تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 607 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نمی دونستم چنین کتابی هست. خوب همین که معرفی کردید، یعنی به اشتراک گذاری و فکر می کنم اسکن گرفتن کار درستی نباشه، چون حق مولف رعایت نمی شه

گمان کنم خود همین شرکت بدون کسب اجازه از مولف خارجی مبادرت به ترجمه کرده ...!! چون همین محتویات رو دقیقا من تو یه کتاب دیگه دیده بودم!! اون موقع ما می شیم شاه دزد!!!! حالا آقایان ع علما لطفا حکم را اعلام کنند تا ما دستمان به گناه آلوده نشود!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یا ای دی اس ال هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین پرواز کنم!!! چرا؟!
    ارور اول برای وقت هست که میخوام برگشت توی هر عملیاتی داشته باشم! مثلاً رفتم هاست درست کنم وقتی بک میکنم اینجوری میشه و دوباره باید کانکت بشم!
    دومی هم برای وقتی هست که میخوام join بشم ولی روی این حالت میمونه و جلو نمیره تا cancel کنم!!!!
    من قبلاً با دایال آپ خیلی خیلی راحت میرفتم! ولی الان 1 سال دیگه نمیشه!
    هرجا هم رفتم کسی توضیح خاصی نداده بود!
    اگه میشه کمک کنین ممنون میشم!
    سلام. مورد اولت تقریبا همگانی شده. نمی دونم ایراد از کجاست (محدودیت های ip ایران، یا چیز دیگری است)، اما تقریبا برای همه همینطوری شده. فقط برای اینکه کمی مشکل برطرف بشه تو قسمت network setting، کیفیت صدا رو بیار پایین تر، و مقدار connection time out و keep Alive رو افزایش بده، بهتر میشه.
    اما مشکل دومت. ببین بعضی هاست ها که خیلی شلوغه معمولا اینطوری میشه. حتی ممکنه وقتی وارد محیط بشی، همه چیز ثابت باشه. اگر با هاست های خلوت هم این مشکل رو داری پیشنهاد می کنم یک آی دی جدید تو گیم اسپای درست کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان امروز روز بدبختی منه.1- دو ساعت با 737 از خارگ به تهران پرواز کردم آخرش crash شد.2-من که کم آوردم یکی بهم بگه با چه سرعتی فرود بیام.3- سیستمم پرید.( میدونم ربطی به این تاپیک نداره . نمیخواد بگی)و آخر هم، فضای هاردم از 500 گیگ به هارد 80 تبدیل شد. ( که بازم ربطی به این تاپیک نداره)
    آقا منظورت چیه که سرعت فرود چقدر باید باشه ؟ یعنی VS رو می خوای؟ که طبق ILS یا چراغهای VASI می تونی توی گلاید اسلوپ باشی و با یک شیب نزولی خوبی فرود بیای. البته اگر چارت VOR فرودگاه مربوطه رو هم داشته باشی که نحوه نزول حتی با DME مشخص تا فرودگاه رو اطلاع رسانی کرده.
    اما اگر منظورت سرعت خود هواپیماست، که برای هر هواپیمایی فرق می کنه، باید وزن هواپیما رو داشته باشی و بدونی چقدر پر هست. و اگر Shift+f10 رو بزنی و بعد reference رو باز کنی، مشخصات سرعتی هواپیما رو داره و مخصوصا Landing Air Speed رو در 4 حالت برای همون هواپیما نوشته (با دو وزن مختلف می نیمم و ماکزیمم رو داده)
    Last edited by iq-boy; 13-02-2010 at 15:15.

4. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من دانلود کردمش ، متاسفانه با سیستم عامل 64 بیتی مشکل داره، والا اونایی که دانلود کردن تو صفحه پایرت بی تایید کردن که درست نصب میشه.
    مشکل خاموش شدن پنل مربوط به pmdgoptions.dll و اون خطی که تو فایل aircraft.cfg باید اضافه کرد میشه.
    این pdf رو ببین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من الان صرفا MD-11 و 400X 747 ورژن 2.1 رو بدون مشکل دارم.
    راستی چرا روکش موتوراش اینجوریه انگار موش دندون دندون کرده. کلا راجع به 8i و مشخصاتش :
    کد:
    کد:
    اون فايلي که از تورنت دانلود کردم به غير از 2فايل pdf بقيه اومده حالا بدون اونا نميدونم اين فايل pmdgoptions.dll رو کجا کپي کنم شما ميدونيد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گمان کنم خود همین شرکت بدون کسب اجازه از مولف خارجی مبادرت به ترجمه کرده ...!! چون همین محتویات رو دقیقا من تو یه کتاب دیگه دیده بودم!! اون موقع ما می شیم شاه دزد!!!! حالا آقایان ع علما لطفا حکم را اعلام کنند تا ما دستمان به گناه آلوده نشود!!
    آره درسته اما بین علمای هکینگ اختلافه. عده ای معتقدند نرم افزارهای بلاد کفر رو میشه دودر کرد (و الا ویندوز رو هم نمی تونیم استفاده کنیم) و محصولات و تلاش های داخلی رو بنا به احتیاط واجب باید لااقل اسم نویسنده یا منبعش رو بگذاریم.

7. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان vertical speed برای فرود توی فرودگاه بوشهر باید چقدر باشه؟هواپیما 737 هستش.
    ببين vertical speed يا همون سرعت نزول يا اوجگيري " به هواپيما و شرايطي که توش قرار داره بستگي داره نه به فرودگاه!
    شما ميتوني تا نوک باند با سرعت 1500 ارتفاع کم کني(البته هيچکسي اينکارو نميکنه) ولي موقعي که چند لحظه تا برخورد چرخها نمونده (در 1000 پايي) شما بايد فلير کني و نوک هواپيما رو بالا ببري و سرعت VS بايد نزديک به 0 باشه بعد چرخ ها به آسفالت ماليده بشه.

9. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بازم سلام. آقا شده تا حالا دلتون بخواد پروازهای یه فرودگاه داخلی مثلا مشهد رو بصورت آنلاین ببینین؟ نوع هواپیما و شرکت و تاخیر و ...
    یه سایت میگم حالشو ببرین، تو این سایت تمام فرودگاههای دنیا رو می تونین بررسی کنین!!!
    http://www.flightstats.com
    فقط کافیه تو قسمت airport search مثلا بنویسین OIMM ( مشهد ):
    کد:

11. 7 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

9

سلام. مورد اولت تقریبا همگانی شده. نمی دونم ایراد از کجاست (محدودیت های ip ایران، یا چیز دیگری است)، اما تقریبا برای همه همینطوری شده. فقط برای اینکه کمی مشکل برطرف بشه تو قسمت network setting، کیفیت صدا رو بیار پایین تر، و مقدار connection time out و keep Alive رو افزایش بده، بهتر میشه.
    اما مشکل دومت. ببین بعضی هاست ها که خیلی شلوغه معمولا اینطوری میشه. حتی ممکنه وقتی وارد محیط بشی، همه چیز ثابت باشه. اگر با هاست های خلوت هم این مشکل رو داری پیشنهاد می کنم یک آی دی جدید تو گیم اسپای درست کنی.
    آقا تشکر از اینکه به بنده توجه کردی. اما!
    مورد اول زیاد اذیت نمیکنه و مشکل من بیشتر مورد دوم هست که گفتم شاید به اولی ربطی داشته باشه!
    چون من قبلاً با دیال آپ میرفتم و سه سوت توی شلوغ ترین هاست میرفت بدون هیچ مشکلی!!! مشکل من با ای دی اس ال هست و اکانت جدید رو هم امتحان کردم! نمیدونم چرا اینطور میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان
    کسی اینجا هواپیمای ملخی نداره برامون بذاره؟؟؟!!!!
    بی زحمت دو موتوره باشه.

ممنون.
    یـــا عـــلـــی

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

سلام . من یه مشکلی دارم. من flight simulator x acceleration شرکت نوین پندار رو نصب کردم. حالا وقتی میخوام روش fspassengerx رو نصب کنم error میده. پیغامش اینه: XML.DLL not found . فکر کنم فایل XML.DLL توی محلی که flight simulator رو نصب کردم اصلا وجود نداره. لطفا هر کسی میتونه به من کمک کنه. خیلی متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •