پانيشر جان من هنوز موندم اين sdram كه تو ميگي توي موبايل چه معني داره![]()
پانيشر جان من هنوز موندم اين sdram كه تو ميگي توي موبايل چه معني داره![]()
یه سوال . آپدیت کردن گوشی در عملگرد گوشی هم تاثیری داره اگه گوشی رو آپدیت نکنی فرق زیادی میکنه .
سلام ---من وقتی بعضی از نرم افزارها یا تم ها را می خواهم نصب کنم خطای not support می دهد درصورتی که گوشم را ساین کردم علت چیه!!!!
اگه اپدیت نکنی سرعت گوشی همون پایین میمونه در ضمن امکانات جدیدی که در ورژن های جدید هست رو از دست میدی همینطور هنگ در هر ورژن کم و کمتر میشه هرچندn73 هنگ نداره
کل رم 64 هست ولی 43 مگابایت قابل استفاده هست البته اگه اعداد رو درست گفته باشم ولی قظیه همینه
سلام
من از وقتی گوشی رو به آخرین ورژن آپدیت کردم کیفیت عکسبرداری مخصوصا توی شب خیلی کاهش پیدا کرده
راه حلی براش وجود نداره؟
فیلم برداری کمتر شده ولی در عوض عکاسی بهتر سرعت عالی شده فیلم برداریش زیاد پایین نه امده ولی خوبه یک طوری پایین پایین میکنید انگار.... راستی دوست عزیز سرعت N73 شما مثل N73 من فیلم برداری رو اگه دیده باشید سرعتش بالا امده؟
واقعا انگار قصد و غرضی توی کار بوده که کیفیت عکس رو کم کردن
کیفیت فیلمش رو نمیدونم چون زیاد ازش استفاده نمیکنم
نه اونقدرا سرعتش خوب نشده شاید قبل از اینکه نرم افزارامو دوباره نصب کنم اونطوری بود
اما بعدش باز مثل قبل شده تقریبا
عکاسیش کمی بهتر شده کیفیت فیلم برداری پایین امده ببین یک بار مموری رو فرمت کن باید سرعت بهتر شده باشه الان ورژن جدید با 5700 داره برابری میکنه یا پست اقا محمد رو که اگه دیده باشید میگفت در فیلم برداری که زا ال سی دی گذاشیتید فرقی در سرعت با 6120 خودم ندیدم از این لینک زیر فیلم برداری از ال سی دی گوشی من هست با رم 4 گیگ ببین سرعت تو به این میرسه حجمش هم کمه 1.8MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز شما بايد تمها و نرم افزارهاي متناسب با سيستم عامل گوشيت رو استفاده كني.......
گوشي n73 سري 60 ويرايش 3 هست و ورژن سيستم عاملشم سيمبين9.1 هست و فايلهاي برنامه و بازي رو با فرمت جار هم ساپرت ميكنه.......پس بايد بري دنبال اينا باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)