باشه.شما ها امتحان کنید بعدش منم امتحان میکنم.![]()
باشه.شما ها امتحان کنید بعدش منم امتحان میکنم.![]()
سلام
تبریک به تمام کسانی که کوکی خریدن
اگه زحمتی نیست یه چند تا بازی توپ برای کوکی بگذارید برای تم که صبر کردیم چون خطر داره ولی از بازی خیالم راحته
ولی الان که فکر میکنم میبینم آمار فروش الجی کوکی بالا رفته اونم به خاطر این تاپیک فوق العاده هست
َشرکت الجی باید از p30world و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این تاپیک رو درست کرد ممنون باشه نصف فروشش سر همین تاپیک بوده![]()
خوب ببخشید ، خلاصه ما دانش آموزیم و هزار بدبختی ... 6-7 صفحه اینجا رفته جلو من عقب موندم ، نکاتی که یادم میاد رو توضیح میدم اگه چیزی یادم رفته بگید تا دفعه بعد که اومدم بگم.
اول در مورد اسکرول کردن در فایل های افیس ف این قسمت یه خرده سخت تره ، ولی میشه بهش عادت کرد ، باید به خرده بیشتر فشار بدید تو این قسمت ، چطور بگم ، توضیحش یه خرده پیچیده هست ، در کل تو این قسمت قابلیت اسکرول کردن یه خرده مشکل داره دیگه!
یکی دیگه که الان یادم میاد مربوط به فایل های MP3 و کاور یا تصاویرشون بود. یکی از دوستان درست گفتند که این قابلیت مال ویندوز مدیا پلیر های جدید هست ، ولی اگه می خواید که تصویر یا کاور آهنگ رو بهش اضافه کنید یک سری نرم افزار داره ، من از MP3 Tag استفاده می کنم که در یک عبارت می تونم بگم"فوق العاده است!"
خیلی چیز ها رو میشه تغییر داد و میتونید یه عکس رو در یک لحظه برای چند تا آهنگ مختلف بچسبونید. من الان فایل نصبش رو پیدا نمی کنم ، نمی دونم کجا فرستادمش ولی تو اینترنت سرچ کنید خودتون پیدا میکنید ، من الان نزدیک 100 تا آهنگ دارم که بیشتر از نصفشون Cover دارن.
دیگه یادم نمیاد چه خبرا بود تو این تاپیک ، جز اینکه کوکی هاتون مبارک![]()
در مورد عکس کاور، من تو پی سی فقط از JetAudio استفاده میکنم، کاور میزارم، هم رو کوکی و هم رو استار لود میشن کارواشون.....
آقا کوکی همگی مبارک باشه ... این اسکرول کردن رو منم نمیتونم ...![]()
من که کلا بیخیال اسکرول کردن تو آفیس و پی دی اف شدم.
کلا من این گوشی رو برای خوندن پی دی اف گرفتم که اونشم اینجوریه.
باید کلی فشار بدی و بکشی تا یکم تکون بخوره. که اونم میترسی صفحه خراب شه.
حداق اگه میشد با کلید کم و زیاد کردن صدا بالا پایین رفت خوب بود.
تازه وقتی هم میخوای بالا پایین کنی، هر بار که دستت به صفحه میخوره هی اون گذینه هاش میاد و باز دوباهر تمام صفحه میشه و اونا میرن.اعصابم خورد میشه![]()
سلام رفقا این کیف اصلی گوشی داخل جعبه فقط سریهای قدیمی تر که اومدن داشتن منظورم از قدیمی تاهمین چند ماه پیشه الان سری جدید که میاد نداره من گرفتم نداشت در ضمن پلمم بود.![]()
دوستان انقد نگید پلمپ.تنم میلرزه.آخه یاد پلمپ گوشی خودم میفتم.در ضمن پلمم بود.![]()
به فروشنده گفتم نقره ای پلمپ نداری؟گفت چرا الان میرم مغازه بغلی برات میارم.
تا پاشو گذاشت بیرون فروشنده مغازه بقلی با جعبه ی 1 گوشی نوکیا اومد تو به فروشنده دومی همین مغازه هه گفت داداش بیا اینو واس ما پلمپ کن!
اونم ور داشت 1 چست گارانتی اصل نوکیا درآورد و چسبوند رو برپسب قبلی که باز شده بود.
و این است داستان پلمپ شدن گوشی های بازار علائدین.
..............
راستی بچه ها من شنبه دانشگام شرو میشه.دیگه نمیام تااااا عید.
اومدم نبینم هنوز تمو امتحان نکردیدا![]()
نه مال من فقط یکی روش چسبیده![]()
Last edited by majid_sd2009; 28-01-2010 at 11:33.
واسه منم کیف نداشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)