تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 506 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان یه سوالی من با ماشین نزدیک 2000 تا رفتم ولی تا حالا فقط 4-5 بار دنده 5 تونستم برم . چون فقط تو شهر بودم و هنوز نتونستم باهاش خارج از شهر برم ، منظورم اتوبانه ( کاره دیگه ! نشده) . ماشین دیگه آبندی شده ، به نظر شما من برای اینکه دنده 5 هم آبندی بشه باید ببرم بیرون از شهر یا اینکه دیگه مهم نیست که 5 هم باهاش برم یا نرم و دیگه تاثیری نداره (آیا این برای ماشین ضرر نداره؟)؟
    داداش من تو اتوبانش 5 ننداختم
    اقا این سرعت های تعویض دنده منه :
    دنده 1 =35 تا 50 که معمولا 45 عوض می کنم
    دنده 2 = 80 تا 90 که در بیشتر شرایط 90 هست { تا 95 هم رفتم ولی نمی خوام فشار بیارم زیادی }
    دنده 3= 110 تا 125 کیلومتر { دور موتور روی 6 هزار هست بیشتر مواقع تعویض دنده } { اگه پدرم باشه کنارم روی 4 هزار تعویض می کنم }
    دنده 4 = معمولا زیاد میرم ولی خب روی 5 که بخوام بکشم اگه در حال رقابت باشم روی 150 تا 165 میکشم 5 .
    ماشینم سگ شده ...باور ندارید ؟؟ فقط یکبار اینطوری کنید و ماشین رو خاموش کنید فردا صبح سوار شید خودتون میفهمید ماشینتون داره پارس می کنه که گاز بدید
    راستش من این تعویض دنده رو با پراید 111 مادرم نیز همین طوری عوض می کنم ... الانم با این پراید 405 رو
    می گیرم..206 که دستم باشه پر روییم گل می کنه کمتر از پارس elx رو ادم حساب نمی کنم...
    شما هم بهتره بجای اینکه انقدر از کند بودن ماشین حرف بزنید یکم باهاش بگازید تا بفهمید مشینتون چقدر سریع وحشی میشه و هی دوست داره بره...
    نمی خواستم بگم ولی احساس کردم همتون بیخودی از ماشین ایراد می گیرد.

2. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

لامصب خیلی زود به رانندگی کم گاز عادت میکنه
    مخصوصا اگه تو شهر باش رانندگی کنی که زودتر تنبل میشه, هی تو ترافیک 1 و 2 کم گاز میدی اینم زود عادت میکنه!
    من 200 پول گذاشتم کنار نمی دونم گاز 5 سیمه بگیرم یا آینه برقی
    شما از این گاز جدیدت راضی هستی؟

آره واقعا راحتم کرده شمام اول پدال بگیر آینه مهم نیست فعلا !

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

دوستان یه سوالی من با ماشین نزدیک 2000 تا رفتم ولی تا حالا فقط 4-5 بار دنده 5 تونستم برم . چون فقط تو شهر بودم و هنوز نتونستم باهاش خارج از شهر برم ، منظورم اتوبانه ( کاره دیگه ! نشده) . ماشین دیگه آبندی شده ، به نظر شما من برای اینکه دنده 5 هم آبندی بشه باید ببرم بیرون از شهر یا اینکه دیگه مهم نیست که 5 هم باهاش برم یا نرم و دیگه تاثیری نداره (آیا این برای ماشین ضرر نداره؟)؟
    داداش شبونه اگر تهران هستی بنداز همت حالا غرب به شرق یا شرق به غرب خلاصه خلوت باشه باهاش با دنده 4 تا 130 برو بعد بده 5 بگاز تا 150 نفسش رو باز کن البته بد آموزی نشه ها من اینکار رو تو شمال یه جاده لبه دریا داشت انجام دادم خلوت بود تا 150 تا رو رفتم البته نه زیاد طولانی کم در حده 20 ثانیه
    اینی که من گفتم در اصل با فشار کم و دور کم در حده 4.5 بود نه دور موتور 6 !

راستی دوستان نظرتون راجع به تعویض فیلتر هوا فیلتر اتاق و فیلتر بنزین تو شهری مثل تهران رو چند کیلومتر هست ؟
    Last edited by isbn; 04-07-2011 at 10:38.

4. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان از چنتا به بعد گازو ببندیم به ماشین که وحشی بشه
    والا واسه من تا الان 500 تا کار کرده سعی کردم رویه همه دندها دور موتور رو تا 3.5 ببرم بالا
    دنده 5 هم که زیاد رفتم چون مسیر کمی جادهای هست البته بیشتر از 130 تا نرفتم باهاش بیشتر رو 110 بوده

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان از چنتا به بعد گازو ببندیم به ماشین که وحشی بشه
    والا واسه من تا الان 500 تا کار کرده سعی کردم رویه همه دندها دور موتور رو تا 3.5 ببرم بالا
    دنده 5 هم که زیاد رفتم چون مسیر کمی جادهای هست البته بیشتر از 130 تا نرفتم باهاش بیشتر رو 110 بوده

شما از 1000 تا به بعد یواش یواش دور رو بیار رو 4 بعضی جا ها هم یه گاز بیشتری بدی بد نیست مثلا خود من از 1000 به انور دور رو آوردم رو 4 یه جاهایی هم ماشین رو قلقلک دادم دور رو رو 5 هم بردم برا نفس کشیدن ولی کلا 2 هفته نشده ماشین رو گرفتم الان 1350 طی کردم اصل آب بندی و نفس باز کردنش هم تو مسافرتم به شمال انجام دادم !

7. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

پس من چقدر با این زبون بسته بد رفتار کردم!!
    روز اول که از نمایندگی گفتمش دور موتور رو اوردم رو 5.5
    از اون به بعد هم یا 4 دنده عوض میکنم یا 4.5 !!
    خراب نشده؟!!

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس من چقدر با این زبون بسته بد رفتار کردم!!
    روز اول که از نمایندگی گفتمش دور موتور رو اوردم رو 5.5
    از اون به بعد هم یا 4 دنده عوض میکنم یا 4.5 !!
    خراب نشده؟!!
    پرگاز رانندگی کردن گذشته از بشدت بالا بردن مصرف سوخت باعث فرسودگی سریع موتور و قوای انتقال نیرو میشه. اصلاً کار درست و منطقی نیست. اگه کسی مشکل تأخیر پاسخ پدال گاز را داره راه درست و اصولیش استفاده از پدال 5 سیمه است نه اینکه با پرگاز راندن برنامه ی ECU را بخواد سازگار با رانندگی خودش کنه! همین حالا مزدا3 نسل جدید بطور هوشمند بین 2500 تا 3000 دور میره روی دنده ی 4 ! بعد کسی روی 5000 تا بخواد دنده عوض کنه یا خیال کرده توی پیسته یا ماشین از خودش نیست!

من ماشین قبلیم برخلاف بعضی دوستان خیلی بندرت میشد میذاشتم دورش بره بالای 3500 ! بعد حدود 5 سال و خرده ای استفاده کردن موتورش چنان سالم و عالی بود که هیچکس باورش نمیشد و کلی طلبه داشت. هیچم موتور تنبل نشد. مصرف سوختشم عالی. تنها چیزی که در طول اون مدت عوض کردم تسمه و روغن و فیلتر هوا و این چیزا بود. حتی احتیاج به تعویض شمع هم پیدا نکرد. چون ABS , کیسه هوا نداشت فروختم.
    ولی اگه میخواستم پرگاز برم سر یکسال و نیم باید موتور پیاده میکردم.
    Last edited by Penryn; 04-07-2011 at 11:34.

10. 5 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

داداش من تو اتوبانش 5 ننداختم
    اقا این سرعت های تعویض دنده منه :
    دنده 1 =35 تا 50 که معمولا 45 عوض می کنم
    دنده 2 = 80 تا 90 که در بیشتر شرایط 90 هست { تا 95 هم رفتم ولی نمی خوام فشار بیارم زیادی }
    دنده 3= 110 تا 125 کیلومتر { دور موتور روی 6 هزار هست بیشتر مواقع تعویض دنده } { اگه پدرم باشه کنارم روی 4 هزار تعویض می کنم }
    دنده 4 = معمولا زیاد میرم ولی خب روی 5 که بخوام بکشم اگه در حال رقابت باشم روی 150 تا 165 میکشم 5 .
    ماشینم سگ شده ...باور ندارید ؟؟ فقط یکبار اینطوری کنید و ماشین رو خاموش کنید فردا صبح سوار شید خودتون میفهمید ماشینتون داره پارس می کنه که گاز بدید
    راستش من این تعویض دنده رو با پراید 111 مادرم نیز همین طوری عوض می کنم ... الانم با این پراید 405 رو
    می گیرم..206 که دستم باشه پر روییم گل می کنه کمتر از پارس elx رو ادم حساب نمی کنم...
    شما هم بهتره بجای اینکه انقدر از کند بودن ماشین حرف بزنید یکم باهاش بگازید تا بفهمید مشینتون چقدر سریع وحشی میشه و هی دوست داره بره...
    نمی خواستم بگم ولی احساس کردم همتون بیخودی از ماشین ایراد می گیرد.
    با این وضع فکر کنم ماشین صدی 15 مصرف میکنه هر ماه هم موتور باید بیاد پایین دور موتور رو 6 میرهصداش اذیت نمیکنه؟؟؟ یا اصطحلاک ماشین بالا نمیره؟؟؟؟؟

12. 4 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با این وضع فکر کنم ماشین صدی 15 مصرف میکنه هر ماه هم موتور باید بیاد پایین دور موتور رو 6 میرهصداش اذیت نمیکنه؟؟؟ یا اصطحلاک ماشین بالا نمیره؟؟؟؟؟
    100% افزایش پیدا میکنه !

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

خب معلومه ماشین مصرفش بالا میره اما خب ماشین اصلا طور دیگه ای شده ...
    نه بابا موتور پیاده شه چیه....خودم تا دور 7 هزار هم رفتم که اونجا فقط احساس کردم ماشین داره درد میکشه ولی تا 6 هزار ماشین راحت میره تا 5 هزار که خوراکش هست...
    اما خب این همیشگی نیست..بیشتر موقع هایی اینطوری میرونم که بخوام حال یکی رو بگیرم یا ماشین رو ببرم تو پارکینگ که اینطوری میرونم ماشین بفهمه استارت بعدی که میخوره باید چطوری رفتار کنه ...
    ولی خب در حالت خیلی نرمال من توی 4 هزار تا 5 هزار دنده میندازم { بعضی مواقع هم از دنده زدن خسته بشم یهو میرم سر اصل مطلب با سرعت 7 یا 80 میزنم دنده 4 و تمام تلاشم رو می کنم دنده رو عوض نکنم ...

فیلتر هوا دیدم تو پست های بالای می خواستم بگم فیلتر هوای اسپورت می چسبه { ماشین جون میگیره }
    من ماشین قبلیم برخلاف بعضی دوستان خیلی بندرت میشد میذاشتم دورش بره بالای 3500 ! بعد حدود 5 سال و خرده ای استفاده کردن موتورش چنان سالم و عالی بود که هیچکس باورش نمیشد و کلی طلبه داشت. هیچم موتور تنبل نشد. مصرف سوختشم عالی. تنها چیزی که در طول اون مدت عوض کردم تسمه و روغن و فیلتر هوا و این چیزا بود. حتی احتیاج به تعویض شمع هم پیدا نکرد. چون ABS , کیسه هوا نداشت فروختم.
    ولی اگه میخواستم پرگاز برم سر یکسال و نیم باید موتور پیاده میکردم.
    مثل پدرم هستین شما ....ولی واقعا فرق ماشین هامون زیاده ...به چشم خودم دیدم که 206 تیپ 5 از پراید تا سرعت 90 تا جا موند { خودم توی 206 بودم } اخه از بس راننده اش اروم میرفت ماشین اروم شده بود...ولی خب فرق امثال من و شما اینه که من دوست دارم ماشینم بفهمه وقتی گاز میدم یعنی چی اما شما از اون استفاده بهینه می خوای بکنی و معلومه که عمر موتور ماشینتون بیشتر هست ..
    اما بقول خودم : تا ماشین گارانتی داره همه کار باهاش می کنم .
    Last edited by s-a-l-i-m; 04-07-2011 at 12:40.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مثل پدرم هستین شما ....ولی واقعا فرق ماشین هامون زیاده ...به چشم خودم دیدم که 206 تیپ 5 از پراید تا سرعت 90 تا جا موند { خودم توی 206 بودم } اخه از بس راننده اش اروم میرفت ماشین اروم شده بود...ولی خب فرق امثال من و شما اینه که من دوست دارم ماشینم بفهمه وقتی گاز میدم یعنی چی اما شما از اون استفاده بهینه می خوای بکنی و معلومه که عمر موتور ماشینتون بیشتر هست ..
    اما بقول خودم : تا ماشین گارانتی داره همه کار باهاش می کنم .
    نه عزیز. سوء تفاهم شد مثل اینکه.
    نگفتم یواش میرم گفتم پرگاز نمیرم. اتفاقاً فکر کنم من رو توی خیابون ببینی مطمئن باش در عین رعایت قوانین, فرز ترین راننده هستم. یک دو سال قبل توی یه تاپیک دیگه گفتم: مثلاً وقتی چراغ سبز میشه من 500 متر رفتم جلو تازه میبینی ماشینهای دیگه هن هن کنان راه افتادن! تقریباً همیشه همینطوره. اگرم کسی آهسته میخواد بره باید بره توی لاین راست چون وقت دیگران ارزش داره. دو تا مسأله ی متفاوت رو با هم قاطی کردی.
    شما باید تمرین کنی و یاد بگیری چطوری با دور زیر 3500 تا فرز باشی. وگرنه اگر دقت کنی شاید حداقل 50 درصد خانمها مخصوصاً اگه تازه کار باشن پرگاز رانندگی میکنن چون به دور موتور خیلی توجه ندارن ولی با اینجال معمولاً سرعتشون کنده و با دور بالا آهسته میرونن.

البته این مباحث بهتره در تاپیک اصول رانندگی دنبال شه چون به اینجا بیربطه و ممکنه مدیران پاک کنن.

16. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •