توصیه می کنم 2012 رو نصب کنید چون واقعا کار کردن باهاش راحت تره
مثلا wh رو میزنی بعد tab رو میزنی بعد خودش while رو به اضافه ی آکولاد هاش می نویسه و منتظر میشه تا شرطش رو وارد کنی!!
file>new project>visual c++>win 32 console
توصیه می کنم 2012 رو نصب کنید چون واقعا کار کردن باهاش راحت تره
مثلا wh رو میزنی بعد tab رو میزنی بعد خودش while رو به اضافه ی آکولاد هاش می نویسه و منتظر میشه تا شرطش رو وارد کنی!!
file>new project>visual c++>win 32 console
(این پست از دستم در رفت. نمی دونم چطوری پاکش کنم)
Last edited by Mohammad_Virus; 07-03-2013 at 20:24.
خب من تیک Empty Project رو میزنم تا چیزی توش نباشه. بعد نمی دونم کجا باید بنویسم. یه new file درست کردم از نوع C++ file . حالا توش می نویسم. بعد نمی دونم چطوری کمپایل کنم و اجراش کنم. اون مثلث که مثلا باید برنامه رو اجرا کنه ارور میده. نمی تونه build کنه
توی اون فایل هم زیر Include و cout خط اومده. ینی ایراد گرفته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از Include این رو بنویسید:
using namespace std;
iostream بنویسید یعنی .h رو پاک کنید
همونطوری که میبینید ویژول استانداردتر هست!!
سلام
به ويكي پديا مراجعه كنيد و در اونجا تقريبا تمامي توابع يك فايل سرايند رو نوشته.
Mehrdad Sh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
main() را به void main() تغییر بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی!!! کار کرد
راستی یه چیزی دیروز یادم رفت بگم. من ویندوز xp دارم و 2012 روش نصب نمی شه. 1400 مگ دانلود کردم ولی نصب نشد. آخرش رفتم دی وی دی 2010 رو خریدم
این ویژوال باید خیلی پیچیده تر و کارامدتر از چیزی باشه که به نظر میاد. یه پروژه که می سازی چند تا فولدر درست می کنه که توی عکس هایی که گذاشتم هم سمت چپ مشخصه. میشه یه توضیحی بدی منم سر در بیارم؟ مثلا میشه چند تا فایل درست کرد که نوبتی اجرا بشن؟ یا کارای دیگه؟ کلا اگه یه توضیح بدی ممنون میشم. بازم مرسی
متاسفانه اطلاعات زیادی ندارم
ولی شما می تونید تابع هاتون رو توی یه فایل دیگه تعیریف کند که میره توی پوشه header یا وقتی کلاس تعریف میکنید می تونید بدنه اصلی رو توی یه فایل header و تابع های اون رو توی فایل cpp. بنویسید.
اتفاقا پروگرمرهای حرفه ای این چیزارو بچه بازی میدونن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)