هیچ شبکه ای بازیهای یوفا رو نشون نمیده ؟
هیچ شبکه ای بازیهای یوفا رو نشون نمیده ؟
بعضی وقتا شبکه3 خودمون بازی های حساس رو نشون میده
مثل پارسال که بازی بایرن و زنیت رو نشون داد
رادیو ورزش هم معمولا گزارش میکنه بازی ها ی مهم رو
ادوكات: تيموچوك به بايرن ملحق مي شود
سرمربي تيم فوتبال زنيت سن پترزبورگ گفت: با توجه به مذاكرات انجام شده آناتولي تيموچوك به تيم بايرن مونيخ آلمان ملحق مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديك ادوكات در اين باره اظهار داشت: آنچه براي ما در زنيت محرز شده، خروج آناتولي تيموچوك در پايان فصل است. بايرن مونيخ كه از مدت ها قبل خواهان به خدمت گيري اين هافبك بود، نظر مساعد وي و باشگاه را جلب كرده است.
اين مربي افزود: تا پايان فصل فرصت داريم تا به فكر جانشيني براي او در خط مياني باشيم.
با توجه به اين اظهارات گفته مي شود بايرني ها براي عملي كردن انتقال تيموچوك از زنيت به مونيخ، رقمي بالغ بر 15 ميليون يورو رابه باشگاه روسي پرداخت خواهند كرد تا از ابتداي تابستان سال آتي بتوانند اين هافبك مياني را در اختيار گيرند.
Last edited by franch; 18-02-2009 at 15:13.
بازي برمن و ميلان رو ميتونيد امشب از شبكهالمان به راحتي نگاه كنيد.
بازی برمن - میلان رو احتمالا شبکه ی آلمانی zdf که free to air هم هست نشون میده....به امید پیروزی یاران برمن و گلزنی کلودیو پیزارو
راستی ساعتش هم 23:05 به وقت تهران هست.
خوبه پس امشب یه فوتبال داریم
بابا این خرید ها چیه دارن میکنن
نمیدونم والا
مثل یه بچه ای میمونن که باباشون پول بهشون داده و نمیدونن چیکار بکنن.
اینام تا فهمیدن چهارمین باشگاه پولدار دنیا تو سال هستن جوگیر شدن.
تا وقتی نابلدی چون هوینس و ناکام و بی خردی چون رومینیگه و از همه مهمتر گستاخ و آماتوری چون کلینزمن بر تیم ما حکم فرمایی می کنند نمیشه انتظار دیگری داشت...نمی خوام نا امیدتون کنم....هیچ وقت هم در طول 15 سال هواداری بایرن حتی در سخت ترین شرایط ناامید نبودم و ته دلم روشن بود...اما این راهی که ما می رویم به ترکستان هست....بی شک![]()
خیلی قشنگ بازی میکنن و روون . صد درصد تو بوندسلیگا اول میشن . تو جام باشگاهها نمیشه پیش بینی کرد .
شما خیلی زود نا امید میشین . کلینزمن خیلی کارش درسته . تیم ملی آلمانو بعد سالها متحول کرد . کم لطفی نکنید .
الانم zdf داره اشتوتگارت - زنیتو میده . دقیقه 25 . یک -یک . گل رو گومز زد . !!!!
قشنگ و روون؟؟؟ مثل بازی با هرتا یا بازی با هامبورگ؟ در ضمن قهرمانی تو بوندس لیگا ارزانی خود کلینزمن باد...هرچند اونم شما خیلی مطمئن نباش...حتی قیصر هم در خبر ها دیدید که شک کرده...اگر همین روند رو ادامه بدیم شما نه تنها لیگ قهرمانان رو نمی تونی پیش بینی کنی بلکه همون بوندس رو هم شاید نتونیم پیش بینی کنیم......در ضمن اگر مثلا قهرمانی بوندس لیگا رو 100 در 100 فرض کرده و به اون هم برسیم آیا واقعا کار بزرگی کردیم...آیا این شما رو راضی می کنه؟....آیا به همین حد بسنده می کنید؟...من که دیگه اون سینی رو نمی خوام...21 بار بردیم کافیه...تنها آرزوی من اینه که اون عدد 4 روی لوگویی که روی پیراهن لیگ قهرمانان هست به 5 تبدیل بشه...همین و بس....دیگه سینی و اون گلدون طلایی منو راضی نمی کنه
تیم ملی آلمانم کاملا مخالفم....به نظر من اگر نگیم همه ی کارها دست کم می تونیم بگیم 50 درصد کارها رو یواخیم کرد....یورگن فقط بهره اش رو برد و شناخته تر شد و به شهرت رسید و از این فرصت نهایت استفاده رو برد تا سالهای دور از آلمان و عقب ماندگی های فوتبالی ناشی از زندگی در آمریکا(دور بودن از فوتبال سطح اول جهان) رو جبران کنه....و البته انتقامی هم از سلطان کان بگیره و سلطان رو از تیم ملی خط بزنه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)