برو یا از دیجیتال یا از کریستال بگیر ! ...
پشت باکس توجه داشته باش اسم ایتونز 9 یا 9 به بالا باشه و اینکه فریمور 3.1 باشه یا به بالا ! ...
پلمپ هم باشه و بالای ایپاد یه فلش هست که از اونجا باید باکس رو از حالت پلمپ باز کنی همین ! ...
برو یا از دیجیتال یا از کریستال بگیر ! ...
پشت باکس توجه داشته باش اسم ایتونز 9 یا 9 به بالا باشه و اینکه فریمور 3.1 باشه یا به بالا ! ...
پلمپ هم باشه و بالای ایپاد یه فلش هست که از اونجا باید باکس رو از حالت پلمپ باز کنی همین ! ...
اقا من میخوام یک 3G بگیرم.
به نظر شما ارزش داره صبر کنم تا یک محصول جدیدتر بیاد از Apple؟
مثل Ipod 4g؟
یا بگیرم و حالا حالاها خبری نخواهد بود از محصول جدیدتر؟
---------------------------------------------------------------------------------
یک سوال دیگم دارم
بازار تهران یعنی همون پایتخت کی باز میکنه از امروز؟
فردا یعنی شنبه باز هست؟
اگه نه کی باز میشه؟
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------
راستی V_P_N رو من روی iPod 1G تست کردم عالی جواب میداد
Last edited by sony_W810i; 20-03-2010 at 16:07.
سلام دوستان
می دونم که iPod touch بلوتوث داره برای استفاده از هندزفری ...
ولی آیا میشه مثل iPhone از بلوتوثش برای ارسال اطلاعات استفاده کرد ؟
برنامه ای برای این کار هست ؟
یا از Wi-Fi اش میشه همچین استفاده ای کرد ؟
شنیدم یک برنامه هست که میشه باش از Bluetooth به صورت کامل استفاده کرد .
iBluenova v2 هست اسمش فک کنم.
---------------------------------------------------------------------------------------
جون من یکی جواب بده . کارم عجله ای هستش.
اگه ممکنه آخرین قیمت iPod Touch 32G 3G رو هم بدین ممنون میشم چون میخوام بدونم چقدر پول ببرم با خودم. و اینکه کی ارزونتر و منصف تر میده. ممنون
Last edited by sony_W810i; 22-03-2010 at 00:36.
سلام دوستان من یک مقداری دچار ابهام شدم و میخوام دوستان کمکم کنن و نه از روی تعصب من الان گیر کردم بین خرید Apple Ipod Touch و Sony-NWZ-X1060-32GB و Sony NWZ-S545 من کیفیت واسم خیلی مهمه کیفیت پخش و میدونم 100% امکانات اپل بیشتر از این دوتاست ولی امکانات رو به کیفیت بالاتر ترجیح میدم میخوام بدونم کیفیت کدوم بالاتره و چقدر تفاوت داره ممنون
من توصیه می کنم خریدت رو انجام بدی و منتظر نمونی .. حالا 7-8 ماه دیگه شاید تاچ نسخه جدید بیاد شاید نیاد... (این چیزا تا اوایل تابستون قطعی نمیشه) ... حداقلش اینه که اگه هم بیاد، شما 7 ماه رو که می تونستی یه پلیر داشته باشی و باهاش حال کنی از دست دادی ... این یه تجربه اس بعد از این همه سال کار با پلیر، که هدف نهایی اینه که حال کنی با دستگاهت... بی خیال استراتژی درازمدت و اینا... (حداقل نظر من اینه)
//
والا سالهای پیش اون چیزی که من دیده ام اینه که تا خود 10-12 فروردین هم معلوم نمی کنه... باید زنگ بزنی و بپرسی .. خیلی وقتا نیمه وقت باز میشه و تازه بعد هم بعضی مغازه ها تعطیلن همچنان.. مثل بعدازظهرهای پنجشنبه اس!! ...
زنگ بزن و بپرس...
32 گیگ باید 320 تومن باشه؛ شما یه 30-40 تومن بیشتر ببر؛ یه وقت دیدی چیز دیگه ای خواستی بخری!...
برو دیجیتال یا کریستال ...
از نظر کیفیت، اول سری X سونی ، بعد سری S سونی و بعد تاچ ... ضمن اینکه هدفونهای کارای سونی هم قطعاً مناسب تر از هدفونهای تاچ هستند..
این وسط یه بحث دیگه هم هست و اون تجربه کاربر با پلیرهای رده بالاست... من همیشه گفته ام اینو که اگه این اولین خرید دوستان در دامنه پلیرهای رده بالاست، به احتمال بسیار زیاد از کیفیت صدای تاچ راضی خواهند بود... (دقت کنید که من نمیگم تاچ بده یا حتی متوسطه... تاچ خوبه... منتها سونی ها برای کاربر باتجربه تر خوشصداتر خواهند بود) ... ضمن اینکه اگه هم کاربر خواست تجربه اش رو با تاچ ارتقا بده، میتونه بره یه هدفون خوب بخره که حدود 20-30 تومن بیشتر نیست..
بنابراین براساس حرف من، شرایطت رو بسنج و تصمیم بگیر.
پس یعنی فرق زیادی بین کیفیت صدای این دوتا وجود نداره ؟ چون بر اساس توضیحاتی که اینجا:
داده شده مقداری دو دل شدم چونکه من کیفیت صدا به شدت حساسم امیدوارم بتونم یه تاچ پیدا کنم و تستش کنم ولی اینطور که دوستم گفت بیس خوبی نداره و باید هدفونش عوض بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
مممکنه شمارشون رو بم بدید به یک طریقی؟
به نظر من اگه عجله نداری و قیمت واست مهم صبر کنی بهتره چون همیشه این قانون بازار که با ورود نسخه های جدید نسخه های قدیم ارزونتر میشه اگه مایشو داری و پولش مهم نیست که هیچی!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)