سلام
من فردا یک کانن a590 بگیرم
سوالات من:
1.می تونم یک رم 8 گیگ میکرو همراه با تبدیل برای دوربین بزارم؟
2.1 ساعت فیلم برداری با حداکثر کیفیت چه قدر جا می گیره؟
3.هر عکس همراه با کیفیت چه چجا می گیره؟
سلام
سوالات من:
3.هر عکس همراه با کیفیت چه چجا می گیره؟
سلام
باطري شارژي ميخوام بگيرم
آلكالاين گرفتم زودي خالي شد....
باطري شارژي چي پيشنهاد ميكنيد 4 تا باطري ميخوره دوربينه
مرسي
سلام.میدونم اینجا تاپیک دوربین فیلمبرداری نیست ولی فقط یه سوال کوتاه دارم :
دوربین های فیلمبرداری هارد دیسکی که با قالبmpeg2 فیلمبرداری میکنن و با رزولوشن 640 در 480کیفیت فیلمشون از دوربین های نواری بهتره یا نه؟
نسبت به دوربین های دیجیتال عکاسی که اچ دی فیلمبرداری میکنن چطور؟
میدونم اینجا تاپیک دوربین فیلمبرداری نیست ولی خیلی عجله دارم لطفا هر کسی میتونه راهنمایی کنه.
دلیل علمی نمیخوام.فقط براساس تجربه.مرسی و منتظرم
منم دقيقا مثل شما آلكالاين داشتم ولي 20-30 عكس كه ميگرفتم خالي ميكرد.شما بايد Ni-mh كه من نوع سونيشو با شارژر رفرش دار با 4 باتري 2700 گرفتم 38 تومن.چيز خوبين و دوام بالايي هم دارن.انواع مدل هاي ديگه هم مثل Cfl كه من شخصا با توجه به اينكه آلكالاين هام از اون بود و ازش راضي نبودم و همچنين جنس تقلب خيلي زياد شده و چون نمايندگي رسمي نداره از اون نگرفتم.اما اين سوني رو از ايران رهجو گرفتم و مطمئنه.
یکی جواب بده!سلام
سوالات من:
3.هر عکس همراه با کیفیت چه قدر جا می گیره؟
به ازای هر ثانیه فیلم برداری با کیفیت بالا به 1280 کیلو بایت فضا نیاز دارید.
و هر عکس با کیفیت بالا حداکثر 3.5 مگ جا میگیره.
خودتون میتونین حساب کنین که روی مموری چقدر جا میگیره.
دوست عزیز باتری سونی 2700 میلی آمپر بگیری عالیه.در ضمن از نمایندگی های سونی بگیر که حتما" اصل باشه.
ببينيد رزوليشن هر دوتا يكين ولي هارد ديسكي به نظرم بهتره چون خيلي راحت ميشه اون رو به كامپيوتر انتقال داد و انواع ويرايشات و ميكس رو روش انجام داد.البته كيفيت به يك سري چيزهاي ديگه هم بستگي داره مثلا بعضي از انواع جديد دوربين هاي فيلمبرداري از 3 حسگر استفاده ميكنن كه هر كدوم يك رنگ رو پردازش ميكنه و در نتيجه كيفيت بهتري خواهد داشت.همچنين انواع CCD& CMOS نيز در كيفيت فيلم تاثير دارن.اما من به نظرم انواع هارد دار خيلي بهتر هستن.ولي نواري ها با توجه به قديمي بودن تكنولوژي VHS ديگر مشتري هاي كمي دارن.ضمنا تبديل آنها به data و انتقال به كامپيوتر اندكي دردسر به همراه دارد.در مورد دوربين هاي عكاسي كه فيلمبرداري ميكنن بايد بگم كه هر چيزي را بهر كاري ساخته اند و اين دوربين ها را نيز براي عكاسي ساخته اند نه فيلمبرداري.اصولا فيلمبرداري در اين دوربين ها به نظرم فقط گزينه اي است كه گذاشته اند براي جلب مشتري.هر اندازه كيفيت فيلمبرداري اين دوربين ها بالا هم باشد مطمئن باشيد همه امكانات مربوط به يك دوربين فيلمبرداري را در آن قرار نخواهند داد چون اگر اينگونه باشد همان شركت هاي كه دوربين هاي عكاسي را توليد ميكنن دوربين فيلمبرداري نيز توليد ميكنن و در واقع با اين كار بازار دوربين هاي فيلمبرداري خود را از بين ميبرند.فيلمبرداري دوربين هاي عكاسي اصلا از امكانات متنوعي كه در انواع دوربين هاي فيلمبرداري وجود دارد بهره نميبرند.الان همين فوجي من درسته كه HD فيلمبرداري ميكنه ولي از انواع حالات و امكانات فيلمبرداري كه در دوربين هاي فيلمبرداري وجود داره بي بهره است.در واقع چيز مشتري جذب كني هست چون من تا الان تو همين فروم خيلي ها را ميشناسم كه به خاطر فيلمبرداري HD اونو خريدن.پس نبايد زياد رو فيلم اين دوربين ها حساب كرد.
سلام دوستان
میخواستم بدونم با 200 تومن میشه یه دوربین با لنز بزرگ گرفت ، منظورم اینه که از این کامپکت ها نمیخوام
پیکسلش هم 7 یا 8 باشه
منظور شما اینه که سوپرزوم میخواین. راستش با 200 تومن چیز خوبی نمیشه گرفت. همون کامپکت بگیرین بهتره. به پیکسل هم توجه نکنید. کیفیت به این چیزا نیست.
زیر 200 تومن سونی w120 و پاناسونیک lz8 و کنان a590 هست.
Last edited by prowler88; 17-03-2009 at 18:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)