با سلام خدمت دوستان. من زیر نویس کارتون عصر یخبندان 2 رو می خوام. توی لیست اولیه سایت نبود. کجا باید پیداش کنم یا اینکه کجا باید درخواستمو ثبت کنم.
با سلام خدمت دوستان. من زیر نویس کارتون عصر یخبندان 2 رو می خوام. توی لیست اولیه سایت نبود. کجا باید پیداش کنم یا اینکه کجا باید درخواستمو ثبت کنم.
سلام.
اینجا عزیزم مطرح کن
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
تا اونجایی که من میدونم چون دوبله ی این کارتون هست کسی زیرنویس نکردش .
سلام.
بعله داره کارهایی میشه بعضی مشکلات هست رفع بشه لیست میشه .
The X Files:I want to Believe DVDRip 2008
اينهم زيرنويس فارسي اين فيلم با فرمت srt.لازم به ذكره اين زيرنويس قبلا در اينترنت موجود بود و من آنرا با نسخه DVDRip اين فيلم هماهنگ كردم.فيلم قشنگيه.اينهم زيرنويس فيلم تقديم به علاقمندان:
زیرنویس درست حسابی Srt برای Get Smart نیومد بالاخره؟
سرچ کن تو همین تاپیک هستش درستش و کاملش
لطفا هنگام قرار دادن زیزنویس موضوع فیلم هم بنویسید..مثلا ترسناکه ..خنده داره....چون البته خود من اول میام این جا نگاه میکنم کاور فیلم ها رو بعد از اونی که خوشم امد. میرم میگردم فیلمشو بعد دانلود میکنمش میبینم..اگه موضوعش بنویسید خیلی ممنون میشم ...
2-3 زيرنويس موجود براي فيلم Get Smart اولا با متن فيلم همخواني نداره و يه قسمتهايي اصلا ترجمه نشده ثانيا فرمت srt موجود نيز بنظر من اصلا براي اين فيلم نيست.فرمت sub/idx موجود هم اصلا قابل تنظيم با نسخه DVDRip اين فيلم نيود.
اگر ترجمه خوب و منطبق با نسخه DVDRip اين فيلم را پيدا كردم حتما جهت استفاده دوستان قرار ميدم.
سلام.
زیرنویس فیلم
Joshua
خودم استخراج کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی جایی میذاره لطفا اعلام منبع کنه !
تایید میشه
زیر نویسش افتضاح است
نمیدونم کدوم از خدا بیخبری ترجمه کرده
زیر نویس تندر حاره ای هم به همین صورت افتضاح است
از این یکی زیر نویس بهتر نیامده
زیر نویس Get Smart به صورت درست...من دیدم..درست بود...نمیدونم شما چه جوری میگید اشتباه بود...اول ی زیرنویس امد که اصلا مال ی فیلم خیلی خیلی قدیمی بود که اسم اونم Get Smart بود که اگه سرچ کنید..پوستر تبلیغاتیش رو میبینید...این زیرنویس من دیدم درست بود.البته جدا از اینکه من تاحالا زیرنویس کامل و دقیقا درست ندیدم هیچ وقت... ولی این خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپوستر فیلمش رو میشه بزاری؟
پوستر فیلمش رو میشه بزاری؟
با سلام دوست عزیز
همچنین پوستر با سایز اصلی ( 2175*3240 ) خدمت شما
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)