دوستان کارت ورود به جلسه ازاد کی میاد![]()
سلام
بچه ها من توی موسسه غیر انتفاعی نقش جهان کارشناسی برق قدرت میخونم الان برای تکمیل ظرفیت اشتباها دانشگاه غیر انتفاعی شمال آمل رو هم بعد روزانه ها زدم چه جوری میتونم این انتخاب رو لغو کنم ؟
چون شنیدم اگه اونجا قبول بشم حتما باید از اصفهان به آمل انتقال بدم که نمیخوام اینجوری بشه
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
خواهشا اگه راهی هست سزیع جوابمو بدین
اگه منظورت ماله سال ديگه هست كه هنوز ثبت نامش شروع نشده!!! و اين امساليم كه چند روز پيش تموم شد
براي كنكور سراسري و ازاد سال 1390 كي بايد ثبت نام كرد ؟ يعني از كي شروع ميشن ؟
طبق نوشته سایت سازمان سنجش از 3/12/89 تا 9/12/89 ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1390 هست
آزاد که فکر میکنم تموم شده مهلتش و تو مهر و آبان بود انگار
ازاد سال 90 تموم شده مهلت ثبت نام ش ؟ كنكور 89 چندوقت پيش بود كه ! چطور اخه ؟
کسی میدونه نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته کی اعلام میشه؟![]()
اعلام شد تموم شد .
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 ثبتنام نموده و مجاز به انتخاب رشته شدهاند، ميرساند اطلاعيه اين سازمان درخصوص تكميل ظرفيت رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در آزمون فوق، در روز دوشنبه 15/9/89 در سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نشريه پيك سنجش (هفتهنامه خبري و اطلاعرساني سازمان سنجش آموزش كشور) براي اطلاع علاقمندان درج خواهد شد. كليه داوطلبان علاقهمند، براساس اطلاعيه مذكور و در صورت وجود ظرفيت در رشتههاي مربوط به رشته امتحاني آنان، لازم است از تاريخ 22/9/89 لغايت 29/9/89 با ورود به سايت اينترنتي سازمان ، پس از پرداخت مبلغ 000/18 (هيجده هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اقدام نمايند.
این لینک رو هم ببین::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
این دوستمون پرسیده نتایجش کی میاد ، نگفته کی زمان تکمیل ظرفیت بوده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)