تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 416 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

!!!الان من بلیچ رو میخوام ببینم...شنیدم تایه مدت دیگه میره تو فیلر
    گویا یکی دو قسمت رفت توی فیلر ولی بعدش می خوان داستان رو ادامه بدن..........فعلا که پایان قسمت 299 همچین چیزی رو گفته...........خوبیه بلیچ اینه که اگه میره توی فیلر داستانش باحاله و مثل ناروتو چرت و پرت نشون نمیده........یه بار یک سال توی فیلر بود ولی داستانش ارزش داشت....

قسمت جدید هم نشون نمی دن..گویا توی پخش همون فیلر ها هم گیر کردند... باید آخر این هفته یه قسمت نشون بدن دیگه..نمی دونم چه کاری مانگا که خیلی جلو هستش ولی این فیلر ها کلی مخاطب رو زده می کنه....

شاید هم می خوان فروش مانگا بیشتر بشه ..........بهرحال مانگا توی ژاپن از انیمه بیشتر طرفدار داره.........شنیدم حتی نخست وزیر ژاپن هم مانگای ناروتو رو می خونه...

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

قسمت189 رو دارم دانلود میکنم...ولی کی نگاش کنم خدا میدونه!!! چون ازیه طرف میدونم قراره این فیلر درمورد ساسکه باشه>
    ازیه طرف دیگه میدونم بعدیشم فیلره>
    واز طرف دیگه با یه داستان چرت دیگه طرفیم...گربه های نینجا وغول پیکر!!...

3. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دیگه نتونستم طاقت بیارم ورفتم 189رو دیدم!!!...چی بگم درمورد فیلر که دیگه داره واقعا رو اعصاب راه میره!!!ولی مرور گذشته ایتاچی وساسکه فقط قسمت جذابش بود...بقیش که>...
    درضمن مثل اینکه تو فیلر بعدی یه چیزائی از برادر هاشیراما (هکاگه اول) یعنی هکاگه دوم می بینیم...

5. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درضمن مثل اینکه تو فیلر بعدی یه چیزائی از برادر هاشیراما (هکاگه اول) یعنی هکاگه دوم می بینیم...
    خسته شدیم تموم نشد این فیلر ها

(( بازم دم بلیچ گرم که هر هفته یه قسمت میده بیرون و از فیلر ( همش 2 قسمت فیلر داشت !!!!! )هم در اومد و یه مبارزه حسابی بین آیزن و اوروهارا و پدر ایچیگو و یوروییچی دیدم کف کردیم...))

فیلر در فرهنگ زبان فارسی انیمه ای :
    فیلر : به قسمتی از یک انیمه یا فیلم یا سریال می گویند که ربطی به داستان اصلی ندارد...
    ( مترادف ها : اعصاب خورد کن ؛ لج درار ؛ عاملی جهت ارائه فحش به سازنده ؛ قسمت بی ربط ؛ آب بستن نوین ( 2010) در داستان ؛ داستان کش ده ؛ بیننده خسته کن ؛ بیننده عصبانی کن ؛ عاملی جهت پرتاب گوجه به سمت سایت های دانلود رایگان !!! چرت و پرت ؛ ...........

چی بگم دیگه از بس نه انیمه پخش شده و نه مانگا داریم از این ها میگیم..........

آقا عکس از شخصیت های غیر معروف از انیمه بزاریم :
    مثلا لی ؛ تن تن ؛ تسوچی کاگه ؛ ( هرچی کاگه به غیر از هوکاگه )؛ هاشیراما ؛ هوکاگه دوم ؛ اینو ؛ شینو ؛ جیرایا ...
    هرکی موافقه یه تشکر بزنه تا چراغ اول رو خودم روشن کنم !!!

7. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

فعلا که کسی به جز من وشما نیست...پس من تشکر روزدم ...برو ببینیم چیکار میکنی......ازجیرایای عزیز نزاریم!!!...
    چندتا بزار تا من یه تعداد عکس گیر بیارم...(یوندایمه یادت نره!!!)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چراغ اول با عکس زاهد منحرف داستان !!!!!!!!!!!!!!

خداییش من هنوز باورنمیشه که مرده.....پس چرا کابوتوچیمارو اونو احضار نکرد اما آسوما رو احضارکرد...........

.................................................. .................................................. ..
    .................................................. .................................................. ..

کسی نمی دونه این نوشته رو این سربندش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنیش یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

.................................................. .................................................. .

سری بعدی نوبت میناتو نامیکازه هستش .......خودت بزار و بعدیش رو انتخاب کن تا من بزارم

حد اقل اینجوری تا مانگای جدید بیاد یه خاطره از اشخاص میشه و شخصیت های دیگه رو هم بهتر می شناسیم...
    Last edited by kortol; 09-12-2010 at 00:55.

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کسی نمی دونه این نوشته رو این سربندش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنیش یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
    یه جا خوندم ..فکرکنم معنیش نفت باشه یا روغن!!!آخ گفتی هنوز هم بادیدن آخرین صحنه های مبارزش با تندو پین ها دلم میگیره...

اینم رعد زرد کونوها...

عکس بالائی حجمش یه خورده زیاده...شرمنده!!!...
    یه توضیح درمورد این شخصیت مورد علاقه من بدم...برای اونائی که کمتر میشناسنش...میناتو نامیکازه نینجائی بود که درزمان خودش به رعدزرد کونوها ملقب بود...دلیلش هم تکنیکائی بود که استفاده میکرد به خصوص تکنیک جابه جائیش که میتونست درکسری از ثانیه چندین هدف مختلف در مکان های مختلف رو بزنه...هرچندناروتو درحال تکمیل این تکنیکه ولی هنوز خیلی با پدرش فاصله داره....این میناتو بود که کیوبی یاهمون هیولای9دم رو درناروتو موقع به دنیااومدن مهرکرد تا روزی ناروتو بتونه ازش استفاده کنه...البته باتقدیم روح خودش به خدای مرگ....
    ............................................

بعدیش رو بزاریم هاشیراما سنجو...اگه موافقی خودت معرفیش کن...

12. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب هم قسمت جدید اومد و هم مانگای جدید دوستان برن مانگا رو بخونن که به خیلی از سوالات پاسخ داده ............مانگای بعدی هم مبارزه ای است از گارا .............این قسمت جدید هم که فیلره ومن دانلودش نمی کنم............فعلا عکس نمی زاریم تا بحث در مورد مانگا تموم بشه ........

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مانگا روخوندم...خب همه چیو درمورد ادوتنسی کابوتوچیمارو فهمیدیم...
    آنکو هم بعداز تموم شدن کار کابوتوچیمارو کشته میشه!!!
    کلا این مانگازیاد جالب نبود...اصلا جنگی ندیدیم توش...همش این کابوتوچیمارو ومادارا رو دیدم درحال حرف زدن>

16. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وای چه قدر خندیدم به این تبدیل ناروتو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه کیوبی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •