تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 531 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دفعه اول شما ورداشتی 7 رو روی ویستا زدی که با این کار در بوت سیستم بقول معروف اختلال ایجاد کردی
    آره مطمعنم!
    دوست عزیز اگر خود این کار را انجام نداده ای نباید بگویی من مطمئن هستم، چون حداقل چند ساعت وقت مرا گرفتی و ویندوز را دوباره نصب کردم ول اتقاق خاصی نیفتاد و بطور مستقیم وارد ویندوز seven میشه!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

QUOTE]

دوست عزیز شما با سی دی ویندوز XP بوت بشین بعد قسمتی که میگه میخواین Repair کنین یا ویندوز تازه بریزن شما گزینه Repair رو انتخاب کنین.
    حالا دنبال ویندوزها میگرده که احتمالا برای شما دوتا پیدا میکنه(شماره 1 همون ویندوز 7هستش که توی درایو c قرار داره وشماره 2 ویندوز xp هستش که توی درایو D شما قرار داره.)
    شما 2 رو تایپ و Enter کنین.
    حالا از شما پسورد ادمین تون رو میخواد اونو وارد کنین (اگه نداره خالی بذارین) و Enter کنین.
    حالا شما باید دو تا فایل ntdetect.com و ntldr رو که پاک شدن(بخاطر فرمت) رو توی c کپی کنین.
    با این دستورات:

copy e:\i386\ntldr c:

copy e:\i386\ntdetect.com c
    درایو e رو مطابق با درایو سی دی تون عوض کنین در دستورات بالا.
    (البته شما میتونستین این دو تا فایل رو زمانی که داخل 7 هستین هم کپی کنین از داخل پوشه i386 سی دی به درایو c.
    حالا برای ساختن بوت xp دستور زیر رو تایپ کنین:
    boofcfg /rebuild
    این دستور دنبال ویندوز xp تون میگرده و وقتی پیداش کرد ازتون میپرسه اضاف کنم به لیست بوت.شما با Y جواب میدین.
    دستور exit رو تایپ کنین تا ری استارت بشه سیستم.
    حالا مستقیم با xp وارد میشین.توی xp از همون برنامه Easybcd برای اضافه شدن ویندوز 7 استفاده کنین.
    با تشکر از پاسخ شما اما
    من سی دی بوت اکس پی را گذاشتم، قسمت Repair را نمیاره، میره برای نصب مجدد و انتخاب درایو نصب ، من فکر کردم بعد از انتخاب درایو گزینه Repair را میاره، همان درایو D که محل نصب اکس پی بود را انتخاب کردم اما دیدم داره فایلها را کپی میکنه روی درایو تا نصب مجدد کنه البته کپی را انجام داد و سیستم را ریست کرد که من با کلید پاور سیستم را خاموش کردم و بعد سی دی seven را گذاشتم و با پامترهای Bootrec بوت سون را برگرداندم حالا نمیدونم چیکار کنم تا xp برگرده و ادامه نصب را هم انجام نده، البته الان که به درایو D نگاه می کنم فایلها را جایگزین نکرده ولی فایلهای شروع نصب مجدد xp را کپی نموده، لطفا راهنمایی کنید، خیلی ضروریه!
    Last edited by Asali; 26-10-2009 at 18:24.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نباید اینجوری بشه ؟!!
    مهم نیست شما توی 7 برین و فایلهایی که گفتم رو (ntldr و ntdetect.com) از پوشه i386 سی دی ویندوز xp داخل درایو c کپی کنین.فقط میمونه یه فایل boot.in که اونو من براتون آپ کردم(از د اخل فایل زیپ بردارین) اونو هم دانلود کنین و بریزین توی c.(اگه درایو xp تون d نیستش اون باید ادیت کنین).
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

امتحان کردم نشد دوست عزیز

حتما باید با ریکاوری کنسول برین و دستور
    bootcfg/ rebuild
    رو اجرا کنیم.
    یا اینکه شما همون اروری که easyboot داد رو بنویسین چی بود .
    Last edited by mehdi_halla; 26-10-2009 at 20:27.

5. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

14

امتحان کردم نشد دوست عزیز

حتما باید با ریکاوری کنسول برین و دستور
    bootcfg/ rebuild
    رو اجرا کنیم.
    یا اینکه شما همون اروری که easyboot داد رو بنویسین چی بود .
    با تشکر از این که خودتون آزمایش نمودید
    نمیدونم باید چه کار کنم، اخه چطوری وارد ریکاوری بشم
    برنامه EasyBCD نسخه جدیدش یعنی 2 را که بتا است نصب کردم تا شاید با سون سازگار باشه، ولی فایده نداره، گرچه پیغامش با نسخه 1.7.2 فرق میکنه ولی هنوز مشکل داره و درایو نصب اکس پی را نمی شناسه، توی انجمن سایت این نرم افزار هم بعضی از اعضاء همین اشکال من را مطرح کرده بودند که من خیلی راحلش را متوجه نشدم

چند لحظه قبل اومدم نسخه 1.7.2 EasyBCD را دو مرتبه نصب کردم و حالا که هنگام بوت گزینه اکس پی را میزنم پیغام میده
    فایل hal.dll در مسیر system32 ویندوز موجود نیست، این فایل را از کجا پیدا کنم؟ البته وقتی سرچ کردم در درایو D محل نصب اکس پی این فایل وجود دارده ، منظور چیه؟

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا همیشه موقع نصب این پیغام برام میاد؟

saetup was unable to creat a new system or locate an existing system partition. see the setup log files for more information.

در نصب ویندوز XP هم یه همچین چیزهایی میگه.
    کسی دلیلش رو میدونه؟
    ممنون...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

با تشکر از این که خودتون آزمایش نمودید
    نمیدونم باید چه کار کنم، اخه چطوری وارد ریکاوری بشم
    برنامه EasyBCD نسخه جدیدش یعنی 2 را که بتا است نصب کردم تا شاید با سون سازگار باشه، ولی فایده نداره، گرچه پیغامش با نسخه 1.7.2 فرق میکنه ولی هنوز مشکل داره و درایو نصب اکس پی را نمی شناسه، توی انجمن سایت این نرم افزار هم بعضی از اعضاء همین اشکال من را مطرح کرده بودند که من خیلی راحلش را متوجه نشدم

چند لحظه قبل اومدم نسخه 1.7.2 EasyBCD را دو مرتبه نصب کردم و حالا که هنگام بوت گزینه اکس پی را میزنم پیغام میده
    فایل hal.dll در مسیر system32 ویندوز موجود نیست، این فایل را از کجا پیدا کنم؟ البته وقتی سرچ کردم در درایو D محل نصب اکس پی این فایل وجود دارده ، منظور چیه؟
    دوست عزیز این فایل رو آپ کردم hal.dll رو تو همون مسیر کپی کن؛ببین چی میشه ولی فکر نکنم چیزی بشه...
    http://mehdiphoto.persiangig.com/hal.zip

شما همون ورژن 1.6 رو بگیر ببین نمیشه آخه من شرایط شما رو برای خدوم بازسازی کردم و با همین ورژن تونستم مشکل رو حل کنم.نمیدونم ولا..

http://rapidshare.com/files/94112092/EasyBCD_1.6.exe

راستی شما یه درایوت چک دیسک رو بکن یا از ابزارهایی که دیسک رو تعمیر میکنن خطاهاشو با سی دی های قابل بوت(مثلا hieren cd).شاید فرجی شد.
    Last edited by mehdi_halla; 27-10-2009 at 20:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز این فایل رو آپ کردم hal.dll رو تو همون مسیر کپی کن؛ببین چی میشه ولی فکر نکنم چیزی بشه...
    http://mehdiphoto.persiangig.com/hal.zip

شما همون ورژن 1.6 رو بگیر ببین نمیشه آخه من شرایط شما رو برای خدوم بازسازی کردم و با همین ورژن تونستم مشکل رو حل کنم.نمیدونم ولا..

http://rapidshare.com/files/94112092/EasyBCD_1.6.exe

راستی شما یه درایوت چک دیسک رو بکن یا از ابزارهایی که دیسک رو تعمیر میکنن خطاهاشو با سی دی های قابل بوت(مثلا hieren cd).شاید فرجی شد.
    با تشکر
    همانطور که شما گفتید فایل hal.dll که کپی کردم اتقاق خاصی نیفتاد
    بعد نسخه 1.6 را نصب کردم بازهم همان پیغام نبودن فایل hal.dll در مسیر system32 را داد
    اما استفاده از چک دیسک سی های بوت را یاد ندارم ، آیا سی دی خاصی لازم داره؟ یا با هر سی دی بوت میشه! و hieren cd را نمیدونم چیه؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

SALAM DUSTAN...MAN TAZE WINDOW 7 64 BIT NASB KARDAM VA FARSI NADARAM...MAN YE MOSHKELI MOGHE NASB DASHTAM...VAGHTI MIKHASTAM HARD RO PARTISION BANDI KONAM FAGHAT TA 300 GIG EJAZE PARTION BANDI DAD VA BAAD ON GOZINE ((NEW))GHEIRE FAAL SHOD
    MOSHKEL AZ KOJAST ?CHI KAR KONAM? HARDAM SAMSUNG F2 HAST 1 TB ALBATE GHABLAN YE BAR BA DVD XP PARTISION BANDI KARDAM 1 TB RO SHENAKHT

YE CHIZE DIGE....TYPE FARSI CHEOTR EZAFE KONAM? TO GHESMATE LANGUAGE FARSI NIST

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دانلود مستقیم ویندوز هفت نسخه ultimate retail به همراه کرک تست شده با حمایت شرکت پژوهش غرب شهرستان قروه

کد:
    کد:
    تشکر یادت نره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •