خوب علتش اینه که شما تنظیم کردید که فایلتون رو همزمان موقع دانلود مثلا به 8 بخش تقسیم کنه و سر همین موضوع اینطوری شده
خوب علتش اینه که شما تنظیم کردید که فایلتون رو همزمان موقع دانلود مثلا به 8 بخش تقسیم کنه و سر همین موضوع اینطوری شده
سلام:
دوستان میخواستم درخواست کنم در خصوص دانلود فایلهای یوتیوب با استفاده از IDM راهنماییم کنید. (کم از فایرفاکس استفاده میکنم.)
ممنونم
نرم افزار خودش موقعی که کلیپ ها رو مشاهده میکنید بالای کلیپ سمت راست یک گزینه میاره که میتونید روش کلیک کنید و دانلود رو انجام بدید به راحتی
دوست عزیزم ممنون ولی آیا افزونه ای یا چیز دیگه ای برای فایرفاس نمیخواد؟
شما همین که تو قسمت extention گزینه idm رو فعال کرده باشید کفایت میکنه و باید اون دکمه دانلود کلیپ ها بالای کلیپ گوشه سمت راست ظاهر بشه بعد از مدت خیلی کمی از زمان لود شدن کامل سایت
سلام
چطور می تونم در اینترنت دانلود منیجر لیست دانلودی که در صف دانلود هست رو به ترتیب الفبا کنم؟
فایل ها رو قروقاطی زدم و پارت های مختلف بهم خورده. مثلا پارت 30 اول دانلود میشه بعد 13 بعد 38
حالا نمی دونم در لیستم کدوم فایل ها نیست... برای پیدا کردن این لازمه که لیست دانلود در صف رو به ترتیب الفبا کنم... چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
مرسی![]()
چرا هر کاری میکنم نمیتونم مثل IDM وقتی لینکی برای دانلود بزارم از برنامه orbit دانلود نمیشه و از خود دانلودر مرورگرم استفاده میکنه؟![]()
کافیه از تنظیمات orbit بخش هماهنگی با مرورگرها فایرفاکس رو انتخاب کنی . به همین سادگی . اگر بازم نتونستی کافیه روی لینک هایی که میخوای دانلود کنی , کلیک راست کنی و گزینه copy link location رو انتخاب کنی . با این کار کل آدرس لینک کپی میشه و می تونید دستی وارد اربیت کنید .
برای این کار از گزینه view , عبارت by order of addition رو انتخاب کنی . بر حسب زمان اضافه شدن و متعاقبا ترتیبی که شما می خواهید براتون مرتب می کنه . علت انتخاب این گزینه اینه که معمولا ما لینک ها رو به طور متوالی وارد می کنیم ولی بعضی مواقع به علت دستکاری در تنظیمات idm , توالی و ترتیب لینک ها به هم میریزه.
سلام.
میشه کاری که سیستم خودش روشن بشه و لیست رو دانلود کنه و صبح ساعت مشخصی خاموش بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)