اگه همچنان نمیتونی آپدیت کنی حتی با ف ی ل ت ر شکن های مختلف
بهتره دنبال آنتی دیگه باشی
مشخصات سیستم رو بگو رفقا راهنمایی کنن
اگه همچنان نمیتونی آپدیت کنی حتی با ف ی ل ت ر شکن های مختلف
بهتره دنبال آنتی دیگه باشی
مشخصات سیستم رو بگو رفقا راهنمایی کنن
با سلام :
آموزش فعالسازی آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی 2015 و سرویس وی--پ-ی-ان اوست (اوست سکییور لاین که با امتحانی که چند روز داشتم خیلی خیلی عالیه کاراییش که چون پولیه بایدم باشه قائدتا) به مدت دلخواه رو بصورت یه فیلم کم حجم ( 7 مگابایت ) آماده کردم که امیدوارم بدردتون بخوره....
================================================
ویرایش
لینک دانلود فیلم به علت ترمیم این باگ توسط اوست و عدم کارکرد این روش بعد از آن حذف شد.
Last edited by aylar6888; 15-11-2014 at 00:03.
سلام
به تازگی آخرین نسخه از Avast Anti Virus -Free Edition دانلود کردم ( 2015.10.0.2208) اما با فعال سازیش میشکل پیدا کردم . تا الان کلی سریال نامبر گرفتم (از خود سایت اوست و متفرقه) اما همه رو یا نامعتبر میزنه یا لیست سیاه ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
من انتي ويروس اواستو درم
ولي نمي دونم چرا سه مولفه ان غير فعال شده و هر كار مي كنم فعال نميشه چند روزه
حتي يك بار بدون حذف ان يك باز از نو نصبش كردم باز شند
Last edited by mm_yaghoob; 11-11-2014 at 22:03.
درود :
کدوم ماژولهاش کار نمیکنن دقیقا؟
چگونه برای یک نرم افزار در آواست 10 محدودیت اتصال و یا قطع اتصال به اینترنت رو بزاریم؟ تو نسخه های قبلی بلد بودم اما اینجا نداره.من اینترنت سکیوریتی دارم.
ضمنا میگن نسخه premire کاملتره . اگه درسته اونو بگیرم. چه فرقی با اینترنت سکیوریتی داره؟
درود :
جواب سوال اولتون رو الان اوست ندارم که راهنماییتون کنم
اما جواب سوال دومتون رو با شکل نشون دادم که دو تا ماژول نسخه پریمایر بیشتر داره که
اولیش : قابلیت رفع حفره های امنیتی بطور خودکار با نصب پچهای امنیتی هست ( برای نرم افزارهایی که در معرض خطر و ه---ک هستن )
دومیش : جلوگیری از سوء استفاده از اطلاعات خصوصیتونه<< پاک کردن فایلها بصورت غیرقابل بازگشت>> ( ینی اطلاعاتتونو با فرمت چند مرحله ای وبسیار آروم پاک میکنه که قابل ریکاوری نباشن که اصطلاحن بهش <shred> میگن )
Last edited by aylar6888; 17-11-2014 at 01:02.
یه مشکل اساسی دارم با آواست 10 .حجم نرم افزار دانلودی حدود 180 مگ بود ولی الان بعد نصب شده 1 گیگ ( در محل نصب) به اضافه 800 مگ در پوشه Program Data . هم درایو c رو خالی میکنم و هی این آواست اون حجم خالی شده رو پر میکنه و داره بزرگتر میشه . میترسم کل درایو c رو پر کنه. قبلا که comodo داشتم مشکلی نبود.دلیل این کار چیست؟ اونم درصورتی که چند کیلوبایت فقط آپدیت گرفته
مشکل دیگه هم اینه که نمیشه در فایروالش دسترسی یه نرم افزار به اینترنت رو مسدود کرد در صورتی که زمانی نسخه 6 و 7 رو داشتم ، این قابلیت رو داشت.
الان از آواست اینترنت سکیوریتی 10 استفاده میکنم
یه مشکل اساسی دارم با آواست 10 .حجم نرم افزار دانلودی حدود 180 مگ بود ولی الان بعد نصب شده 1 گیگ ( در محل نصب) به اضافه 800 مگ در پوشه Program Data . هی درایو c رو خالی میکنم و هی این آواست اون حجم خالی شده رو پر میکنه و داره بزرگتر میشه . میترسم کل درایو c رو پر کنه. قبلا که comodo داشتم مشکلی نبود.دلیل این کار چیست؟ اونم درصورتی که چند کیلوبایت فقط آپدیت گرفته
مشکل دیگه هم اینه که نمیشه در فایروالش دسترسی یه نرم افزار به اینترنت رو مسدود کرد در صورتی که زمانی نسخه 6 و 7 رو داشتم ، این قابلیت رو داشت.
الان از آواست اینترنت سکیوریتی 10 استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)