وجود دارده ، منظور چیه؟
چرا همیشه موقع نصب این پیغام برام میاد؟
saetup was unable to creat a new system or locate an existing system partition. see the setup log files for more information.
در نصب ویندوز XP هم یه همچین چیزهایی میگه.
کسی دلیلش رو میدونه؟
ممنون...
دوست عزیز این فایل رو آپ کردم hal.dll رو تو همون مسیر کپی کن؛ببین چی میشه ولی فکر نکنم چیزی بشه...
http://mehdiphoto.persiangig.com/hal.zip
شما همون ورژن 1.6 رو بگیر ببین نمیشه آخه من شرایط شما رو برای خدوم بازسازی کردم و با همین ورژن تونستم مشکل رو حل کنم.نمیدونم ولا..
http://rapidshare.com/files/94112092/EasyBCD_1.6.exe
راستی شما یه درایوت چک دیسک رو بکن یا از ابزارهایی که دیسک رو تعمیر میکنن خطاهاشو با سی دی های قابل بوت(مثلا hieren cd).شاید فرجی شد.
Last edited by mehdi_halla; 27-10-2009 at 20:47.
با تشکر
همانطور که شما گفتید فایل hal.dll که کپی کردم اتقاق خاصی نیفتاد
بعد نسخه 1.6 را نصب کردم بازهم همان پیغام نبودن فایل hal.dll در مسیر system32 را داد
اما استفاده از چک دیسک سی های بوت را یاد ندارم ، آیا سی دی خاصی لازم داره؟ یا با هر سی دی بوت میشه! و hieren cd را نمیدونم چیه؟
SALAM DUSTAN...MAN TAZE WINDOW 7 64 BIT NASB KARDAM VA FARSI NADARAM...MAN YE MOSHKELI MOGHE NASB DASHTAM...VAGHTI MIKHASTAM HARD RO PARTISION BANDI KONAM FAGHAT TA 300 GIG EJAZE PARTION BANDI DAD VA BAAD ON GOZINE ((NEW))GHEIRE FAAL SHOD
MOSHKEL AZ KOJAST ?CHI KAR KONAM? HARDAM SAMSUNG F2 HAST 1 TB ALBATE GHABLAN YE BAR BA DVD XP PARTISION BANDI KARDAM 1 TB RO SHENAKHT
YE CHIZE DIGE....TYPE FARSI CHEOTR EZAFE KONAM? TO GHESMATE LANGUAGE FARSI NIST
دانلود مستقیم ویندوز هفت نسخه ultimate retail به همراه کرک تست شده با حمایت شرکت پژوهش غرب شهرستان قروه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتشکر یادت نره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)