از نرم افزار HDD Regenerator استفاده كنيد.
به اين پست مراجعه كنيد:
ممنون بابت کمک . دستت طلا
از نرم افزار HDD Regenerator استفاده كنيد.
به اين پست مراجعه كنيد:
ممنون بابت کمک . دستت طلا
باباجان همون 30 هم زیاده
USB2 سرعتشون پایینه برای من حتی تا 19 هم میاد پایین البته در کپی کردن فایلهای حجیم
باور کن هاردت مشکل نداره
من از روی تجربه دارم اینو میگم تا الان حدودا هشت ترا ارشیو فیلم و کارتون دارم هاردم مدل وسترنه
باور نمیکنی اینجارو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
معلومه اون از اهم واجباته
Last edited by ata.royalfalcon; 26-11-2010 at 15:29.
سلام من یه هارد اکسترنال samsung 2 TB گرفتم بعضی وقتا وقتی میخوام توش فایلی رو کپی کنم یا دارم فیلمی رو نگاه میکنم هنگ میکنه و چراغش ثابت میشه و یک صدای تق تق میکنه میشه راهنماییم کنین مشکل از کجاست و چه جوری باید درستش کنم ؟![]()
علیک سلام
این نرم افزارو نصب کن و بعد همون کاری که باعث میشه هنگ کنه رو انجام بده بعد ببین سلامت هاردو چند درصد زده
اگه 100 درصده که مشکل از جای دیگه هست
نرم افزارو از اینجا بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا خیلی ممنون باز مال من از 30 شروع میشع همون 30 میمونه!
بازم ممنون خیالم راحت شد![]()
سلام
هارد کامپیوترم از دیروز بعد از اینکه کیسم رو عوض کردم موقع خوندن فایل صدا میده البته مشکلی هنوز ندارم ولی رو اعصابه
با اینکه مراقب بودم نمیدونم چرا اینجوری شده!
دقیقا زمانی که اون خط پایین اومده همون صدا رو میده. میشه کاری کرد؟
سلام
من یه هارد 250 دارم که می خواستم فرمتش کنم وسط کار برق رفت، از اون به بعد دیگه سیستم بالا نمیاد.البته تا قسمتی که ویندوزها رو(که من دو تا تو هاردم داشتم) میخوای انتخاب کنی میاد ولی هر کدوم رو انتخاب کنی واردش نمیشه و صفحه همینطور سیاه میماند. ضمنا تو بایوس، هارد شناخته میشه اما بجای 250 ،حجم هارد رو 203 نشون میده. البته بیرون هم بردمش میگن هاردت سوخته . کسی میتونه کمکم کنه. ممنون.
Last edited by salam_iran57; 28-11-2010 at 09:36.
پيشنهادم اينه كه اگه اطلاعاتت برات مهم نيست با استفاده از سيدي نصب ويندوز يكبار پارتيشنهارو حذف و دوباره پارتيشن بندي كن
سلام.
دوستان مین بوردمن:
asus rampage 3 exterme هست کهsata3 داره وهاردم هم :
western digital-1tb-sata3-caviar blackهست ولی وقتی یه فایل1گیگ رومیخوام ازیه پارتیشن انتقال بدم به یه پارتیشن دیگه سرعتش از130مگ شروع میشه هی میادپایین هی پایین تا40مگ درثانیه مشکل ازکجاست مگه کلا سرعتsata3چقدرباید باشه؟
درضمن وقتی مجموعه نرم افزاری گردو2010میزارم ونرم افزاراشو نصب میکنم یه دفعه سرعتش میشه10مگ....
اصلاًباورم نمیشه....
خواهش میکنم کمک کنین....
سلام
مدل هارد من( wdc wd800bb-56jkc0(80gb است.اتصال IDE هست.
این هارد بدسکتور گرفته و من با hddregenneratorو chek disk ویندوز scan کردم درست نشد.فرمت هم کردم درست نشده.در ضمن موقع نصب کارن صدا یا انتی ویروس ارور میده(0x80040702)
تنها راه باقیمونده low level format هست حالا با توجه به مشخصات هارد نرم افزاره مورد نظرو لطف کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)