این فیلم سینمایی که الان شبکه 5 داد به نام بازی کسی میدونه اسم انگیلیسیش چیه ؟ :|
این فیلم سینمایی که الان شبکه 5 داد به نام بازی کسی میدونه اسم انگیلیسیش چیه ؟ :|
من ندیم شبکه پنج رو اما احتمالا The game باشه .
رسیدگی شد به این موضوع پیرمرد عزیز منظورشون "اخبار تلویزیون " بود اشتباه لینک دادن .من یه تاپیک زدم درباره برنامه راز نمیدونم چه ربطی به سینما داشت که تاپیک قفل شد آدرس اینجا رو دادن!!![]()
آقا میگن امروز سینما 4 یه فیلم جالب نشون داده. کسی اسمش رو میدونه؟
داستانش اینطوریه ظاهرا که یه نفر تو یه خونه ای گیر میکنه و باید یه سری کارها رو انجام بده و اگر اشتباه انجام بده دیوارها نزدیک میشن.
اتاق فرمت Fermat's Room
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتاق فرمتو می گی یه نفرم نبودن 4 نفر بودن
یکی از مسایل مهمشم این بود
فرض کن تو تو یک اتاقی یکی نگهبان جهنمه دروغ گو هست اون یکی نگهبان بهشته راست می گه
تو هم نمی دونی که کدوم نگهبان بهشت کدون نگهبان جهنمه تو هم یک بار فرصت داری از اونا سوال کنی دروازه بهشت کدومه ازشون چی مپرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو کف این سوال موندم
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
وای کی فیلم اقلیما رو از شبکه 4 دیده لطفا نقدش کن وعکسم بزاره
چه جالب!!!!!!
یه تاپیک مهم که جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!!!(عجب پارادوکسی!!!!) 231 روزه کسی اینجا پست نداده!
از جهت تنوع و رفع این پارادوکس و البته تخلیه روحی!!!!! دیدم یه پست اینجا بدم بد نیست
آخه این چه فیلمایی بود که تلویزیون تو نوروز پخش کرد
خودش رو کشت ، یه دونه real steel نشون داد که تا اونجا که یادمه نامزد اسکار شده بود
اونم با اون ترجمه: نبرد پولادین!!!!!!
یه پنگوئن های آقای پاپر هم مرحمت کردن که شاهکار تحریف بود!!!!!!!
صد رحمت به اون پایگاه خبری فارس نیوز!!!!
باید میگفت پنگوئن های آقایان.....!!!!!!
قبلا لباسا رو تغییر میدادن یا یه دفعه یادمه تو یه فیلم کلا یه شخصیت کلیدی رو حذف کرده بودن!!!!
اما این دیگه نوبرشه که دوبله درست حسابی یه موسسه مجاز رو بردارن و به جاش یه مشت نوشته های من درآوردی تحویل ملت بدن
از همه جالبتر اینکه معلوم نیست طبق چه استدلالی اشکال داره زن طلاق گرفته در کنار یه مرد دیگه باشه!(بخشی از داستان در مورد اینه که جیم کری موفق میشه مجددا با زنش ازدواج کنه یا با اون مرده دیگه ازدواج میکنه)
حالا آدم انتظار داره که اگر بر فرض محال این صحنه موردی از نظر دوستان داره , اون تیکه فیلم رو حذف کنن نه اینکه زنه رو نشونش بدن اما مردیکه توی تاکسی کنارش نشسته رو پاک کنن!!!!!!!
جالب اینجاست که همه اینها در نسخه دوبله شده مجوزدار یکی از موسسات وجود داره و فقط مخاطبان تلویزیون نباید اصل فیلم رو ببینند و فیلم های از نو کارگردانی شده توسط عده ای......! رو باید تماشا کنند
باقی فیلمها هم که قربونشون برم!!همون بهتر که بحث رو ادامه ندم!!!!
من باید بگم که این تاپیک یه موقعی بدردبخور بودیه تاپیک مهم که جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!!!(عجب پارادوکسی!!!!) 231 روزه کسی اینجا پست نداده!
موقعی که دسترسی آسان به فیلم کم بود.و یا شرایط یه جوری میشه که فقط سرگرمی میشه دیدن تلویزیون.
البته شبکه 4 فیلمهای خوبی رو انتخاب میکنه ولی چه میشه کرد با سانسور و کارگردانی جدید فیلم.
البته شرایط فرهنگی ما یه چیزایی قابل قبول نیست ولی بعضی مواقع یکسری سانسورها باعث ایجاد روییدن شاخ بر روی سر میشه.
سلام
سینما یک یه فبلم به اسم توافق نشون داد، کسی می دونه اسم اصلیش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)