سلام رفیق آیا قیمت i5ها هم افت کرده؟؟فک کنم دیگه افت قیمتااا شروع شدددددد .... پیش به سوی خرید![]()
سلام رفیق آیا قیمت i5ها هم افت کرده؟؟فک کنم دیگه افت قیمتااا شروع شدددددد .... پیش به سوی خرید![]()
سلام
لطفا قیمت cpu amd 435 و motherboard giga 770t usb3 را بدهید آیا ارزون شدنه
خداحافظ
پس خبری که من تو page قبلی دادم تا حدودی درست بود!
خیلی ها واسه خودشون می گفتن ارزون نمیشه
اما می دونستم و حس میکردم حالا که دلار داره پایین اومده به نمایشگاه الکامپ نرسیده قیمت ها سقوط میکنه
بازم هنو قطعات به قیمت نرسیده یه خرده دیگه باید صبر کرد
انتظار بیشتری از کاهش قیمت دارم
دوستان من می خواستم بدونم p55a-ud4 گیگا تو ایران هست یا نه. کسی خبر داره؟؟؟
به نمایشگاه الکامپ نزدیک میشیم از اونجایی که اکثر نمایشگاهها تو ایران فروشگاهه آیا تو الکامپ هم قطعات کامپیوتری میفروشن؟؟
دوست عزیز منم تمایل دارم از نمایشگاه الکامپ خرید کنم ولی تا به حالا نمایشگاه الکامپ نرفتم
دوستان کسی اگه اطلاعی داره لطف کنه بگه که نمایشگاه فقط مختص فن آوری و نرم افزاره و یا فروش قطعات هم داره؟
اگه نمایشگاهی فروش قطعات داشته باشه احتمال خیلی زیاد قیمت های کف کف میدن واسه فروش
سلام
من یک مانیتور Crt 17 دارم با توجه به این یه کارت گرافیک عالی تا 130 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
فقط قابلیت پردازش عالی رو در حد همین مانیتور می خوام نه رزولوشن خیلی بالا .![]()
ATI 4670
برندش هم زیاد فرق نداره
مدل خوبیه. زیر 100 میشه فکر کنم . راستی با مموری 512 و دی دی آر تری بگیری بهتر از 1 گیگ دی دی آر تو میشه ها !!!!! تازه ارزونتر هم میشه فکر کنم. حدودا 10 تومن ...
بالای 100 میتونی 5670 رو هم بگیری .... فکر کنم برای مانیتورت کافیه و خیلی هم خوبه. تا 140 بری بالا میتونی 9800 یا 8800 رو بگیری که قدرتش خیلی دیگه عالی میشه. معادل این دو تا 4830 هم هست.
یعنی تا حالا هیچ کس نمایشگاه الکامپ نرفته!
مدیران عزیز انجمن شما چطور؟
بابا تو رو خدا اگه می دونید یکی یه حرفی بزنه![]()
؟؟؟؟؟؟
کسی نبود ؟!!!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)