تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 222 از 2014 اولاول ... 1221722122182192202212222232242252262322723227221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

جلسه كاشانى و على آبادى در سازمان

ايران ورزشى - مديرعامل پرسپوليس در جلسه اى كه ديروز در سازمان برگزار شد، در مورد وضعيت اين باشگاه و به ويژه مسائل مالى با مهندس على آبادى گفت و گو كرد. حبيب كاشانى براى حضور در اين جلسه كه از ساعت ۱۷ آغاز شد، زودتر از معمول كنفرانس مطبوعاتى پرسپوليس را ترك كرد تا فرصت صحبت با رييس سازمان تربيت بدنى و بررسى شرايط فعلى پرسپوليس را از دست ندهد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

قطبى در كنفرانس خبرى پرسپوليس:

بهترين گزينه براى مربيگرى تيم ملى بودم

در آخرين كنفرانس مطبوعاتى باشگاه پرسپوليس در سال جارى، افشين قطبى صحبت هاى بسيارى را مطرح كرد. او از پرسپوليس و مشكلاتش گفت و حضور خودش در تيم ملى كه به قول خودش در دقيقه ۹۴ منتفى شد:
    افشين قطبى صحبت هايش را اينطور آغاز مى كند: من آقاى كاشانى و ديگر مربيان از روند نتيجه گيرى تيم در نيم فصل دوم از روند نتيجه گيرى تيم در نيم فصل دوم ليگ برتر راضى نيستيم. به عقيده من تلاشى كه تا امروز و طى بازيهاى اخير صورت گرفته براى صدرنشينى تيم راضى كننده نيست. متاسفانه در نيمه هاى نخست سه بازى خانگى گذشته عملكردى دور از انتظار و قابل تامل داشته ايم.

رضايت بازيكنان
    وى در پاسخ به سؤال خبرنگارى كه از نوع تمرينات پرسپوليس ايراد گرفت، ادامه مى دهد: تمرينات متغير ومتنوع است تا به امروز سابقه نداشته كه تمرين امروز ما با روز گذشته شباهت داشته باشد. بازيكنان پرسپوليس از روند تمرينات تيم ابراز رضايت مى كنند و مى گويند بر خلاف فصل گذشته كه فقط فوتبال بازى مى كرديم امروز كارهاى تاكتيكى متنوع انجام مى دهيم . تمرينات ما مطابق با روند آماده سازى تيم ها و باشگاه هاى بزرگ است. زمانى كه مى بينم بعضى ها مى گويند تمرينات پرسپوليس براى ۳۰ سال پيش است واقعاً تعجب مى كنم .
    من هر روز به كار خود نگاه مى كنم و آن را مورد ارزيابى قرار مى دهم اما نمى توانم نمره خاصى را به خود بدهم .

ديوانه نيستم
    سرمربى پرسپوليس ايران را يك كشور استثنايى در حواشى و جنجال هاى فوتبال مى خواند و مى گويد: در ايران تعداد روزنامه ها و خبرنگاران بسيار زياد است. متاسفانه براى تيم حواشى زيادى درست مى كنند و من تا به امروز هيچ كدام از حاشيه سازان را نديده ام آنها خودشان سؤال مى كنند، خودشان حاشيه درست مى كنند و براى آن پاسخ مى سازند. متاسفانه از قول من عنوان كردند كه آقاى سعيد لو و على آبادى نمى خواهند پرسپوليس قهرمان شود. اين مطالب را فردى نوشته است كه من تا امروز او را نديده ام.
    من ديوانه نيستم كه در مورد رييسم چنين مسائلى را عنوان كنم. تا به امروز توهين هاى زيادى به من شده اما پاسخى نداده ام. چطور مى شود بعد از ۷ ماه تغيير رويه داده باشم و در مورد افرادى كه مسؤوليت باشگاه ما را به عهده دارند چنين اظهار نظرى كنم.
    بايد اين حواشى را از فوتبال دور كنيم و بيشتر به كارهاى فنى بپردازيم تا به نتيجه مورد نظر دست يابيم .
    كاشانى به هيچ عنوان در كار فنى دخالت نمى كند مثل برادرى بزرگ براى من است و از او مديريت در فوتبال ايران را آموخته ام.

بازيكن سالارى يعنى چه؟
    وى در خصوص بى انضباطى برخى از بازيكنان پرسپوليس در تمرينات اين تيم ادامه مى دهد: تلاش من بر اين بوده كه نوع تفكر و سازماندهى تيم را عوض كنم و از بازيكنان چيزهايى خواستم كه در گذشته براى تيم ها و باشگاههاى خود انجام نمى دادم. با اين حال هيچ مشكلى به وجود نيامد. در اين شرايط گاهى اوقات به بازيكنان تذكر مى دهم و آنها گاها از برخورد هاى من ناراحت مى شوند. آنها با توجه به روحيه ايرانى ها كه احساسى هستند طبيعتا گاهى اوقات از من دلخور مى شوند.
    نظم كليد فوتبال ايران است و در تيم من بازيكن سالارى وجود ندارد. اصلا بازيكن سالارى يعنى چى؟ من براى اولين بار است كه چنين لغتى را شنيده ام. در تيم ما سرمربى تصميم گيرنده نهايى است. من نظر نهايى را مى دهم زيرا در نهايت اين من هستم كه بايد پاسخگوى نتايج تيم باشم.
    يك مربى نبايد هر رفتارى كه از بازيكنان مى بيند در صدد برخورد با آن برآيد. مربى كه چنين تصميمى را اتخاذ مى كند هيچ وقت موفق نمى شود.

۶ امتياز كمر تيم را شكست
    سرمربى پرسپوليس در ادامه با ابراز ناراحتى از كسر ۶ امتياز از اين تيم توضيح مى دهد: اين ۶ امتياز روحيه تيم ما را كشت و بازيكنان مانند گذشته انگيزه اى براى رقابت ندارند. زيرا احساس مى كنند ممكن است مجدد اتفاقى رخ دهد و از تيم سه امتياز ديگر كم شود. متاسفانه در فوتبال ايران اتفاقاتى خارج از كنترل رقم مى خورد كه باعث بروز مشكلات مى شود.
    من تا به امروز نديده ام كه در جريان مسابقات از تيمى امتياز كسب كنند اگر هم قرار بر كسر امتياز باشد اين اتفاق قبل از فصل صورت مى گيرد تا تيم بر اساس آن و براى مسابقات خود برنامه ريزى كند.

آينده غيرقابل پيش بينى
    و ادامه همكارى قطبى با پرسپوليس؛ او مى گويد: آينده را نمى توان پيش بينى كرد. در حال حاضر تمام تمركز ما روى قهرمانى پرسپوليس است و پس ازپايان مسابقات ليگ در مورد آينده تصميم گيرى خواهيم كرد.
    وى درباره عملكرد اين تيم در نيم فصل دوم ادامه مى دهد: ما در نيم فصل دوم نيمى از قلب شير را هم نداشته ايم. زمانى كه انرژى مغز و قلب بازيكنان زياد است كار آسان مى شود اما براى ما آنچه مايه تاسف است اين بوده كه متاسفانه بازيكنان ما آن انرژى لازم را نداشته اند. گاهى اوقات در نيمه اول به راحتى دو يا سه گل مى خوريم پس از آن درصدد جبران بر مى آييم كه هميشه منجر به نتيجه تساوى و پيروزى نمى شود.
    از تيم ما بازيكنان زيادى به اردوى تيم ملى دعوت شدند متاسفانه يا از اردوى تيم ملى خارج شدند يا اينكه فرصت بازى را پيدا نكردند.همين مسأله به روحيه آنها لطمه وارد كرد و باشرايطى نه چندان مناسب به تيم بازگشتند. ضمن اينكه رقابت در صدر جدول دشوار است. اختلاف تيم ها در صدر به حداقل رسيده و تيم ها فشرده شده اند. بازيها حساس شده و بازيكنان بايد بيشتر تلاش كنند. ما نيز بايد روحيه و اعتماد به نفس آنها را عوض كنيم تا تيم موفق شود.

بهترين گزينه براى تيم ملى
    قطبى در ادامه مجدداً به اظهار نظر در خصوص حضور على دايى در تيم ملى مى پردازد: دايى خودش مدعى شد افرادى كه روابط بيشترى داشته باشند به تيم ملى مى روند من نيز اگر در مورد انتخاب او اين مسأله را عنوان كردم به خاطر همين اظهار نظرش بود.
    البته دايى يك شخصيت بزرگ است. من در زمان بازى دايى از طرفدارانش بودم او را بازيكنى بزرگ و گلزنى برجسته مى دانم كه صاحب جايگاهى بلند در فوتبال ايران و دنياست. اميدوارم هر كجا كه هست موفق باشد. زيرا من نيز مانند همه ايرانى ها خواهان موفقيت و منافع تيم ملى هستم ولى هنوز روى حرفم هستم و معتقدم كه من بهترين گزينه براى سرمربيگرى تيم ملى بودم كه اين شانس را از من گرفتند. آنها با اين كار به پرسپوليس و هوادارانش توهين كردند.

همكارى دوباره با هلندى ها
    قطبى در ادامه با اشاره به شايعات مطرح شده در خصوص همكارى مجددش با مربيانى چون ادووكات و وربيك توضيح مى دهد: فعلاً تنها به پرسپوليس فكر مى كنم. پس از اتمام مسابقات فصل جارى براى ماندن يا رفتن تصميم گيرى خواهم كرد. اگر هم پيشنهادى هم باشد نمى خواهم در خصوص آن چيزى بگويم و در حال حاضر به آن فكر كنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

اردوى پرسپوليسى ها لغو شد

ايران ورزشى - اردوى تداركاتى پرسپوليس كه قرار بود بعد از تعطيلات نوروزى اين تيم در بندرعباس برگزار شود، لغو شد. پيش از اين قرار بود تعطيلات سرخپوشان از بعد از بازى با ذوب آهن و به مدت ۴ روز آغاز شود و پس از آن، پرسپوليس براى برپايى اردويى يك هفته اى قبل از دربى راهى بندرعباس شود اما با توجه به برگزارى اين ديدار در تاريخ دهم فروردين، برنامه پرسپوليسى ها دچار تغيير و در پى آن اردوى بندرعباس هم لغو شد. در همين باره و طبق برنامه ريزى هاى جديد، تمرينات پرسپوليس تا روز دوشنبه آينده (۲۷ اسفندماه) به طور منظم پيگيرى مى شود و بعد از آن سرخپوشان به يك مرخصى ۴ روزه مى روند. آنها وظيفه دارند براى ادامه برنامه هاى تمرينى خود، دور جديد تمرينات خود در سال جديد را از روز سوم فروردين آغاز كنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

آقايى از هفته آينده در تمرينات

ايران ورزشى - جدى نبودن آسيب ديدگى مچ پاى عباس آقايى، شايد بهترين خبر براى پرسپوليسى ها باشد. آقايى كه در دقايق پايانى ديدار با پاس و در اثر برخورد با رودباريان به شدت آسيب ديده بود، براى اطمينان بيشتر در رابطه با اين مصدوميت، از مچ پايش MRI گرفت و حالا دكتر زرينه درباره نتيجه اين MRI و وضعيت عباس آقايى توضيح مى دهد: «خوشبختانه هيچ اثرى از پارگى در آزمايش هاى آقايى ديده نمى شود و فقط رباط هاى مچ پاى او دچار كشيدگى شده. مصدوميت آقايى خيلى جدى نيست و اين بازيكن مى تواند پس از پشت سر گذاشتن جلسات فيزيوتراپى، از هفته آينده تمرينات سبك خود را آغاز كند.» بدين ترتيب آقايى هم به بازى با ذوب آهن مى رسد و هم به دربى.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

گزارش كادر پزشكى پرسپوليس به باشگاه

ايران ورزشى - گزارش كادر پزشكى پرسپوليس از وضعيت بازيكنان مصدوم اين تيم در اختيار باشگاه قرار گرفت. ظهر ديروز و پس از پايان تمرين، اعضاى كادر پزشكى پرسپوليس راهى باشگاه شده و گزارش خود از وضعيت مصدومان پرسپوليس را به مديرعامل تحويل دادند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

بازگشت كاپيتان به تمرينات گروهى

ايران ورزشى - كاپيتان پرسپوليس از روز شنبه در تمرينات گروهى اين تيم شركت مى كند. كريم باقرى از ناحيه عضلات پشت ران دچار آسيب ديدگى شده و فعلاً مشغول فيزيوتراپى است البته به گفته پزشك پرسپوليس شدت اين آسيب ديدگى زياد نيست و كريم باقرى از روز شنبه بار ديگر به تمرينات گروهى پرسپوليس باز مى گردد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

توصيه هاى قطبى به زارعى و عبدى

ايران ورزشى - مسعود زارعى و بهادر عبدى هفته هاست فرصت بازى كردن به دست نياورده اند و همين مسأله باعث دلخورى آنها شده. به همين منظور افشين قطبى روزگذشته و پس از پايان تمرين، به طور خصوصى با اين دو بازيكن صحبت كرد. سرمربى پرسپوليس انتظارات خود را به گوش آنها رساند و توصيه كرد كه دلسرد نشوند و براى حضور در ميدان با جديت بيشترى با بقيه رقابت كنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

موافقت با سفر پرسپوليس به امريكا

شوراى برون مرزى سازمان تربيت بدنى با سفر تابستانى پرسپوليس به امريكا موافقت كرد .در آخرين جلسه شوراى برون مرزى سازمان تربيت بدنى اعضاى اين شورا با سفر تيم پرسپوليس به امريكا موافقت كردند اما مجوز نهايى براى سفر اين تيم به امريكا منوط به نظر وزارت امور خارجه ايران شد. بدين ترتيب و در صورت تأييد اين مجوز توسط وزارت امور خارجه، پرسپوليس اوايل تابستان آينده براى برپايى چند بازى دوستانه به ينگه دنيا سفر مى كند.هم چنين اين شورا با سفر تيم فوتسال تام ايران خودرو به اسپانيا براى ديدار دوستانه با تيم ملى اين كشور موافقت كرد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فصل بدون شکست پرسپولیس

8 سال پیش در چنین روزی، 23 اسفند ماه سال 1378 تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار رسمی خود در فصل 78 مقابل تیم سایپا به تساوی بدون گل رسید.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جالب اینکه تیم پرسپولیس در سال 78 در بازیهای رسمی، بدون شکست آخرین بازی خود را در هفته نوزدهم لیگ آزادگان در برابر تیم سایپا انجام داد و به تساوی بدون گل رسید و یک رکورد با ارزش بدست آورد.
    برای سرخپوشان تهرانی در آن دیدار که مربیگری تیم حریف نیز بر عهده یک پرسپولیسی به نام محمد مایلی کهن بود این بازیکنان به میدان رفتند: فنایی، پیروانی (کاپیتان)، انصاریان، رهبری‎فرد، برزگر، هادی مهدوی‎کیا، حلالی، استیلی (کاویانپور)، کریمی، رأفت (سراج) و بزیک (باغمیشه). مربی: علی پروین.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

موثرترین بازیکنان لیگ برتر86 تا پایان هفته بیست و چهارم نیکبخت بهترین بازیکنان لیگ برتر

علیرضا نیکبخت واحدی مهاجم پرسپولیس در دیدار مقابل پاس همدان از هفته بیست و چهارم مسابقات لیگ برتر، با یک ضربه سر زیبا دروازه تیم پاس همدان را باز کرد و هشتمین گل خود را در رقابتهای لیگ 86 تا هفته بیست و چهارم به ثمر رساند
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نیکبخت واحدی با هشت گل 9 پاس گل در جدول موثرترین بازیکنان لیگ 86، 17 امتیازی شد و به تنهایی در صدر برترین بازیکنان لیگ جای گرفت و بعد از نیکبخت، میلاد میداودی با 16 امتیاز از این حیث در مکان دوم جای داردنگاهی داریم به موثرترین بازیکنان لیگ برتر تا هفته بیست و چهارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •