تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 542 اولاول ... 122172212218219220221222223224225226232272322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    White House!

پيش فرض

ممنون از راهنماییت ولی فکر نمیکنم .امکان داره ریست شدنش به خاطر ویروسی شدن باشه ؟؟
    سلام
    راستش چند ساعت قبل گشیه منم همین مشکلو پیدا کرد و هر 5 دقیقه ریستارت میشد .مستر ریستش کردم تا حالا که درست شده.
    من فکر میکنم مشله من این بود که برنامه های زیادی روی اون نصب کرده بودم (راستی یه بارم از 10-15 سانتی افتاد زمین)

امکان داره از ویروسی شدنش باشه ولی متاسفانه من هیچ آنتی ویروسی برای N95 پیدا نکردم که کار کنه اگه دوستان دیگه سراغ دارن لطفاً دریغ نکن

مستر ریست کنی 99% درست میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    White House!

پيش فرض

سلام

میتونید چند تا بازیه N-gage برای N95 بذارید

ممنون میشم

چند تا بازیه باحاله دو نفره (بابلوتوث) هم اگه لطف کنید ممنون میشم

PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEASE

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه برای صحت از سلامت گوشی توی موبایل فروشی باید به چه چیزایی توجه کرد؟(اگه قبلا"ذکر شده لطف کنید لینکشو بدید آخی دایال آپ سرعتش خیلی بالا هست حس گشتن نیست!!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشید خواستم یک تاپیک بزنم در این مورد که همه بدونند این ورژن چقد عالی هست چون خودم دیشب اپ کردم میخوام براتون بازگو کنم مزیت هاشو امیدوارم لذت ببرید خوب میزیم سره بحث اصلی

سرعت پردازش اطلاعات
    به شخصه میتونم بگم فوق عالی شده. من قبلا گالری رو با 1 الی 2 ثانیه تاخیر باز میکردم ولی در این ورژن واقعا بیس های فریم ویر عالی کار کرده و در میلی ثانیه پردازش و گالری رو باز کردند APP منیجر یادتون میاد چقد طول میکشید ولی در این ورژن واقعا عالی و بدون هیچ ویتینگ شما میتونید بازش کنید .
    سرعت دوربین یادتون میاد که چقد پایین بود ولی با این ورژن در عرض کمتر از یک ثانیه با سویچرش میتونید دوربین رو بالا بیارید و این یکی از مزیتهای فوق العده این ورژن هست
    سرعت نصب برنامه ها به طرز شگرفی سرعتشون بالا رفته
    یادتون میاد ارور memory fullدر هنگام باز کردن برزور وقتی از چند برنامه استفاده میشد در این ورژن با حداکثر توا رام میتونید برنامه هارو باز کنید بدون هیچ مشکلی واقعا حال کردم با این قسمت فریم ویر

دوربین
    علاوه بر سرعت افزایش سویچ دوربین سرعت پرسس عکسها خیلی بالا رفته که واقعا جای تحسین داره
    در مورد امکانات جدید باید بگم یه قسمت اضافه شده به نام show viewfinder grid که قابلیت اینو داره که عکس رو بصورت حرفه ای کادر بندی کنه که این واقعا عالیه واقعا با این امکاناتش خیلی عکسهای حرفه ای میشه گرفت

کیفیت عکس هم کمی بالاتر رفته

پلیر و صدا
    میتونم بگم پلیر کمی تغییر ظاهری کرده و کمی دیسبیل صدا بهتر شده وبیس ها و تریبلها بهتر به گوش ادم میرسه یه چنتا عکس از پلیر گوشی

امکانات فوق العاده و جدید
    این بخش جذاب ترین بخش این روایت هست بهترین امکاناتش قابلیت اجرای بازی ها انگیج وای دوستان وقتی ایکونشو زدم با یه تریلر دیونه ی بازیهاش شدم واقعا خدا بود اول عین پرو استریت 3 تا ماشین اومدن چقدر زیبا و خوش گرافیک جای تحسین داره البته از قبل رندر شده بود ولی خدا بود تریلرش.
    در قسمت بازی ها خودم تاپیک بازیهاشو میزنم
    امکانات دیگه اضافه شدن بخش موزیک سنتر بود که باز هم خیلی جالب بود با این اسکرین شات خودتون متوجه میشید

اینم میوزیک سنتر

باطری
    میدونم چقدر درد کشیدید سره این ولی مژده بدید که مصرف باطری فوق العاده شده از دیروز تا حالا پدر گوشی رو در اوردم یه خطم خالی نشده

نتیجه گیری که میتونم بکنم اینه که دوستان هر چه سریعتر برای دریافت این فریم اقدام کنند که پشیمانی نداره واقعا نوکیا گل کاشت با این فریم ویر حتما اپدیت کنید گوشیتون رو با تشکر دوستتون بهنام

منبع بهنام (Action _Gamer) در سایت موبایلستان l
    واقعا دمت گرم

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه برای صحت از سلامت گوشی توی موبایل فروشی باید به چه چیزایی توجه کرد؟(اگه قبلا"ذکر شده لطف کنید لینکشو بدید آخی دایال آپ سرعتش خیلی بالا هست حس گشتن نیست!!!!)
    خوب اولين كاري كه بايد بكني اينه كه شماره سريال گوشي رو با سريال روي جعبه متاقبت بدي.
    حدودا 10 - 15 دقيقه توي گوشي فروشي باگوشي ور برو مثلا زنگ بزن يا عكس بگير فيلم برداري كن و از اين جور كارا.
    راستي يه كار ديگه هست كه اول تر از همه بايد به اون برسي اين هست كه گوشيت بايد گارانتي داشته باشه.
    بهترين گارانتي در ايران گارانتي اتصالات هست و بعد از اون به نظر من خدمات طلايي نيا و ايراتل هستند.
    خيلي به گارانتي هاي متفرقه اطمينان نكن.
    كار بعدي كه بايد بكني رم رو داخل جاي مخصوصش فرو كن اگه ررم رو شناخت اون هم درسته.
    بعد از اين صداش رو امتحان اول خود اسپيكر ها و بعد هنزفري بعد از اون بلوتوث و اينفرارد رو امتحان كن خودش يه 20 دقيقه اي ميشه و اگه گوشي از لحاظ نرم افزاري مشكلي داشته باشه توي اين 20 دقيقه معلوم ميشه اگه چيزي نديدي گوشي مباركت باشه.
    ما رو هم دعا كن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Nokia N95 v20.0.015 review (UPDATED)[]

• New camera software
    • Long press on camera button launches camera if shutter is open
    • New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
    • Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
    • Search 4.0 integration on standby screen.
    • N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
    • Nokia Music Store client
    • Keypress bug gone
    • Music player has a new visualisation
    • Videos usable as ringtones
    Last edited by omid moosavi; 08-12-2007 at 14:48.

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Documents/My%20Pictures/Sample%20Pictures/Nokia%20N95%20v20_0_
    عزیز از روی هاردت مستقیم لینک دادی؟؟؟دمت گرم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Nokia N95 v20.0.015 review (UPDATEDL]

• New camera software
    • Long press on camera button launches camera if shutter is open
    • New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
    • Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
    • Search 4.0 integration on standby screen.
    • N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
    • Nokia Music Store client
    • Keypress bug gone
    • Music player has a new visualisation
    • Videos usable as ringtones
    the new firmware

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز از روی هاردت مستقیم لینک دادی؟؟؟دمت گرم...
    جالب بود...

داره خودمونی میشه Modern Talking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا قانونا"شارژ اولیه ش چقدر باید باشه؟
    سلام دوست عزیز
    اصلا به حرف موبایل فروش ها اعتماد نکن چون اکثر آن ها اطلاع که چه عرض کنم سواد درست و حسابی هم ندارند . بهترین مرجع کاتالوگ خود سازنده است . آخر دفترچه های گوشی های نوکیا نوشته که باتری رو آور شارژ نکنید . و با پر شدن شارژ از برق جداکنید .و بعد از چند بار خالی و پر شدن باتری ، باتری به حداکثر طول عمرش می رسه . علت هم تکنولوژی جدید ساخت باتری هاست . قضیه شارژ 10 ساعت و.... مال باتری های تکنولوژی دهه هشتاد میلادی نه سال 2007 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •