اینجا میتونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا میتونی دانلود کنی
راه حلی هست؟!
دوست عزیز من نتونستم از این لینک دانلود کنم![]()
سلام، این لینک رو دیدی؟! چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود:
سلام
Anivir Personal Free رو دارم ولی یک هفته ایه که نمی تونم آپدیتش کنم. انگار به سرورهای آپدیت دسترسی نداره، با V pn هم امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم. مشکل از چیه؟
مشکل میتونه از آلوده بودن ویندوز شما به مخرب ها یا خرابی نرم افزار شما و یا خوردن تیک ------ آویرا باشه.
اگر این مشکل پا برجا موند راه های زیر رو انجام بدید ( گاهی خود به خود رفع میشه )
آلودگی: یک اسکن با نرم افزار زیر به شکل آپدیت کنید اگر موردی پیدا کرد در درایو ویندوز مشکوک بشید.
موقع نصب تریال اکتیو را انتخاب نکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=========
خرابی نرم افزار شما : ریپیر آویرا اگر نشد نصب مجدد.
========
------ آویرا : از تنظیمات وارد بخش آپدیت بشید ببینید ------ تعیین شده یا خیر ، اگه ------ تعیین شده بود غیرفعال کنید.
------ مرورگر اکسپلور هم غیرفعال باشد.
موفق باشید
Scan کردم ولی چند تا چیز پیدا کرد که هیچ کدوم مسئله مورد داری نبودند و Kygen و از اینا بودن... با این حال همه شونو پاگ کردم.
الان هم با سرعت نصفه و به زور V pn آپدیت شد.
این برنامه رو نگه دارم؟
فکر میکنم مشکل کاملا در آینده رفع میشه. و نیاز به وی پی ان هم نیست. از این موارد زیاد اتفاق می افته.
میل خودتونه این نرم افزار اگر بدون گارد نصب کنید و اکتیو نکنید هیچ تداخلی با آنتی ویروس اصلی شما نداره.
موفق باشید
سلام
بچه ها Key جدید کسی نداره؟؟
این سایت چند تا Key داده:
ولی همه exe هستن و وقتی اجرا می کنم، نصب نمی شن روی Aviraکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راه حلی داره؟
مرسی
Last edited by p30time; 06-08-2011 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)