فقط موقع ثبت نام ازت گواهی میخوان و برای مراحل بعد هم دیگه لازم نیست بدی!
فقط موقع ثبت نام ازت گواهی میخوان و برای مراحل بعد هم دیگه لازم نیست بدی!
دوست من یه گوهی ای هست که از پلیس +10 میگیری میبری به امور آموزشی تا معافیتت تایید بشه!
از اون یه کپی بگیر ببر آموزشگاه!(تاریخ خاصی ام نداره!)
من یه گواهی از مدرسه گرفتم دادم ولی به دانشگاهم ثبت نام کردم که اونام یه گواهی دادن !
در صورتی که گوهی ای که مدرسه داده بود یه ماه از وقتش گذشته بود که من امتحان دادم الان منتظر گواهی نامم!(حالا احیانا" اگه خواستن گواهی رو مال دانشگاهو میبردم!)
مال شما ام وضعیت مشابهیه تقریبا"!
Last edited by Altairezio; 26-10-2013 at 18:22.
گواهی اشتغال به تحصیل 1 دونه کافیه. همونو منگنه میکنن به پرونده ، تا اخرش همون یدونه بسه.
ولی بعضی جاها (موقع امتحان) به معافیت تحصیلی گیر میدن . برای معافیت تحصیلی من رفتم پلیس +10 گفتن که باید از دانشگاه 1 نامه بگیری بیاری تا بهت برگه معافیت تحصیلی بدن ، که البته دانشگاه خودش از تو پروندم برام کپی گرفتن و مشکل حل شد.( اینو فقط سرهنگه موقع ازمون شهری میخواست ، موقع ثبت نام اصلا برگ معافیت تحصیلی نمیخوان.)
پیشنهاد میکنم اگه ممکنه برات برو قسمت اموزشتون یا معاونت دانشجویی و اینابگو از برگه معافیت تحصیلیت یه کپی بگیرن بدن بهت که داشته باشی . ضرر نداره. بگو برای اداره راهنمایی و رانندگی میخوام.(شاید بدن شایدم ندن)
موفق باشی![]()
Last edited by Extreme-Forces; 26-10-2013 at 19:06.
خیلی ممنون از جوابا. اکی- پس مشکلی نیست در کل- حالا فعلا از همون گواهی اولیه یه کپی میگیرم نگه می دارم دوستامم جلوتر از منن ببینم اگه اونا گواهی معافیت تحصیلی خواستن میرم پلیس +10 یا دانشگاهم اونم می گیرم.
من هنوز منتظرم ...![]()
دوستان از زمان درخواست صدور چند روز کاری طول میکشه تا گواهینامه برسه؟
سلامماله من سوم مهر صادر شد نهم مهر رسيد دستم
دوستان اطلاعی دارین؟؟
برا پایه 2 سن 23 سال تمام لازمه ولی ب2 رو نمی دونم. داداشم میخواد بگیره گفت برم بپرسم آموزشگاه رانندگی شرایطشو که یادم رفت.![]()
من رفتم آموزشگاه گفتن که واسه ب2 ثبت نام نداریم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)