یه دونه کی جدید واسه گرفتن آپدیت Kaspersky Antivirus 2009 :
آقایون بک آپ گیری از آپدیت های فعلی یادتون نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دونه کی جدید واسه گرفتن آپدیت Kaspersky Antivirus 2009 :
آقایون بک آپ گیری از آپدیت های فعلی یادتون نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی اون فایل از روی 4shared پاک شده
چطوری بک اپ بگیریم ؟آقایون بک آپ گیری از آپدیت های فعلی یادتون نره.
Last edited by kiuna; 07-05-2010 at 12:23.
کسپر برای نصب بازی مشکل درست میکنه
وقتی میخوام یه بازی نصب کنم میزنه یه فایل رو ازش نیست و نابود میکنه بعد از نصب هم بازی مسلمه که اجرا نمیشه
گذوشتن محل نصب بازی تو لیست سفید هم بی فایده ست
چون اون فایل ظاهرا تو درایو ویندوز نصب میشه همون ابتدا
این در حالیه که بقیه آنتی ویروسها این فایل بازی رو تهدید کننده نمیدونن
به نظرتون چیکار کنم؟
یه عکس از اخطاری که میده بزار اینجا تا نظر بدیم.
منم یه بازی (Counter Strike : Condition Zero) رو وقتی نصب میکردم فایل اجراییش رو حذف میکرد. واسه حلش گذاشتم با خیال راحت هر چی که دلش میخواد رو حذف بکنه. خوشبختانه فقط دو تا فایل رو حذف میکرد که یکیش فایل اجرایی بازی بود و اون یکی یه فایل اجرایی ناقص که به درد نمیخورد! منم رفتم از گیم کپی یه دونه کرک واسه این بازی پیدا کردم و ریختم توی پوشه بازی. از اونجایی که کرک هایی که سایت گیم کپی میزاره خیلی مطمئن و تست شده هستن دیگه بهش گیر نمیداد و با خیال راحت بازی رو نصب و اجرا کردم!![]()
حذف شد![]()
Last edited by saba_879; 08-05-2010 at 11:10. دليل: حذف به علت پیدا کردن جواب
از کی هایی که دوستم dreamland گذاشته استفاده کن.
ورژن 2010 بک اپگیری فقط با زدن تیک ذخیره اپدیت ها در تنظیمات اپدیت ها انجام میشه. اگه 2009 داری میشه دستی بک اپ گیری کرد. اگه هست بگو اموزش بدم
هرفایلی که پاک میکنه میشه برگردوندش. اگه خود فایل نصب ایراد میگیره اول کسپرسکی رو خارج کن بعد نصب کن.
اگه بعد از نصب ایراد میگیره باید اون فایل رو برگردونی و تو لیست سفید بدیش دوباره فعال کنی.
پس در هر صورت امکانش هست.
یه دونه کی جدید واسه گرفتن آپدیت Kaspersky Antivirus 2009 می خواستم.
به دلیل زود اکسپایر شدن اکثر key های کسپرسکی و دوام نداشتن آنها برای هر ورژن یک key جداگانه با دوام بالا انتخاب کردم که چند مدتی با خیال راحت آپدیت کنید بدون بلک لیست شدن.
بسیاری از key ها صدها روز اعتبار دارند اما 2 یا 3 روز نگذشته بلک لیست میشند.
فایل زیر یک فایل rar هست و برای هر ورژن فقط یک عدد key قرار دادم.
Kaspersky Anti-Virus & Kaspersky Internet Security
ورژن های 2008 تا 2010 هر ورژن فقط یک عدد key بادوام.
http://www.4shared.com/file/q7bpQ9Kw/drhaniball_key.html
موفق باشید.
سلام...
خدمت شما دوست عزیز :
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشی♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)