تايپك زير رو بخونيــد آموزش برنامه جـف :
براي دانلـود فريمور فايلهـاشو برات لينك ميدم ، فقط شما بگو رنگ گوشيت چه رنگيــه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!
تايپك زير رو بخونيــد آموزش برنامه جـف :
براي دانلـود فريمور فايلهـاشو برات لينك ميدم ، فقط شما بگو رنگ گوشيت چه رنگيــه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!
سلام
من 5800 رو آپديت كردم با NSU بعد زبان فارسي نداره ، فقط هم برا اس ام اس لازم دارم چه كار بايد بكنم ؟؟
كد خودم :0596011 هست. نميشه بدون تغيير كد درست بشه ؟
آبی ، فرمت فريمور ها چيه ؟ چون خودم يکی پيدا کردم که فارسی هم داشت ، exe بود فرمتش !
حس مي كنم گوشي يه چيزيش شده بعد آپديت آخه باطري داغ ميشه بعضي وقت ها ! شايدم ميشده خبر نداشتم آخه تازه خريدم لطفا كمك كنين
توي نت يه سرچي كردم . بعضي ها ميگن مال ديدن عكس و ايناست ولي زياد نميبينم و داغ ميشه !
بعضي هم ميگن باتري damage خورده .
فقط يه بار باطري از دستم افتاد زمين. احتمال داره مال اون باشه ؟
Last edited by Hossein813; 06-04-2011 at 02:49.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
من تقریبا 1 ماه پیش یک گوشی نوکیا 5250 گرفتم ..
از هر نظر مشکلی نداره ولی موقعی که می خوام با هندزفری آهنگ گوش کنم، کیفیت صدا خیلی بالا نیست. و صدای بیرون رو راحت می شنوم، حتی اگر صدا رو تا آخر زیاد کنم و اینکه کیفیت فایلهایی هم که گوش میدم بالاست.
البته بدون هندزفری و به وسیله بلندگوهای خود گوشی کیفیت صدا فوق العادست.
حالا این مشکل از کجاست....؟؟
آگر گوشیم رو آپگرید کنم، این مشکل حل میشه ؟
ممنون.
احتمال داره حل بشه ! من 5800 رو تازه خريدم . آپ كه كردم صداش يه چيزي در حد تيم ملي شده![]()
سلام . اونی که شما پیدا کردید برای برنامه فونیکـس هستش برای جف نیســت
فایل های فریمور گوشیتون ( برای برنامه جف ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نرم افزار جف گوشی رو با کابل فلش ميکنه ؟ چون توی تاپيک نوشته بود استفاده از باکس جف برای فلش !!
سلام دوست عزیز با کابلـــ خود گوشی فلشـ میشـــه ...
موفق باشید!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
با توجه به مشکلی که برای گوشیم پیش اومده تصمیم گرفتم که گوشیم رو آپگرید کنم.
گوشی من نوکیا 5250 هستش که هنوز Firmware فارسی براش نیومده و آخرین ورژنش هم 20.0.004 هستش.
حالا شما کدوم راه رو پیشنهاد می کنین ؟
1- آپدیت آنلاین ؟ ( بابت اینترنت پر سرعت و قطعی ارتباط مشکلی ندارم) آیا نوکیا این امکان رو به من می ده یا در این مورد ما تحریم هستیم ؟
2- آپدیت آفلاین ؟ ( چون هنوز Firmware فارسی برای 5250 نیومده، چه Firmware را باید دانلود کنم ؟ با چه زبانی رو ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)