16 متر ده چرخه![]()
سلام به دوستان عزیز.میخواستم درباره کشنده نیسان t300 بهم مشورت بدید..چه درباره خرابی هاش..چه خرج و قطعاتش...قدرت و اینکه بیشتر واسه چه کاری مناسبتره(کفی بهتره فکر کنم)..در کل هرچیزی ..ممنون
به نظر من اصلا دور همچین ماشینی نرو از کجاش بگم برات؟همه جاش مشکل داره خیلی ضعیفه سیم کشی ماشین مثل سیم های تلفن میمونه موتور گیربکس دیفرانسیل ضعیف کلا این ماشین باید توی شهر اونم کمپرسی سبک بار باشی اصلا دورش نری اکثرا هم با لیزینگ مشکل دارن اون موقع که اینا رو دادن نوشته بودن نیسان ژاپن ولی این ماشین مربوط به دانگ فنگ میشه و اصلا ژاپنی نیست.
پس اگه میشه یه کشنده ی خوب و مقرون به صرفه و اینکه قطعاتش هم ارزون باشه و استهلاکش پایین باشه به من معرفی کنید...ممنون
دوست عزیز چقدر پول میخوای هزینه کنی؟
دوست عزیز با این قیمت دنبال کشنده نباش چون ماشین خوب قیمتش بالاتر از این چیزاست.ماشینی که بشه کار کرد و تمیز باشه رو کسی با این قیمت ها نمیده.بازم دوستان هستن که قیمت ها بیشتر دستشونه بهتون کمک خواهند کرد
خوب چه کشنده ای شما توصیه میکنید؟قدیمی یا جدید بودنش هم مهم نیست
دوست عزیز کشنده های مدل پایین به خاطر قضیه از رده خارج شدن ماشین های مدل پایین رو پیشنهاد نمیدیم البته این قضیه رو 5 سال تمدید کردن ولی خوب میتونین اینترناش ماک رو پیشنهاد میدم ولی بگم که ماشین های مدل پایین تقریبا کار خودشون رو کردن و زیاد نباید روشون فشار بیاری
خوب چه کشنده ای رو پیشنهاد میکنید؟؟فقط خواهشا طرفای fh و اسکانیا و رنو نرین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)