دستت درد نكنه
من هنوز امتحانش نكردم يعني تمام منو ها و زيرنويسا با اينكار انگليسي ميشه؟؟؟؟
دستت درد نكنه
من هنوز امتحانش نكردم يعني تمام منو ها و زيرنويسا با اينكار انگليسي ميشه؟؟؟؟
حجم بازی برای دانلود چقدره؟
من که دارم کلافه میشم !!!! نمی تونم صبر کنم تا بیاد توی بازار...
میخوام برم دانلود کنم
دوستان بازي كامل با فيلمهاي بازي 2dvd يا 3dvd?
آخه براي boysteam من ديدم 3 تا بود تازه 5000 تومن
یعنی امروز گیر نمیاد بازار تهران ؟
Shift چی اونم نیست ؟!
شما 10 ساعته تمومش نكن! من دوست دارم بهش ور برم! كيف بازي به همينهولی یکم ضده حاله که 10 ساعته تموم میشه !
boys team کلا برای پول بیشتر همه بازی های 2دی وی دی رو 3تا میکنه !! اما کلا بازیهاش اطمینان داره برای خرید
سلام
میگم دان از ساعت 4 شروع میشه دیگه نه؟
راستی اینی که دیروز 6 پارتش دان شد حجم کلیش 4.5 گیگه ولی تو رپید حدود 6.5 گیگ بود جریان چیه؟
بله تمام منوها و زیرنویس ها انگلیسی میشه
سلام
شما به چه صورت دانلود میکنید. ؟ اگه به صورت ماهواره اییه تا ما هم بزاریم بگیریم.
با تشکر...
نه نیازی به دانلود دوباره نیست شما از روش زیر کمک بگیر
دوستان این نکته رو اضافه کنم که اگر بازی رو به صورت زبان ژاپنی نصب کردید باید بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و قبل نصب و چون بازی به صورت ایمیج است باید اول ایمیج را به کمک برنامه الکل باز کنید بعد تمام فایل های درون dvd رو تو هارتون کپی کنید و در آخر این فایلی که من آپلود کردمو تو محل setup بازی کپی کنید (محل جدیدی که فایل های بازی رو اونجا کپی کردید)
دوستان این نکته رو اضافه کنم که اگر بازی رو به صورت زبان ژاپنی نصب کردید باید بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و قبل نصب و چون بازی به صورت ایمیج است باید اول ایمیج را به کمک برنامه الکل باز کنید بعد تمام فایل های درون dvd رو تو هارتون کپی کنید و در آخر این فایلی که من آپلود کردمو تو محل setup بازی کپی کنید (محل جدیدی که فایل های بازی رو اونجا کپی کردید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)