وقتی که قرار باشه اعصاب آدم الکی خورد بشه همینه !![]()
یه بار فایل رو پاک کردم از توی پوشه بین ، بعد گوشی رو ریستارت کردم دوباره ریختم شد !
ممنون دوستان
وقتی که قرار باشه اعصاب آدم الکی خورد بشه همینه !![]()
یه بار فایل رو پاک کردم از توی پوشه بین ، بعد گوشی رو ریستارت کردم دوباره ریختم شد !
ممنون دوستان
من گوشیم N81 هست و کلاینت کرک کردم اما وقتی بازی نصب میکنم کنار اسم بازی trial میزنه چجوری میتونم اینو بردارم در ضمن بازیها بصورت فول اجرا میشه و پیغام تریال ورژن اول بازی نمیده
Last edited by Mohsen_NFSMW; 07-01-2009 at 17:56.
ابا اجازه لگند جون
(اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
پیشنهاد می کنم فایل نصب پچ رو روی گوشیتون داشته باشید.
کد:
http://mrr1990.persiangig.com/N-Gage.Patch_UnPatch_v1.10.1345.rar
Last edited by omid king; 07-01-2009 at 19:17.
مجيد تو ديگه چرا؟
مهم : مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیک
كي ميشه يكي يه روز وقت بزاره همه اينارو منتقل كنه...ولي كيه كه به داد ما برسه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
امید جان ممنون (من دکمه تشکر ندیدم)
با سلام
من گوشی 6120 دارم ،برنامه secman رو نصب میکنم رو گوشیم ولی وقتی میرم برای بار اول اجراش میکنم این پیغام رو میده welcome to the installation of و وقتی ok رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
میشه بگین باید چیکار کنم؟
گوشیمو آپدیت کرده بودم ورژنش 6.01 هست
اين كارم كردم درست نشدسيوها و امتيازها پريد
كمككمككمكمكمكمكمكمكمكمكم
3
رو گوشي هاي آپديت شده جواب نميده...
ديگه من نميدونم والله...خودم بارها كلاينت رو عوض كردم و سيو ها رو ريختم، مشكلي نبوده...
حالا كدوم بازي بيشتر برات مهمه؟ بگو برات سيوشو بزارم...
سلام من 95 8گیگ دارم و تازه هم خریدم میخوام بازی one زو نصب کنم وقتی میریزم رو گوشی فایلش را به صورت نوت میشناسه سوالم اینه که آیا برای نصب بازیهای n-gage باید از قبل برنامه ای رو گوشیم نصب کنم تا بشناسه ممنون
شرط ميبندم طبق آموزش عمل نكردي...
شما اگه كلاينت رو نصب كرده باشي و install toot cer رو هم زده باشي بازي رو با فرمت ngage. ميريزي تو فولدرش كلاينت رو اجرا ميكني بعد بازي نصب ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)