تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 1126 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

این قسمت را متوجه نشدم چی گفتی . یه کم واضح تر بگو
    اينجا تو برنامه كلاسي كه تو سايت دانشگاهمون گذاشته يسري درسها نيست كه تو سيستم گلستان هست مثل همون تفسير كه گفتم
    اينم لينكش (برنامه كلاسي دانشگاهمون)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورم اين بود كه البته شما تو خط بعدي توضيح دادين و من گرفتم
    تو همين لينك اون دوتا درس تخصصي كه گفتم رو هم تو حسابداري نوشته هم تو كشاورزي (البته فقط يكيش استاداش يكيه)
    اما بهتره اول از جزیئات تغییر رشته کامل اصلاع حاصل کنید .
    من قبلا يه فايلي به اسم بند ج دانلود كردم در مورد تغيير رشته
    اينم لينكش
    کد:
    همينه ديگه؟

البته توی حذف و اضافه هم می تونید درسهایی را که برداشتید را تغییر بدید .
    همينو ميخواستم بدونم راستي چه تاريخي هست حذف و اضافه؟ (

اقتصاد خرد و اصول حسابداري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه ربطي به رشته ي شما دارن !‌
    تازه اقتصاد كلان اقتصاد ایران با تکیه بر روستا و يه اقتصاد ديگه و رياضي هم هست باور ندارين؟ تو لينكي كه گزاشتم ببينين
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

همونا رو كه گفتم انتخاب كردم 14 واحد 5 درس
    حالا به قول دوستمون (كه جا داره تشكر ويژه كنم ازشون) تو حذف و اضافه عوضش ميكنم
    الان پولش چجوريه؟ اين بالا تو گزينه شهريه شهريه ثابت هست يه شهريه دروس تءوري اين دوتا رو جمع بزنم ميشه شهريه پرداختي؟
    پس ميشه 187 تومن خدا بده بركت!
    طبق برنامه فردا بايد برم
    ولي كي قراره اينهمه درس رو پاس كنه!!! :(
    ممنون از همه دوستان موفقتر باشين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من دو سوال فوری دارم
    من 17 واحد انتخاب کردم
    در لیست پیشنهادی دانشگاه علوم پایه ی پیام نور هم 16 واحد پیشنهاد داده بودن و در سیستم گلستان میگفت 20 واحد هم میشه
    بالاخره چی کار کنم چون ازمایشگاه ها پر بودن مجبور شدم به جاشون یه درس سه واحد بردارم و یکی زیادتر شد نکنه مجبور بشم حذفش کنم و بشه 14 واحد که خیلی ضد حاله
    سوال دوم
    من یه دونه تاییدیه ی تحصیلی گرفتم. اونم نمیدونم برای پیش بود یا دیپلم حالا که دیگه نمیشه کاریش کرد یعنی مهلت امشب تمومه و پستی هم در کار نیست باید چی کار کنم نکنه اونجا یقمونو بگیرن بگن ثبت نامت کنسله برو ترم بعد بیا
    از راهنماییتون متشکر

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

اقا کارگاه و تربیت بدنی پرشد! سرجمع 15 تا نمیتونم بردارم. تو حذف و اضافه میشه کاریش کرد؟
    همین 15 تا کافیه . شما توی حذف و اضافه می بینید که از 15 تا بیشتر هم نمیتونید بردارید .

جالبه که دروس عملی به این سرعت ظرفیتشون پر شد . اصلا سابقه نداشته

می تونید برید و با واحد برنامه ریزی دانشگاه صحبت کنید و درسی را که میخواهید بهتون ارائه بدن .

اگه درخواست کننده اون درس زیاد باشه اون درس توی حذف و اضافه ارائه میشه .

اگه قصد دارید درس عملی بردارید و اجازه به شما داده نمیشه باید با مسئول رایانه دانشگاه حرف بزنید تا واستون انتخابش کنه .

فقط من 18 واحد برداشتم ؟؟ من هنوز شهريه رو پرداخت نكردم ، ميخوام فردا برم دانشگاه ببينم اين 4 واحد اضافه بعدا" مشكلي برام ايجاد نميكنه ، بعد شهريه رو بپردازم !!‌ تا اون موقع شهريه رو ندم كه مشكلي نيست ؟؟
    شما اگه پول 18 واحد را به حساب بریزید و توی حذف و اضافه 15 واحد بردارید بقیه پول شما بستانکار خواهد شد و توی ترم بعد که واحد بر می دارید به از پول شما کسر میشه .

پس نگران اون هم نباشید

همينو ميخواستم بدونم راستي چه تاريخي هست حذف و اضافه؟ (
    بعدا اعلام میشه .

الان پولش چجوريه؟ اين بالا تو گزينه شهريه شهريه ثابت هست يه شهريه دروس تءوري اين دوتا رو جمع بزنم ميشه شهريه پرداختي؟
    نیازی نیست شما جمع بزنید .

اگه توی منوها دقت کنید یه قسمت داره به اسم شهریه که اونجا خودش واستون شهریه کامل را زده .

من 17 واحد انتخاب کردم
    در لیست پیشنهادی دانشگاه علوم پایه ی پیام نور هم 16 واحد پیشنهاد داده بودن و در سیستم گلستان میگفت 20 واحد هم میشه
    بالاخره چی کار کنم چون ازمایشگاه ها پر بودن مجبور شدم به جاشون یه درس سه واحد بردارم و یکی زیادتر شد نکنه مجبور بشم حذفش کنم و بشه 14 واحد که خیلی ضد حاله
    اونی گلستان زده 20 واحد اشتباه هست و بعدا تصحیح میشه . هر چی دانشگاه گفته درسته .

اگه درسی ندارید که اونا بردارید چاره ای ندارید و باید همون 14 تا بردارید .

مگر اینکه به واحد برنامه ریزی مراجعه کنید و بگید چند واحد بهتون ارائه بدن .

من یه دونه تاییدیه ی تحصیلی گرفتم. اونم نمیدونم برای پیش بود یا دیپلم حالا که دیگه نمیشه کاریش کرد یعنی مهلت امشب تمومه و پستی هم در کار نیست باید چی کار کنم نکنه اونجا یقمونو بگیرن بگن ثبت نامت کنسله برو ترم بعد بیا
    از راهنماییتون متشکر
    فیش تائیدیه را که اداره پست بهتون داده به دانشگاه ببرید . اگه انتخاب واحد هم تموم شده باشه خود دانشگاه واستون انتخاب واحد میکنه یا سایت را واستون باز می کنه که انتخاب واحد کنید .

حتما باید ثبت نام کنید وگرنه ترم بعدی در کار نیست .
    یعنی این ترم ثبت نام نکنی به منزله انصراف خواهد بود . پس دنبالش باش و ثبت نام کن .

موفق باشید

5. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیش تائیدیه را که اداره پست بهتون داده به دانشگاه ببرید . اگه انتخاب واحد هم تموم شده باشه خود دانشگاه واستون انتخاب واحد میکنه یا سایت را واستون باز می کنه که انتخاب واحد کنید .

حتما باید ثبت نام کنید وگرنه ترم بعدی در کار نیست .
    یعنی این ترم ثبت نام نکنی به منزله انصراف خواهد بود . پس دنبالش باش و ثبت نام کن .

موفق باشید [/QUOTE]

ثبت نام که کامل شده و شماره ی پیگیری هم دادن و خود دانشگاه هم در پنل کاربری چیزی نگفته و انتخاب واحد هم شده ولی مشکل اینه که وقتی رفتم پست به من فقط یه برگه به عنوان فیش دادن و گفتن این کافیه حالا موندنم و منم همون یکی رو اسکن کردم و حالا میگن که باید دو تا باشه یعنی یکی پیش و یکی دیپلم
    از توجهتون ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

راستی پولو که ریختیم باید فیشو ببریم دانشگاه تا بفهمن؟ یا خودکار از بانک استعلام میگیرن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال مهمی هم بود
    اینکه بنده الان برم پول رو واریز کنم برای واحد های انتخابی و بعد بگن که مثلا باید اینو بردارید یا اضافه کنید و خب اون موقع چی اون وقت باید دوباره پول بریزم یا بستانکار میشم در کل کی باید پول بریزم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ثبت نام که کامل شده و شماره ی پیگیری هم دادن و خود دانشگاه هم در پنل کاربری چیزی نگفته و انتخاب واحد هم شده ولی مشکل اینه که وقتی رفتم پست به من فقط یه برگه به عنوان فیش دادن و گفتن این کافیه حالا موندنم و منم همون یکی رو اسکن کردم و حالا میگن که باید دو تا باشه یعنی یکی پیش و یکی دیپلم
    از توجهتون ممنونم
    سلام

شما باید می گفتی 2 تا تائیدیه میخوام بفرستم یکی دیپلم و یکی هم پیش دانشگاهی .

حالا فعلا اون یک دونه فیش را ببر بده دانشگاه . اگه چیزی نگفتن که هیچی .

اون یکی هم بمونه بعد از اینکه خواستی فارغ التحصیل بشی می فرستی .

راستی پولو که ریختیم باید فیشو ببریم دانشگاه تا بفهمن؟ یا خودکار از بانک استعلام میگیرن؟
    اگه شما پول را به حساب بریزید خود سیستم به صورت خودکار تشخیص میده و بعد از 72 ساعت شهریه شما را صفر می کنه .

یعنی اگه شما بعد از 72 ساعت به قسمت شهریه توی سایت رجوع کنید می بینید که پول واریزی شما صفر شده و این یعنی شما پول را به حساب دانشگاه ریختید .

دانشگاه کاری به این که شما پول به حساب ریختید یا نریختید نداره . همه چیز خودکار توسط سیستم انجام میشه .

فیش ها را سعی کنید حتما به دانشگاه تحویل بدید چون موقع فارغ التحصیل شدن باید تمام فیش ها داخل پرونده شما باشه .

هر موقع دوست داشتید فیش ها را ببرید و به دانشگاه بدید .

یه سوال مهمی هم بود
    اینکه بنده الان برم پول رو واریز کنم برای واحد های انتخابی و بعد بگن که مثلا باید اینو بردارید یا اضافه کنید و خب اون موقع چی اون وقت باید دوباره پول بریزم یا بستانکار میشم در کل کی باید پول بریزم
    شما بر حسب تعداد واحدهایی که گرفتین پول را به حساب دانشگاه بریزید . اگه توی حذف و اضافه درسی اضافه کردید یا درسی را حذف کردید شهریه شما دوباره محاسبه میشه . و اگه پول زیاد ریخته باشید بستانکار می شید و اگه واحد بیشتر بردارید و شهریه شما زیاد بشه مقدار باقی مانده را باید به حساب بریزید .

تا حذف و اضافه باید پول را به حساب بریزید و گرنه نمیتونید حذف و اضافه کنید .

موفق باشید

10. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان سلام
    من ترم آخر رشته حقوق هستم میخواستم ببینم الان باید کار خاصی بکنم یا نه؟
    منظورم واسه فارغ التحصیلی است؟
    بعد یه سوال دیگه از موقعی که فارغ التحصیل میشم تا چه مدتی فرصت دارم برم سربازی؟(البته امیدوارم کنکور ارشد قبول بشم)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستان سلام
    من ترم آخر رشته حقوق هستم میخواستم ببینم الان باید کار خاصی بکنم یا نه؟
    منظورم واسه فارغ التحصیلی است؟
    بعد یه سوال دیگه از موقعی که فارغ التحصیل میشم تا چه مدتی فرصت دارم برم سربازی؟(البته امیدوارم کنکور ارشد قبول بشم)
    سلام

کار خاصی نمیخواد بکنی .

فقط بعد از اینکه امتحاناتت تموم شد برو به قسمت بایگانی دانشگاه و ببین تائیدیه تحصیلی داری یا نه .

اگه موقع ثبت نام در دانشگاه تائیدیه تحصیلی از اداره پست واسه دانشگاه فرستادی که هیچ ولی اگه نفرستادی اون موقع می ری اداره پست و 2 تا تائیدیه تحصیلی یکی واسه پیش دانشگاهی و یکی هم واسه دیپلم می فرستی دانشگاه تا بزارن لای پرونده ات .

بعد از فارغ التحصیلی شما 6 ماه فرصت داری خودتا به نظام وظیفه معرفی کنی .

موفق باشی

13. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •