معمولش اینکه باشه اما بعضیا رمیدارن
اره دوست من.یک ورودی داره و دوتا خروجی
همه جا نمیدونم اما توی پاسازایران که قبلا بود الان نمیدونم
بیشتر از 5000 تومن فک نمیکنم باشه
معمولش اینکه باشه اما بعضیا رمیدارن
اره دوست من.یک ورودی داره و دوتا خروجی
همه جا نمیدونم اما توی پاسازایران که قبلا بود الان نمیدونم
بیشتر از 5000 تومن فک نمیکنم باشه
آموزش نصب و راه اندازی مودم TP-LINK TD-8811 رو کسی بلده ؟ توی فرم گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگه کسی آموزش کاملش رو داره بزاره![]()
isp من پارس آنلاین هستش
Last edited by بهزاد; 30-01-2009 at 08:47.
من فك نكنم هيج نوع نصبي نياز داشته باشه .
مودمت رو روشن ميكني ، و وايمستي تا چراغ adsl ثابت بشه ، يه اكانت درست ميكني ، و اون با اكانت وصل ميشه
قبلا كه اينجوري من وصل ميشدم .
منظور منم از نصب همون ساخت اکانت هستش چون عملا نیازی به نصب نداره و با پورت لن وصلش کردم ساخت اکانتش رو کامل این جا بزارید مرسی
اینجا رو مطالعه کردین؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه او جا رو نخونده بودم مرسی![]()
با سلام چند سوال داشتم
1- آيا اين برنامه هايي كه ادعا ميكنند باعث افزايش سرعت adsl مي شوند واقعا سرعت را بالا ميبرند
2- اگه سيم تلفن از كنار سيم برق بگذرد تاثيري روي سرعت دارد
3- وقتي ميگن سرعت دانلود بين 6 تا 8 به چه معني است و بايد از كجا بفهميم كه چند است
1.از نظر من این برنامه ها هیچ کارایی ندارند
2.راستش میگن تاثیر داره اما سیم تلفن خونه ما از کنار کنتوربرق رد شده و من که تاثیری احساس نمیکنم و سرعتم عالی هست
3.خوب سرعت دانلود هست دیگه بین 6 تا 8 بالا پایین میشه و میتونی زمانی که داری دانلود میکنی ببینی
مدل مودم من در ليست نظر سنجي نبود. مودم من justec 4lan router2 است.
سلام
من یه مودم روتر وایرلس نیاز دارم که میدونم هر مدلی باشه با توجه به شعاع تحت پوشش میتونه یک خونه یا بیشتر رو پوشش بده اما بدم نمیاد مدلی که انتخاب میکنم بتونه یه آپارتمان 3 طبقه رو پوشش بده ، با این حال زیاد مهم نیست.
یو اس بی هم نیاز نیست اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه ! میشه بهش هارد اکسترنال یو اس بی وصل کرد ؟
مدل هایی که مد نظر داشتم D-Link 2640t بود که 84 تومن قیمت گرفتم و Linksys wag200g رو 95 تومن و یه Linksys دیگه رو هم گفت که 60 تومن قیمتش بود اما مدلش یادش نبود .
اگه میشه یه مدل خوب از نظر مارک ، کیفیت ، و گارانتی با حد اکثر قیمت 95 تومن معرفی کنین .
تعداد سیستم هایی رو هم که قراره استفاده بشه از حد اقل پوشش مودم ها کمتره و از اون نظر هم مشکلی نیست. در ضمن در مورد گارانتی ها میخواستم بدونم و اینکه آیا خدمات خوبی ارائه میدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)