چجوری توی اکسل سینوس هایپربولیک و کوسینوس هایپربولیک رو بنویسم؟
چجوری توی اکسل سینوس هایپربولیک و کوسینوس هایپربولیک رو بنویسم؟
از تابع SINH و COSH و TANH و... برای گرفتن سینوس کسینوس و تانژانت هایپربولیک استفاده میشه. فرمولش رو هم میتونی دستی بزنی
یهنی سینوس رو بزنی 2.72^x-2.72^-x کلا تقسیم بر 2.
![]()
والله من هم آماتور هستم و روشی که میگم یکم خنده داره.
شما تو اون ردیفی که میخوای شماره بزنی ستون سلول اول بزن 1 و بعدی رو تایپ کن 2. بعد هر دو رو انتخاب کن. بعد با علامت مربع گوشه ی سلول دومی که انتخاب کردی بگیر و درگ کن تا اون ته لیست. شماره های بعدی رو خودش میزنه.
واسه رنگ هم شما سطر اول و دوم رو دستی رنگ بزن. (یعنی برو قلم مو بخر رنگ کن) بعد هر دوش رو انتخاب کن. علامت جارو رو بزن کهیادم نیست تو تب اول یا دوم بود ...
بعد کل سطرهای بعد رو انتخاب کن . درست شده یا نه ؟
![]()
می شه کمی بیشتر توضیح بدین شرمنده![]()
تو سلولی که میخوای فرمولت رو بنویسی اول یه علامت = بذار و بعد فرمولت رو (که شامل سینوس هایپربولیک و ... میشه) بنویس. هم میتونی از ()Sinh استفاده کنی و هم میتونی معادل ریاضی این تابع رو استفاده کنی. همونطور که میدونیم برای سینوس هاپربولیک داریم:
و برای کسینوس هایپربولیک هم داریم:
که منظور از e همون عدد نپر هستش که تقریبا برابر با 2.72 هستش. تانژانت هایپربولیک هم مثل تانژانت معمولی تعریف میشه:
البته همونطور که دوستان هم اشاره کردن، سینوس و کسینوس و تانژانت هایپربولیک در اکسل تعریف شده است ولی میتونین از معادل های اونها هم استفاده کنین
موفق باشین.
89/7/20
سلام دوستان
چه جوری می تونم توی اکسل نمودار رو طوری تنظیم کنم که اعداد روی نمودار جایی اینکه مثلا 20 تا 20 تا تقسیم بندی کنه 5 تا 5 تا تقسیم کنه؟
و چه طوری می شه خط محور Y اون جای اینکه سمت راست باشه سمت چپ باشه؟
سلام
واسه این کار به منوی Layout رفته و از قسمت Axes میتونید این کار را انجام بدید .
با سلام.
من يه فايل word دارم كه داخلش يه سري اعداد هست كه توش - هم داره. وقتي اعدادش رو كپي مي كنم و در داخل يه فايل اكسل paste مي كنم اعداد رو وارونه paste ميكنه. لطفا راهنماييم كنين. مرسي
سلام.
یک دستوراتی رو تو c پلاس یا پاسکال داریم ، به اینن صورت که به یک متغیر که مقدارش از قبل معلومه ، یک مقداری رو اضافه می کنه. دستورش هم به شکل زیره
مثلا a رو قبلا 25 تعریف کردیم. حالا یه جای برنامه یه همچین دستوری داریم:
a=a+5
که از این به بعد a می شه 30.
می خواستم بپرسم که این دستور رو تو اکسل چجوری می شه تعریف کرد ، به طوری که این 4 عمل اصلی یا هر عمل دیگر ، در همان سلول دارای مقدار اولیه اتفاق بیفتد؟
مثلا در سلول D3 عدد 3 رو دارم. می خوام اگر به فرض شرط A2<B2 بود ، به D3 ، مقدار 3 رو اضافه کنه که D3 بشود 6. چه دستوری رو باید تو قسمت دوم دستور if بزنم؟
سلام در اکسل 2010 دیتا ولیدیشن به صورت لیست تعریف کردم که لینکش و از یه شیت دیگه میگیره وقتی اجراش میکنم درسته ولی وقتی فایل و سیو میکنم و می بندم و دوباره باز میکنم منو کشویی از بین رفته؟ البته این امکان در نسخه های قبلی اصلا وجود نداشت!به نظرم باگه! کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنم یا پیشنهادی بده ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)