تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 233 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 2327

نام تاپيک: Websites News : اخبار سایت های اینترنتی

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض ایسوس مقام نخست روترهای شبکه را در معتبرترین پایگاه بررسی تجهیزات شبکه بدست آورد

پایگاه اطلاع‌رسانی SmallNetBuilder ایسوس را به عنوان برند برتر در گروه روترهای کلاس AC۱۷۵۰ معرفی نمود.
    بر اساس نقد و بررسی‌های این وب سایت، که معتبر‌ترین مرجع اینترنتی در زمینه ارائه راهنمایی و بررسی تجهیزات شبکه است روتر ایسوس RT-AC۶۶U پس از انجام تست‌های فنی در سه بخش امکانات، کارایی و پایداری موفق به کسب بیشترین امتیاز شد و در صدر جدول رده بندی روترهای مجهز به استاندارد ۸۰۲.۱۱ac با سرعت ۱۷۵۰ مگابیت بر ثانیه قرار گرفت.

این آزمون‌ها در گروهی به نام Router Ranker انجام می‌شوند و از چندین مرحله تست فنی تشکیل شده‌اند.

به گزارش ایتنا روتر RT-AC۶۶U دارای سریع‌ترین استاندارد شبکه وایرلس در گروه روترهای نسل پنجم با فناوری ۸۰۲.۱۱ac است و با ترکیب دو باند فرکانسی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز بطور همزمان می‌تواند سرعت ۱.۷۵ گیگابیت بر ثانیه را ارائه کند که سه‌ برابر بیشتر از استاندارد N است.
    سرعت باند فرکانسی ۵ گیگاهرتز در این روتر به ۱.۳ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد و RT-AC۶۶U در میان اولین روترهای دنیا با قابلیت پشتیبانی از استاندارد جدید تجهیزات شبکه قرار دارد.

این روتر با استانداردهای قبلی نیز سازگار است و می‌تواند در باند فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتز، نرخ انتقال اطلاعات در استاندارد N را تا ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد.
    همچنین این روتر از فناوری‌های اختصاصی ایسوس مانند AiRadar استفاده می‌کند که با تقویت سیگنال در جهات مختلف، ارتباط قدرتمندی در محدوده تحت پوشش خود ارائه می‌دهد.
    علاوه بر ارتباط فوق سریع این روتر میان بخش‌های مختلف شبکه می‌توان به قدرت پردازش RT-AC۶۶U اشاره کرد که در آن از ۲۵۶ مگابایت حافظه رم و پردازنده Broadcom BCM۴۳۶۰ استفاده شده است.

این روتر که عنوان برترین محصول شبکه ۲۰۱۳ در نظرسنجی خوانندگان مجله PCMagazine را هم کسب کرده است از طریق دو پورت USB قابلیت ارائه امکاناتی مثل فایل سرور و پرینت سرور را هم دارد.
    بخش کنترل ASUSWRT در این روتر با رابط کاربری آسان می‌تواند کاربردهای حرفه‌ای مانند راه اندازی روتر، نظارت بر سیگنال و کنترل برنامه‌های تحت شبکه را به سادگی در اختیار کاربر قرار دهد.
    ضمن اینکه چهار درگاه شبکه با سرعت ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه نیز برای توسعه شبکه کابلی در نظر گرفته شده است.

پایگاه اینترنتی SmallNetBuilder معتبرترین مرجع اینترنتی در زمینه راهنمایی، نقد و بررسی، راه‌حل و رده بندی محصولات مختلف است که از طریق آزمون‌های دقیق، تجهیزات مختلف را مورد تحلیل قرار می‌دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توایند به لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.

itna.ir

2. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض آیپد مینی رتینا همچنان گروگان مشکلات تولید پنل نمایشی توسط شارپ

تاخیر در عرضه آیپد مینی به بازار همچنان ادامه دارد و آن طور که خبر رسیده، دلیل اصلی مشکل سوختگی پنل های ال سی دی تولیدی توسط شارپ است. شارپ تامین کننده تکنولوژی ایگزو و از تولیدکنندگان اصلی پنل نمایشی آیپد مینی رتینا است ولی درصد خرابی بالای پنل های تولیدی آن مشکل ساز شده.

طبق گزارشات، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولیدی توسط شارپ باعث مشکل سوختگی در تعداد اعلام نشده ای از پنل ها شده و هر چند گفته می شود که سوختگی ال سی دی برای چشم غیر مسلح قابل تشخیص نیست، ولی اپل به دلیل استانداردهای کیفی بالای خود حاضر به استفاده از پنل های مشکل دار نشده.

سر انجام این گزارش تایید می کند که کوپرتینو برای شتاب بخشیدن به تولید پنل های آیپد مینی رتینا به سمت سامسونگ رفته تا ظرفیت تولید را افزایش دهد. البته کار به همین سادگی نیست و انتظار می رود سامسونگ تازه در ابتدای سال ۲۰۱۴ قادر به رساندن پنل های تولیدی خود به اپل شود.

شارپ بزرگترین تامین کننده اپل نیست ولی با این حال ۴۰ درصد تولید پنل آیپد مینی رتینا را بر عهده دارد و در نتیجه باید انتظار داشت که هنگام عرضه اولیه این محصول، موجودی آن ناکافی و قیمت ها در خارج از کشورهای تحت پوشش اپل، بالاتر از حد معقول باشد.

narenji.ir

4. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض همه چیز درباره سایت «نذری‌یاب»

شرق نوشت: داستان ما داستان «موزه» و «گنج‌یاب» است. آنقدر که تبلیغ گنج‌یاب این‌ور و آن‌ور می‌بینیم هیچ خبری از تبلیغ موزه‌ها که اصلی‌ترین نگه‌دارنده‌های همان گنج‌ها هستند، نیست. حالا این داستان را می‌شود همین‌جا هم دید، یک سایت کوچک و نقلی اما کامل و مجهز برای پیدا کردن «نذری»‌های ماه محرم!

به گزارش ایسنا، در ادامه این مطلب آمده است: باورش هم خیلی سخت نیست. یک راهنما با نقشه دقیق و منو و این توضیح که در فلان روز محرم، در فلان محله تهران، چه غذایی نذر می‌شود. از قیمه و حلیم و باقالی‌پلو با گوشت گرفته تا شله‌زرد و کاچی و شربت!

Nazriyab.com امسال دومین سالی است که فعال شده و به‌ همین‌ دلیل مو لای‌ درز آدرس‌هایی که دارد نمی‌رود! این را داوود مظفری که یکی از طراحان سایت است به می‌گوید. او که خودش تجربه کار طراحی سایت را دارد، ایده اولیه این سایت را ظرف چند دقیقه با دوستش، آرمان طاهریان که او هم یک طراح سایت است، مطرح می‌کند و حاصل کار می‌شود سایت «نذری‌یاب»؛ یک سایت شسته‌ و رفته بر پایه «گوگل‌مپ» با همه جزئیات نذری‌های تهران، اصفهان و مشهد از روز اول محرم تا پایان ماه صفر.

پس از طراحی، سایت به شبکه‌های اجتماعی معرفی می‌شود، نزدیکی‌های محرم است و استقبال آنقدر بالا می‌رود که تا یک‌ میلیون‌ نفر از این سایت در سال گذشته بازدید می‌کنند اما در داخل سایت نذری‌یاب، چیزهای عجیبی دیده می‌شود که شاید اگر این سایت نبود، دسترسی به این میزان اطلاعات واقعا سخت می‌شد.

در حال حاضر برای محرم امسال، در سایت نذری‌یاب، 149 آدرس نذری در شهر تهران ثبت‌ شده و جالب اینجاست که بخش عمده این نذری‌ها در شمال‌ تهران هستند. شهرک‌غرب، سعادت‌آباد و بخش‌های شمالی خیابان شریعتی از پرنذری‌ترین مناطق تهران هستند و در عوض محله‌های پایین‌دستی چون راه‌آهن، عبدل‌آباد و ... یا نذری ندارند یا در این سایت به ثبت نرسیده که احتمال زیاد، فرض دوم قوی‌تر است.

طراحان این سایت می‌گویند که روش اصلی کار با نذری‌یاب این‌طور است که هر فرد، خودش می‌آید و اطلاعات محل و نوع نذری‌اش را در این سایت ثبت می‌کند و به‌ همین‌ دلیل، 149 آدرسی که از سال قبل در سایت مانده، کاملا تاییدشده هستند چراکه لااقل یک بار تجربه‌شان را پس داده‌اند.

ایرانی‌ها از هر مرام و مسلکی که باشند، عاشقان نذری هستند و این به گفته جامعه‌شناسان، هم ریشه در آداب و رسوم اجتماعی دارد و هم در اعتقادات مذهبی آدم‌ها اما پیوند چنین فعالیت‌های سنتی‌ با تکنولوژی همیشه عجیب و غریب بوده. حالا این اعجاب بیشتر و بیشتر شده است چرا که نذری‌یابی اینترنتی همان‌طور که می‌تواند یک امکان فوق‌العاده از بهره‌وری اینترنتی باشد، یک کار نامتعارف برای مخاطبان اصلی نذری نیز هست. در آیین ما، نذری یک اقدام خداپسندانه برای آنهایی است که می‌خواهند از خوان نعمت خود به تهیدستان و بی‌بضاعتان انفاق کنند اما وقتی چنین مراسم باشکوهی با تکنولوژی گره می‌خورد، وضع عوض می‌شود و گویی وسیله، خود نوعی هدف شده و یافتن گنج اهمیت پیدا می‌کند نه میراث فرهنگی پشت شیشه‌های موزه!

«نذری‌یاب»، این روزها باز هم در شبکه‌های اجتماعی دست به‌ دست می‌چرخد و احتمالا خیلی زود، بازدیدکنندگانش رکورد پارسال را بزنند. این در حالی است که در اینترنت هنوز هیچ سایتی برای «بیمارستان‌یابی»، «اورژانس‌یابی»، «موزه‌یابی»، «پارکینگ‌یابی» و خیلی دیگر از نیازهای روزانه شهروندان وجود ندارد.

6. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12 جدیدترین اظهارنظر وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر فیس‌بوک

جدیدترین اظهارنظر وزیر ارتباطات درباره رفع ف.ی.ل.ت.ر فیس‌بوک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درباره‌ی رفع ف.ی.ل.ت.ر فیس‌بوک اظهار کرد: تصمیم‌گیری در این زمینه در کمیته‌ای که در قوه قضاییه تشکیل شده صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی ساعاتی پیش در جمع خبرنگاران در پاسخ به این مطلب که چندی پیش وزیر ارشاد این‌گونه اظهار کرده بود که باید دسترسی به فیس‌بوک آسان شود، توضیح داد: در این زمینه کمیته‌ای در قوه قضاییه تشکیل شده که تصمیم‌گیری با آن است و به نمایندگی از وزارت ارتباطات نیز یکی از معاونان بنده در این کمیته حضور دارد.

وی تصریح کرد:ما باید نظراتمان را در دولت هماهنگ کنیم اما در نهایت تصمیم‌گیری با کمیته مذکور است.

واعظی در پاسخ به این سوال که نظر شخصی‌اش و نظر وزارت ارتباطات درباره‌ی آسان شدن فعالیت در فیس‌بوک چیست، اظهار کرد: فیس‌بوک یک شبکه اجتماعی است که در آن صفحات بسیار خوبی وجود دارد و برخی صفحات نامناسب هم وجود دارد. ما در ارتباط با صفحات مناسب و آموزنده قطعا موافقیم اما در مورد صفحه های نامناسب در صورتی که امکان فنی آن فراهم باشد به دنبال راهکاری هستیم که صفحات نامناسب فیس بوک را نیز مانند صفحات نامناسب وب تفکیک کنیم.

وزیر ارتباطات در عین حال یادآور شد:اگر مدل ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ بر اساس محتوا باشد مردم می توانند از محتوای مفید این شبکه اجتماعی استفاده کنند.

وی همچنین عنوان کرد:هم اکنون از نظر فنی امکان تفکیک صفحات مناسب و نامناسب بر اساس محتوا در سایت‌های اینترنتی وجود ندارد اما گروهی در حال انجام این کار برای اجرای فنی آن هستند.

واعظی همچنین اظهار کرد: برای مثال می توانیم IP های اینترنتی را شناسنامه دار کنیم به این معنی که هر فرد همانطور که یک شماره ماشین دارد یک IP مشخص نیز داشته باشد و پس از آن از مردم بخواهیم از اینترنت درست استفاده کرده و به نوعی خود آنها پلیس اینترنت باشند.

به گزارش ایسنا،مشروح صحبت های واعظی متعاقبا بر روی خروجی ایسنا قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

8. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

پربازدیدترین وب سایت در کشورهای مختلف جهان کدام است؟

وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که وابسته به آکسفورد است، نمودارهای جالبی را در زمینه‌های مختلف ارائه می‌کند. این وب سایت اخیرا نسبت به ارائه یک نقشه از جهان اقدام نموده که در آن، پربازدیدترین وب سایت در هر کشور مشخص شده است.
    گوگل در 62 کشور جهان و فیس بوک در 50 کشور جهان، محبوب ترین وب سایت به شمار می‌روند. این دو وب سایت امریکایی در واقع فرمانروای اینترنت جهان هستند و بیشترین ترافیک وب دنیا را به خود اختصاص داده‌اند. اما در برخی از کشورها مانند چین، ژاپن یا کره، وب سایت‌های دیگری پربازدیدتر از گوگل و فیس بوک هستند.
    نکته جالب توجه در این نقشه آماری، محبوبیت موتورهای جستجوی محلی در کشورهای مطرح آسیایی است. در چین، موتور جستجوی بومی این کشور با نام Baidu از همه پربازدیدتر است و به صفحه اصلی بیش از نیم میلیارد کاربر این کشور شده است. جالب‌تر اینکه این موتور جستجو به پربازدیدترین وب سایت در کره جنوبی نیز تبدیل شده است.
    ژاپن جزو معدود کشورهای جهان است که یاهو در آن به پربازدیدترین وب سایت تبدیل شده و جایگاه ویژه‌ای را بین کاربران این کشور پیدا کرده است.
    براساس این گزارش، گوگل محبوب‌ترین وب سایت در کشور ما ایران به شمار می‌رود و از همه وب سایت ها، بیشتر بازدید می‌شود.
    شما روزانه از کدام وب سایت بیشتر بازدید می کنید؟

zoomit.ir

منبع : eteras.com
    Last edited by بانو . ./; 13-11-2013 at 20:34. دليل: ذکر منبع خبر

10. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

رموز موفقیت «پیر امیدیار» بنیانگذار ایرانی‌تبار سایت eBay، جاده ابریشم قرن بیست‌ویکم

وقتی پیر امیدیار سایت eBay.com را به عنوان یک نوع سرگرمی راه‌اندازی کرد، فکرش را هم نمی‌کرد روزی صاحب بزرگ‌ترین بازار اینترنتی جهان شود که روزانه چهار میلیون حراج در آن صورت می‌گیرد، هر ۲۴ ساعت نیم میلیون گزینه برای خرید در آن وارد می‌شود و ارزشی معادل ده میلیارد دلار پیدا می‌کند.
    پس از خواندن مقالات مختلفی در مورد eBay و موسسش، مطالب جالبی یاد گرفتم که فکر می کنم برای کسی که بخواهد یک کسب و کار جدید را شروع کند میتواند مفید باشد، در ادامه این مطالب را نکته وار برایتان آورده ام.
    ۱– امتحان کنید.

امیدیار می‌گوید وقتی به دست‌آوردهای افراد موفق نگاه می‌کنی و می‌گویی: «عجب کار سختی بوده!»، مطمئن باش کار سختی بوده و وقتی به کارهایی نگاه می‌کنی که به نظر آسان می‌رسند، احتمالا آن‌ها هم سخت بوده‌اند. تا وقتی خودت دست به کاری نزنی، هیچ وقت نمی‌فهمی که واقعا چه‌طور بوده است. تو در بعضی چیزها شکست خواهی خورد، این تجربه ی آموزنده‌ای است که تو نیاز داری آن را با خودت ببری و در تجربه بعدی‌ات استفاده کنی.

2– دنبال علایقتان بروید.

موسسeBay تاکید می کند، اگر به چیزی خیلی علاقه داشته باشی و سخت کار کنی، فکر می‌کنم موفق خواهی شد. ولی اگر تجارتی را شروع کنی به این امید که کلی پول پارو کنی، احتمالاً موفق نخواهی شد. چون این دلیل اشتباهی برای شروع یک کار تجاری است.
    تو باید واقعاً به کاری که داری انجام می‌دهی، باور داشته باشی، باید آن‌قدر به آن علاقه داشته باشی که بتوانی زمان و تلاش لازم را برای رساندن آن کار به موفقیت ، کنار بگذاری. آن وقت است که به موفقیت خواهی رسید.
    وی می‌گوید من به دنبال چیزی بودم که از انجام دادنش لذت می‌بردم. در واقع علاقه خودم را دنبال می‌کردم. اگر از کار لذت ببرید، دیگر کار حساب نمی‌شود .من همیشه دوست داشتم با کامپیوترها سروکار داشته باشم، محرک و انگیزه من این بود که بتوانم نرم‌افزاری ایجاد کنم که برای آدم‌ها سود داشته باشد و بر روی آن‌ها تاثیر بگذارد.کاری که من می‌کردم واقعاً کار نبود، مانند این بود که دارم تفریح می‌کنم.

۳– از چیزهای اطرافتان ایده بگیرید.

شبى در سال ۱۹۹۵ امیدیار، مهندس جوان برنامه نویس ایرانى الاصل، با نامزدش که عاشق جمع آوری Pez بود،Pez یک نوع شیرینى است که معمولا در یک ظرف کوچک پلاستیکى به شکل عروسک قرار میگیرد، مشغول خوردن شام بود که نامزدش ازآنکه شریکى براى ایجاد یک کلکسیون Pez در سانفراسیسکو ندارد گله کرد.
    امیدیار به او پیشنهاد کرد که از اینترنت براى پیدا کردن شریک تجارى استفاده کند. بنابراین وی در وب سایت کوچک خود براى نامزدش بخشى را براى این موضوع آماده کرد و نام آن را Auction Web گذاشت، برنامه ایکه او برروى وب سایت شخصى خود ایجاد کرد و به کاربران امکان لیست کردن وسایل مختلف خود از جمله کلکسیون نامزدش را می داد.
    وقتی امیدیار به مساله از دید خودش نگاه کرد، شیفته حل چالش فنی راه‌اندازی یک بازار اینترنتی برای حراج شد. حالا همسر امیدیار بیشتر از ۴۰۰ عدد Pez در کلکسیون خود دارد!

4– هر چیزی امکان پذیر است.

کار بر روی eBay از یک روز تعطیل وقتی امیدیار ۲۸ ساله بود، شروع شد. روز ۴ سپتامبر ۱۹۹۵، اولین روز کار سایت حراج اینترنتی امیدیار بود. پدربزرگ eBay، سایتی بود به نام Auction Web که حتی میزبان مستقلی هم نداشت. خدمات این سایت در ابتدا به رایگان ارایه شد و پس از مدتی برای تامین هزینه‌های میزبان اینترنتی، قرار شد تا از هر حراج کمیسیون دریافت شود.
    مبدع eBay ، به صورت کاملا اتفاقی یک دستگاه فتوکپی را به صورت آنلاین به فروش گذاشت و خوشبختانه خریدار هم برای آن پیدا شد. وقتی به خریدار اعلام کرد که دستگاه شکسته است، فرد خریدار اظهار داشت که «من یک کلکسیونر فتوکپی‌های شکسته هستم». این زمانی بود که امیدیار متوجه شد که هر چیزی امکان پذیر است.
    و این آغاز بزرگ‌ترین سایت خرید و فروش اجناس دست دوم در جهان بود.…

5– کسب سود را هدف اصلی خود قرار ندهید، سود خودش می آید !

امیدیار با دریافت مبلغ ناچیزی بین ۲۵ سنت تا دو دلار به فروشندگان اجازه داد که اجناس خود را براى شرکت در حراج در سایت eBay معرفى کنند. همچنین درصدى از خریدوفروشها به او میرسید و به این ترتیب eBay موجب شد که فروشندگان و خریداران با هم به راحتى به خرید و فروش بپردازند.
    بنیانگذار ایرانی eBay: همه چیز را برنامه ریزی نکنید!
    در حال حاضر، حجم گردش سرمایه از طریق eBay از ۸ میلیارد دلار فراتر رفته است ، درآمد سایت نیز بالغ بر ۲ میلیارد دلار است و تنها در آمریکا بیش از نیم میلیون کاربر ثبت شده دارد.

۶– به فکر کمک کردن به مردم هم باشید!

امیدیارمی‌گوید من همیشه به کمک کردن به مردم براى آنکه از آنچه که هستند بهتر باشند معتقد هستم.
    همواره انگیزه نوشتن نرم‌افزارهایی که فایده‌ای داشته باشند یا روی آدم‌هایی که از آنها استفاده می‌کنند، تأثیر بگذارند ، من را به جلو می‌برد. برای همین من از نرم‌افزارهایی که به درد بازار مصرف مردم می‌خورد و این فکر که قادر باشی یک کار خوب انجام بدهی، انگیزه می‌گرفتم.

7– یک کار جدید انجام دهید.

استاد تجارت الکترونیک ما می‌گوید : من اشتیاق وعلاقه شدیدی دارم برای حل مسائلی که فکر می‌کنم می‌توانم آنها را با راه جدیدی حل کنم. منظورم این است که انجام یک کار جدید به ما آدم‌ها حس غرور می‌دهد.
    ایده eBay نیز اینگونه بود، فکر من فقط کمک به آدم‌هایی بود که می‌خواستند با همدیگر در اینترنت دادو ستد کنند، مردم فکر می‌کردند این کار غیرممکن است، آنها می‌گفتند آخر چطور میتوانند از طریق اینترنت به همدیگر اعتماد کنند؟ (حواستان باشد داریم از سال ۱۹۹۵ حرف میزنیم.) چطور می‌توانند همدیگر را بشناسند؟ ولی من فکر می‌کردم تصورات مردم احمقانه است، چون آدم‌ها اساساً خوب و درستکار هستند.
    این فکر خیلی مرا تحریک کرد، من باید به مردم نشان بدهم که فکرشان درست نیست.

۸ — احترام به دیگران فراموش نشود.

کل ایده eBay این است که با دیگران طوری رفتار کنید که انتظار دارید با خودتان رفتار کنند. این گونه است که مردم می‌توانند با یکدیگر تجارت کنند.
    در سال ۱۹۹۹، سایت چندین بار دچار وقفه در خدمات‌دهی شد که یکی از آن‌ها ۲۲ ساعت به طول انجامید. اما امیدیار به فکر بازپس گرفتن اعتماد کاربران بود، در آن روز شرکت با برقراری ۱۰,۰۰۰ تماس تلفنی با کاربران اصلی سایت، از آن‌ها عذرخواهی کرد و به آن‌ها اطمینان داد که همه چیز به سرعت به وضع طبیعی باز می‌گردد. با همین فعالیت‌های امیدیار بود که دیگر سایت‌های حراج آمدند و رفتند، اما eBay باقی مانده و هم‌چنان در حال رشد است.

9– از افراد متخصص کمک و راهنمایی بگیرید.

eBay که از ابتدا با هدف ایجاد بازاری برای فروش اجناس و سرویس‌های افراد مختلف بوجود آمده بود، در سال ۱۹۹۸ شروع به گسترش نمود.
    پیر از خانم “مگ وایتمن” (Meg Whitman) که فارغ‌التحصیل دانشکده تجارت دانشگاه‌ هاروارد بود برای کمک در این فرآیند دعوت به عمل آورد.

مگ کارمندان اصلی خود را از کمپانی‌های دیسنی و پپسی انتخاب کرد و یک تیم مدیریتی مجرب با حداقل ۲۰ سال تجربه کاری فراهم کرده و دیدگاه بی‌نظیری برای سازمان بوجود آورد.

ایده ها، پشتکار و برنامه ریزى این جوان ایرانى تبار، وى را در لیست موفق ترین و ثروتمند ترین افراد جهان قرار داد، امیدوارم ارایه این نکات که از میان زندگینامه و سخنان این جوان خلاق گردآوری ونتیجه گیری شده بود شما را رهنمونی باشد برای رسیدن به آینده ای روشن.
    ۱۰– نوبت شماست:

شما چه فکر می کنید؟ تا چه اندازه با سایت های حراج اینترنتی آشنا هستید؟
    به نظر شما آیا می توان مشابه کاری که پیر امیدیار در eBay انجام داده است، در داخل ایران انجام داد؟
    خوش فکری
    دوستان عزیز نظر خود را راجع به مطلب ارسال نمایید تا همواره مطالبی از این دست را برای خواندن و استفاده کردن شما عزیزان در اختیارتان قرار دهیم
    روژان ملکی

منبع :
    eteras.com
    Last edited by بانو . ./; 13-11-2013 at 20:33. دليل: ذکر منبع خبر

12. 4 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض آماده سازی سرویس ابری سوپر کامپیوتر واتسون توسط IBM

اگر احساس می کنید که برای انجام پروژه فعلی تان نیاز به کمی نیروی پردازش بیشتر و بهره گیری از یک سوپر کامپیوتر دارید، کم کم خودتان را آماده یک چالش جذاب نمایید. آبی بزرگ قصد دارد نسخه ای قدرتمند از سوپر کامپیوتر واتسون را به صورت یک سرویس ابری قابل اجاره عرضه نماید.

گفته می شود IBM اکنون در حال کار بر روی یک سرویس کلود بر پایه واتسون است که توسعه دهندگان و برنامه نویسان می توانند از آن برای تولید اپلیکیشن هایی بسیار غنی تر و تعاملی تر بهره ببرند.

در این پروژه نسخه ای کوچکتر و قدرتمندتر از واتسون تولید خواهد شد که ضمن تامین نیازهای ادراکی سوپرکامپیوترها، جای کمتری را هم اشغال کند. IBM اکنون مشغول همکاری با شرکایی است که پیش از این هم روی سرویسهای اختصاصی واتسون کار کرده اند.

برای مثال Fluid پیش از این یک دستیار فروشگاهی هوشمند نیرو گرفته از واتسون تولید کرده بود که به صورت فعال با مشتریان صحبت کرده و به آنها کمک می کند تا «تصمیمات خرید آگاهانه تری» اتخاذ کنند.

اگرچه آی بی ام می گوید استفاده از واتسون همچون برنامه نویسی های معمول نخواهد بود، اما API های ویژه بهره گیری از قدرت واتسون در اپلیکیشن ها را هم به زودی عرضه خواهد کرد.

سیستم های ادراکی کاملا متفاوت هستند، زیرا آنها قابلیت شبیه سازی رفتارهای انسانی را دارند. و به عنوان مهمترین بخش، انسانها می توانند با کامپیوتر سازگار شده و کنار بیایند. و هنگامی که سراغ سیستم های ادراکی می رویم، در حقیقت دریچه ای را به سوی سازگار شدن کامپیوترها با انسان خواهیم گشود.
    البته آی بی ام هنوز چیزی درباره زمان عرضه نهایی این سرویس ابری، یا هزینه های استفاده از آن بر زبان نیاورده است.

narenji.ir

14. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض فیس‌بوک جزو مصادیق مجرمانه نیست، من عضو فیس‌بوک هستم

ایتنا - علی جنتی: به نظر من فیس‌بوک از مصادیق مجرمانه به شمار نمی‌رود و کسانی که عضو آن هستند، ارتباطات سالم و درستی دارند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به نظر من فیس‌بوک از مصادیق مجرمانه به شمار نمی‌رود و کسانی که عضو آن هستند، ارتباطات سالم و درستی دارند.

خبرگزاری فارس: فیس‌بوک را جزو مصادیق مجرمانه نمی‌دانم/ در فیس‌بوک عضو هستم.

به گزارش ایتنا از فارس، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز جمعه در حاشیه مراسم ختم مادر محمدعلی نجفی که در مسجد نور برگزار شد، در خصوص عدم انتشار روزنامه هم‌میهن و پیگیری آن اظهار داشت: هنوز نرسیدم پیگیری کنم و آن را دنبال می‌کنیم اما دلیل این مسئله هنوز روشن نیست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه درباره مجرمانه بودن استفاده از فیس‌بوک نیز یادآور شد:‌ اینکه فیس‌بوک از مصادیق مجرمانه بودن است، قابل بحث است. این مسئله را کمیته بررسی مصادیق مجرمانه بررسی می‌کند و تاکنون جلسه‌ای نداشته‌ایم.

وی اضافه کرد: فیس‌بوک یک شبکه اجتماعی است و به نظرم از مصادیق مجرمانه به شمار نمی‌رود و کسانی که در آن هستند ارتباطات سالم و درستی دارند. بنده در فیس‌بوک حضور دارم و کسانی که با من در داخل و خارج کشور ارتباط دارند در این روزها بحث عاشورا و مسائل مختلف آن را مطرح می‌کنند.

جنتی در پایان خاطرنشان کرد: هنوز این کمیته بررسی مصادیق مجرمانه تشکیل جلسه نداده است و وقتی تشکیل جلسه داد در این زمینه‌ها صحبت می‌کنیم.

16. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض شنیده ها: رد پیشنهادهای ۳ و ۴ میلیارد دلاری فیسبوک و گوگل برای خرید Snapchat

اوضاع دارد برای اسنپچت جالب می شود چراکه ساعاتی قبل خبر رسید گوگل در مقابل پیشنهاد ۳ میلیارد دلاری فیسبوک برای خرید اسنپچت، یک پیشنهاد ۴ میلیارد دلاری روی میز گذاشته.

این خبر را اوم ملیک (موسس وبسایت GigaOm) و نیز Valleywag (وبلاگی برای پوشش شایعات دره سیلیکون) تایید کرده اند. منبع دوم توضیح داده که در حول و حوش زمان دریافت پیشنهاد فیسبوک، آقای ایوان اشپیگل یکی از دو موسس و مدیرعامل اسنپچت به دنبال جلب سرمایه گذاری استراتژیک گوگل بوده که پیشنهادی دریافت کرده.

اما سر انجام رقابت دو غول اینترنتی به جای نرسیده زیرا آقای اشپیگل تصمیم گرفته هر دو پیشنهاد را رد کند. گویا او معتقد است با روند رو به رشدی که اسنپچت دارد به زودی ارزش آن بسیار بالاتر از ۳ یا ۴ میلیارد دلار خواهد بود.

گوگل در صورت تصاحب اسنپچت قصد داشته آن را به شکل یک اپلیکیشن مجزا حفظ کند، درست شبیه کاری که فیسبوک با اینستاگرام انجام داد.

فعلا هیچ یک از طرفین درگیر در ماجرا نسبت به خبرها واکنشی نشان نداده اند و در کل به نظر می رسد اسنپچت فعلا به جذب سرمایه بیشتر خواهد پرداخت و خبری از واگذاری آن نیست.

narenji.ir

18. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض یاهو دامنه‌های اینترنتی خود را می‌فروشد

ایتنا- شرکت یاهو برخی از دامنه‌های خود را به ارزش تقریبی چهار میلیون دلار می‌فروشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، کوین کرامر - از مدیران ارشد شرکت یاهو - در این باره گفت: در اختیار داشتن این دامنه‌های اینترنتی از جمله دامنه‌های sandwich.com، webserver.com و av.com می‌تواند برای برخی از شرکت‌ها فرصت بسیار خوبی باشند و به همین رو یاهو اقدام به فروش آنها می‌کند.

وی تصریح کرد: فهرست بلندبالایی از دامنه‌هایی را پیدا کردیم که که در اختیار شرکت یاهو است ولی از آنها استفاده‌ای نمی‌شود. پس از بررسی‌ها و مذاکرات به این نتیجه رسیدیم که باید این دامنه‌ها را آزاد کنیم تا دیگران از آنها استفاده کنند.

وی افزود: این دامنه‌ها از روز ۱۴ تا ۲۱ نوامبر برای فروش به مزایده گذاشته شدند و در روزهای آینده دامنه‌های بیشتری نیز آزاد خواهند شد.

به گزارش سایت خبری V۳، دامنه‌های ارائه شده ارزان نیستند به طوریکه قیمت دامنه av.com بین یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار تخمین زده شده است و دامنه webserver.com نیز بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار قیمت دارند.

برای دامنه sandwich.com نیز قیمتی بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار برآورد شده است.

20. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •