دوسته عزيز كاري نداره كه همون 5 تا همه شون رو تغيير بده روشون دابل كليك كن و همه شون رو بذار 999999
درست شد؟
وقتي گزينه ها خيلي زياده يه بازي ديگه بكن و دوباره سرچ كن بالاخره فقط يكي دوتا ميمونه![]()
دوسته عزيز كاري نداره كه همون 5 تا همه شون رو تغيير بده روشون دابل كليك كن و همه شون رو بذار 999999
درست شد؟
وقتي گزينه ها خيلي زياده يه بازي ديگه بكن و دوباره سرچ كن بالاخره فقط يكي دوتا ميمونه![]()
من چند تا سوال دارم :
1. آیا میشه PES2008 رو LAN بازی کرد؟
2. کسی راهی بلده که تو مستر لیگ به جای اینکه مجبور باشیم برای Second Devision تیم های قراضه رو انتخاب کنیم ، تیم های سری B ایتالیا رو بیاریم که بعد از پایان هر فصل تیم های به درد نخور وارد سری A نشوند.
3. آیا کسی راهی بلده که بشه Online بازی کرد ( بدون دی وی دی ارجینال )
4. Manual درست حسابی بازی ( از قبیل تاکتیک ها و کلید های بازی ) رو کامل آموزش بده. آموزش خود بازی خیلی به درد بخور نیست.
بازی بدون هیچ تغییری اجرا می شه . این آپشن فایل کاملا دکوری هست. توی گیمینگ هم چیز بدرد بخوری نیست. یه آپشن فایل توپ؟؟؟؟؟![]()
I change the location of call names of players included in the bulipatch 0.99 to use correctly in the rs_e.img (English)
1) Open 'rs_e.img' in AFS Explorer
2) >Action >Import Folder
این قسمت ابتدایی یک آپشن فایل گیمینگ اکسز هست ولی AFS Explorer من قسمت اپن فولدرش فعال نیست تازه فایل شماره یک که در بالا گفته شده وجود نداره.
اینا مشکلاتیه که برای آپشن فابل های این PES2008 هست ها... ساکر های قبلی فقط آپشن فایل رو لازم بود کپی کنیم. خودم شخصا چندین و چند آپشن فایل رو کپی کردم همگی بدون تغییری در بازی بودند پس کپی کردن کاملا بی فایده هست کسی اطلاعاتی داره؟
آره درست شد ممنون.
سلام
دستم 1 هفته دیگه باز میشه
نسخه گزارش فارسیش اومده؟
میگم با این برنامهQuick Memory Editor تغییر دیگه ای هم میشه در بازی داد برا زیاد کردن پول که عالی بود اگه میشه بقیه کاراش رو هم بگید وایا میشه برا بقیه بازی ها هم ازش استفاده کرد وچطوری ؟یه اموزش کامل یه جا نیست بریم دانلود کنیم ویاد بگیریم؟
اپشن فایلی هست که همه تیم های مخفی رو ازاد کرده باشه؟یا با اون بنامه بالا میشه کاری کرد که ازاد بشن؟
ظاهرا اینجا برای دکور بازی بیشتر اهمیت قائل هستن تا خود بازی
لطفا يه آپشن فايل تست شده هرچند قديمي بگزاريد كه اسامي تيم ها و برخي از بازيكننان درست بشه ممنون
هیچ آپشن فایلی بدون ادیت فایل های بازی در این بازی اثر نخواهد کرد کلی از اونها رو امتحان کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)