شما در اینترنت هر کاری انجام بدی حتی باز کردن صفحه ها و اجرای سایت های مختلف هم از میزان حجم مصرفیتون کاسته می شه.
عزیز تعجب داره؟؟
همین صفحهای که داری میبینی از اون بالا نگاه کن تا پایین صفحه
تصاویر تبلیغاتی (الان داره Call od duty را تبلیغ میکنه)
همین عکسهایی که به عنوان آواتار گذاشته شده
اسمایلهایی و شکلکهایی که تو پست کاربران هستش
دکمههایی که برای ارسال پاسخ و ... به صورت گرافیک هستن
از اونا گذشته متنهای صفحات
تصاویر
و کلیه اسکریپتهایی که روی سایت نصب شده همه و همه برای اینکه قادر به دیدنشون باشی روی کامپیوترت دانلود بشه(تا حالا پوشه temporary internet file رو روی سیستمت دیدی؟؟)
نتیجه کلی اینکه هر کاری که تو اینترنت انجام بدی
باز کردن صفحات
چت
دانلود
دیدن فیلمهای آنلای و یا موزیک به صورت آنلاین
آپدیت کردن نرم افزارهای سیستم(انتی ویروس و یا....)
آپلود کردن فایل
یه نکته هم بگم که آپلود همیشه به اون معنایی که فکر میکنی نیست همین باز کردن صفحات علاوه بر دانلود یه مقدار کمی هم آپلود خواهی داشت
دوستان قبلی خیلی خوب توضیح دادند.
من هم با اجازه به یه نکته شاره کنم که سیستم Accounting برای سرویس های حجمی، طوری تنظیم شده که هنگامی که حجم تموم بشه دیگه نمیتونید از نت استفاده کنید. باید برید دوباره شارژ کنید.
موفق باشید![]()
بعد از يك سال و 8 ماه كابر شاتل بودن فهميدم مار تو آسينم پرورش ميدادم. حروم خور تر از شاتل وجود نداره حيف مخابرات جماران هستم و راهي ندارم وگرنه يه لحظه توي اين لجنزار نميموندم. فقط بگم خيلي خيلي خيلي حروم خور هستن. از عيد تا حالا سرويس منو خراب كرده بودن و هرچي هم زنگ ميزدم مي گفتن مشكل ما نيست بعد از 8 ماه گفتم پشتيباني حضوري بياد بعد توي همون روز مشكل حل شد بعد خودشون گفتن نويز خط رو گرفتيم بعد من نامه شكايت دادم درخواست خسارت كردم حالا ميگن نه ما نويز رو نگرفتيم!!! خود به خود خوب شده! مگه ميشه 8 ماه خراب يهو درست همون روزي كه گفتم پشتيبان بياد خود به خود خوب بشه. خلاصه اينكه 8 ماه پولمو ريختم دور. حروم تك تكشون مي كنم. ايشالا شركتشون آتيش بگيره!
تا حد ممكن طرف شاتل نياين مگر اينكه مثل من هيچ جا فعال نباشين و مجبور باشين اين لاشخور ها رو خططون باشن.
من منكر كيفيتش نميشم ولي كيفيتش هم ميتونه نسبت به محدوديت و قيمتش ناديده گرفته بشه.
از دوستان کسی نمی تونه جواب این سوال رو بده؟؟؟![]()
دوست خوبم؛
تا اونجایی که من میدونم، دیتای wifi به صورت عملی در هیچ جای ایران راه اندازی نشده و شما نمیتونید از مودم وایرلس به طور مستقیم برای گرفتن اینترنت استفاده کنید.
تا اونجایی که اطلاعات فرسوده ی من میرسه، قرار بود تا پایان امسال، مقدمات این طرح آماده بشه. و در سال بعدی به بهره برداری برسه.
موفق باشید
ئه راستی! چرا پسمیکنید....؟!
![]()
Last edited by tohidkh; 18-11-2008 at 17:08.
دوستان یه سوال داشتم
فرق بین Adsl و Adsl2+ چیه ؟
الان پارس انلاین Adsl 2 میده وسپنتا Adsl میده !!! چه فرقی با هم دارن ؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام/کسانی که از لایزر سرویس میگیرند لطف کنند نظرشون را بگند/و ایا مشکل خاصی با این سرویس دارند؟ممنونم
ممنون خوب پس تکلیف ما چیه؟؟
اینو بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)