سلام دوستان
من در نصب جوملا به مشکل خوردم ول نمیدونم که مشکل از کجاست ( از Permision ها و یا .....)
نه میتونم عکس آپلود کنم نه ماژول هیچ چی نمیتونم آپلود کنم
تنها مشکلی که در نصب داشتم این بود که نتونستم یوزر FTP رو به جوملا بشناسونم
![]()
سلام دوستان
من در نصب جوملا به مشکل خوردم ول نمیدونم که مشکل از کجاست ( از Permision ها و یا .....)
نه میتونم عکس آپلود کنم نه ماژول هیچ چی نمیتونم آپلود کنم
تنها مشکلی که در نصب داشتم این بود که نتونستم یوزر FTP رو به جوملا بشناسونم
![]()
سلام
من تازه واردم کسی هست کمکم کنه؟
موقع نصب جوملا با این پیغام مواجه میشم:
لطفا بگید چکار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش ممنون
Last edited by neopersia; 01-05-2011 at 15:27. دليل: لطفاً ظاهر تاپیک را با فونت درشت خراب نکنید!
مشکل از همون تنظیمات FTP هستش بهتره توی تنظیمات اصلی
Global Configuration
بری و تنظیمات FTP معرفی کنی اگه FTP پیشفرض باشه یوزرو پسورت همونایی هستند که وارد پنل هاست میشی.
سلام
من تازه واردم کسی هست کمکم کنه؟
موقع نصب جوملا با این پیغام مواجه میشم:
Some errors occurred while populating the database: Table 'jesus.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)
لطفا بگید چکار کنم
پیشاپیش ممنون
دیگه چشاتون اینقدر ضعیفه که به این بزرگی تایپ می کنید.
بهتره بگید توی چه مرحله ایی به این مشکل بر خوردید ؟آیا همه پیشنیازهای جوملا رو هاستی که تهیه کردید پشتیبانی می کنه یا نه؟
توصیه می کنم از نسخه جوملا 1.6.3 استفاده کنید این نسخه مشکل زیاد داره .اون مربوط به قوانین نامگذاریه شما اسمش رو چی گذاشتید و آیا این دیتابیس جدید ایجاد کردید یا قدیمیه و می خواید ازش استفاده کنید .موقع نصب جوملا 1.6.2 زمان وارد کردن پیشوند جدول با پیغام " پیشوند جدول mysql تنها باید با یک حرف شروع و بعد از آن اعداد یا خط بیاید." مواجه میشم.
لطفا کمکم کنید
سلام
آیا به قسمت ادیتور جوملا میشه شکلک جدید اضافه کنم ؟؟ به غیر از همون چند تایی که داره ؟؟
دوستان یکی جواب بده ؟؟ نیاز دارم!!
یه افزونه بود که اینکار رو انجام میداد اسمش دقیقاً یادم نیست ولی اینجا یه سرچ انجام بدید به نتیجه می رسید.البته ادیتورهای زیادی هست که خودشون به طور پیشفرض شکلکهای زیادی دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه ادیتور بگین که شکلک زیاد داشته باشه!!
یا اگه اسم اون افزونه یادتون بیاد که دیگه محشره!!
مرسی
در مورد ادیتور که حجم زیادی ندارن همون ادرس بالا که دادم کافیه توی قسمت سرچ بنویسید Editors همه رو واستون ردیف میکنه بعد می تونید اونایی رو که زده Non-Commercial رو می تونید دانلود کنید چن رایگان هستن ck یکیشون البته خودتون دانلود کنید و روی لوکال تست کنید اگه راضیتون کرد اونو روی هاست ببرید.
در مورد افزونه نمیدونم چون من از وقتی که جوملا 1.6 اومد تمام افزونه های جوملا 1.5 رو روی سیستمم حذف کردم وگرنه براتون پیداش می کردم چون به نظر شما هنوز با جوملا 1.5 کار می کنید.
ممنون دوست عزیزبله از 1.5 استفاده میکنم
سلام
در خصوص نصب جمولا ، من در صفحه زیر با مشکل بر می خورم
وقتی جمولا 1.6.3 ( انگلیسی) را در پوشه www می ریزم نصب میشه. با این مشخصات :
نام هاست : localhost
نام کاربری : root
رمز عبور : هیچی
نام دیتابیس : همون اسم فولدری که جمولا توش اکسترکت شده
ولی وقتی جمولا فارسی 1.6.2 را نصب می کنم ، توی همین صفحه اررور می ده که دیتابیس شناسایی نشد.( با مشخصات بالا)
![]()
Last edited by drim_w3; 05-05-2011 at 23:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)