برای تشویق:
خانم لاله صدیق، قهرمان چندین دوره مسابقات سرعت در ایران هستن.
البته این یکی هم به نظر من یکم اخلاقش مشکل داره. تقلب زیاد میکنه و خودش رو هم میگیره.
![]()
برای تشویق:
خانم لاله صدیق، قهرمان چندین دوره مسابقات سرعت در ایران هستن.
البته این یکی هم به نظر من یکم اخلاقش مشکل داره. تقلب زیاد میکنه و خودش رو هم میگیره.
![]()
اولین کامپیوتری رو که خریدین به خاطر بیارین. چند بار فایل هایی رو اشتباهی پاک کردین؟ چند بار با انگولک بیمورد درایو C سیستم عامل رو باطل کردین؟ چند بار با انتخاب نامناسب گزینه ها, یه نرم افزار رو خراب کردین؟
با همه این تفاسیر, امروز شما می تونید از کامپیوتر به راحتی استفاده کنید. آموزش رانندگی هم مثل کار با کامپیوتر می مونه. تنها راه آموزش, تمرین و تکراره و البته اجتناب از ترس. وقتی هم راننده شدین که موقع روندن, به عمل بعدیتون فکر نکنین و غریزی برونین. مثل نوشتن, شما حروف رو به خاطر نمی یارین, فقط خودکار رو رویه کاغذ حرکت می دید و کلمات ساخته می شن. کلاس اول ابتدایی هم همین طوری بود؟!
پاترول بهتره يا جيپ صحرا؟ کسی در مورد اینکه جیپ صحرا با موتور میتسوبیشی بهتره یا پاجیرویی توضیحی داره؟ یا اینکه موتور 4 سیلندر با این ماشین بهتر تطبیق داره یا 6 سیلندر؟ در مورد مدلهاش و قیمتش هم توضیح بدهید، ممنون.![]()
شما میتونین از فرقـــون استفاده کنین.
شوخی کردم.من که پراید رو پیشنهاد میکنم که یه وقت زدینش به جایی زیاد خرج رو دستتون نندازه.
![]()
راستی دوستان یه چیزی شنیدم که انگار قرار یه خودرو فیات ارزون قیمت به بازار بیاد اگه توضیح بدید ممنون میشم
و در ضمن اگر امکان دارد در مورد سیلو و کیاریو هم توضیح بدید و آنها را هم در این مقایسه شرکت دهید اصلا حواسم به این دو ماشین نبود هرچند فکر کنم همون e2 از همه بهتر باشه ولی فیاتو شک دارم و اصلا نمیدونم چه مشخصاتی داره و قراره چه قیمتی داشته باشه
با تشکر
کیا ریو و سیلو هم به تندر 90 e2 نمیرسن. از هر لحاظ که بگی e2 بهتره.
یه تاپیک مشابه به سوال شما:
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
تندر یا ریو
البته تعداد رای ها رو جدی نگیرید و به دلایل دوستان نگاه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد فیات هم فعلا باید صبر کنید تا به طور رسمی وارد بشه و ببینیم چی ازش برمیدارن و چه آپشن هایی وارد میشه و ... قیمتش چقدر میشه و ...
![]()
با سلام..
یک 206 تیپ3 مدل84 رنگ ب÷ پیدا کردم به قیمت 7600000
قرار شده اگه خواستمش 4تومنشو نقد بدم...مابغی قسطی..
فقط چون تجربه 206 ندارم میخواستم راهنماییم کنید چه نکاتی رو هنگام تستش باید رعایت کنم..البته خود صاحبش گفته که در هاش توی تصادف زده شده ولی درستش کردن واز لحاظ فنی سالمه.!!! خودم هنوز از نزدیک ندیدمش..
من این ماشینو برای بیشتر از یک سال نمیخوام نگه دارم...
حالا به نظر شما خرید این ماشین فکر عاقلانه ای هست؟؟ 7600 با شرایط قستی با این تیپ ومدل کمی مشکوک نیست؟
فیات سی ینا با موتور 75 اسب بخاری هم قدرت 206 تیپ دو و قیمت بالا (فکر کنم 17 میلیون)امکان نداره به تندر برسه.
امکاناتش خوبه ولی تو قدرت موتور خیلی ضعیفه. امکاناتش در حد e2+lp است.
با سلام خدمت شما
دوست عزیز یه پیشنهاد می دم از رو تعصب هم نیست .
خدا وکیلی تو هر جور حساب کنی تندر تو هر شرایطی از این ماشین ها بهتره
206 مزیت هایی به تندر داره از قبیل زیبایی بدنه مصرف پایینتر و زیبایی داخلی ماشین و کنسول
سمند که الان دیگه لگن شده کیفیت ساخت اون به شدت کاهش یافته
ولی ال نود الان با کیفیت خوبی در حال تولید هست
بعد از نظر ایمنی که برای شما فاکتور مهمی است ایمنتر و قابل قبولتر نسبت به سمند و 206 هست .
شتاب تندر هم از 206 که شتابش معادل 14 ثانیه هست و 405 که 11 ثانیه هست بهتره . شتاب تندر 10.2 ثانیه هست .
از نظر سرعت هم باز تندر با اختلاف ناچیزی برتر هست .
بعد نکته بعدی بحث تعادل اون سر پیچ رو بگم که الان الکی بین مردم بهونه شده که میگن پایداریش بده ولی اصلا حقیقت نداره
خیلی هم تعادل خوبی داره .
در مورد اینکه دوستان میگن 206 2 از تندر تیز تره بگم که لوگان تو شتاب با 206 تیپ 5 مقایسه میشه نه با تیپ 2
اختلاف شتاب 206 ت 2 با تندر حدود 4 ثانیه هست که مقایسه اونها با هم یه کم تعجب بر انگیز بود
اگه میشه مشخصات کامل لوگان e0 و e1 و e2 رو بذارید لطفا (همه ورژن ها!!)
آخه تو سایت ایران خودرو قسمت مشخصات کلاسهای تندر باز نمیشه!!
یه چیز دیگه این که این بسته ها
cp: comfort pack
sp:safe pack
lp:luxury pack
چه ویژگی هایی دارن؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)