سرویس پک 3 برای ویندوز
از سایت مایکروسافت میتونی با حجم حدود 300مگابایت دانلود کنی
اگه اینترنت پرسرعت نداری میتونی بری سیدی ویندوز که مجهز به آخرین نسخه این سرویس پک باشه را بخری (ارزشش رو داره)
سرویس پک 3 برای ویندوز
از سایت مایکروسافت میتونی با حجم حدود 300مگابایت دانلود کنی
اگه اینترنت پرسرعت نداری میتونی بری سیدی ویندوز که مجهز به آخرین نسخه این سرویس پک باشه را بخری (ارزشش رو داره)
همون xp سرویس پک 3 !
منم داشتم ولی اصلا جالب نبود ! میگفتن که حتما نسخه اصلیش نیست !
روی این سیستم میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu 3.0
ram 1gig
vga 6200a 256
گرافیکت درست مثله منه
خیلی ضعیفه بعیده کار کنه
خطاب به دوست شیرازیم
میگن فردا (شنبه) مغازه ی افسری چهار راه سینما سعدی بازی رو میاره
دوستان یه سوال
ایا هوای برفی و بارونیش زمین چمن را خراب میکنه
در مورد شرایط اب و هوایی هم یه توضیح کاملی بدهید
به خدا دیگه دارم دیوونه می شم ... نمی دونم چه خاکی به سر این سیستم بریزم ...
من قبلا pes 2008 رو روی سیستم زیر اجرا کردم و بازی فقط روی medioum اجرا می شد و گزینه high خاموش بود ... و البته روی مدیوم هم که بازی می کردم بازی گیر زیادی داشت :
Ram : 1 gig
cpu : 2.4 celeron
graphic : geforce FX 5500 / 256 / DDR1/ shader 2.0
الان هم که
pes 2009 اومده من فقط می تونم یا cpu و یا graphic رو بالا ببرم ... یکیشونو...منظورم اینه که راهی هست که یکیشونو بالا ببرم و مشکلم حل بشه ؟ (برا high ) . راهی جود داره یا مجبورم هردوشو بالا ببرم تا بتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
راستی : اگه cpu در حین بازی 100 درصد پر بشه بازی گیر می کنه ؟؟؟؟تورو خدا یکی که مطمئنه جوابش درسته جواب منو بده خیلی خیلی ممنون می شم .
دوستان من با این سیستم به راحتی روی بالاترین کیفیت بازی رو انجام میدم
حداقل ترین و بهترین سیستم پیشنهادی رو هم میتونید ببینید
با همین سیستم 2008 رو روی حالت normal فقط میتونستم بازی کنم ولی 2009 رو روی high و بالاترین تنظیمات میتونم (تازه دارم میفهمم کیفیت توی لذت بازی چقدر تاثیر داره)
راستی اون گزینه LB چی هستش ؟
راستی دوستان یعنی فقط من هستم که توی بازی مشکل تاخیر در سیو های داخل بازی دارم ؟
برای هر save data system یا هر سیو دیگه ای بی خودی 20 تا 30 ثانیه باید صبر کرد
باید ویندوز رو عوض کنم یا از کرک میتونه باشه ؟
شما مادربردتون AGP و باید عوض بشه ! مگر اینکه تو بازار یه 7600GT بتونی گیر بیاری ! البته در صورتی که مادر برد شما 8X ساپورت باشه ! هزینه زیادی باید بکونی که شاید اگر یه کارت ارزونتر بگیری کارایی بیشتری داشته باشه !(در صورتی که MAIN شما PCI باشه ).
بعد 1گیگ رم میخوای که احتمالا MAIN شما 400 ساپرت بیشتر نباشه ! 1گیگ 400 هم که خیلی گرونه ! حدوده 40 هست . در حالی که 667 15 تومن بیشتر نیست ! علتش هم نایاب بودن هست .
پس نتیجه کلی اینه که شما MAIN و RAM و VGA رو باید عوض کنی ! البته CPU شما هم برای HIGH ضعیفه . (یا هم که همون کارایی که بالا گفتم رو باید انجام بدید .
سلام من با این سیستم میتونم رو یlow خوب بازی کنم :
ram :1Gig
cpu:3.06 intel
vga:256 gforce fx5500
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)