دوستان سلام خسته نباشید خواستم یک تاپیک بزنم در این مورد که همه بدونند این ورژن چقد عالی هست چون خودم دیشب اپ کردم میخوام براتون بازگو کنم مزیت هاشو امیدوارم لذت ببرید خوب میزیم سره بحث اصلی
سرعت پردازش اطلاعات
به شخصه میتونم بگم فوق عالی شده. من قبلا گالری رو با 1 الی 2 ثانیه تاخیر باز میکردم ولی در این ورژن واقعا بیس های فریم ویر عالی کار کرده و در میلی ثانیه پردازش و گالری رو باز کردند APP منیجر یادتون میاد چقد طول میکشید ولی در این ورژن واقعا عالی و بدون هیچ ویتینگ شما میتونید بازش کنید .
سرعت دوربین یادتون میاد که چقد پایین بود ولی با این ورژن در عرض کمتر از یک ثانیه با سویچرش میتونید دوربین رو بالا بیارید و این یکی از مزیتهای فوق العده این ورژن هست
سرعت نصب برنامه ها به طرز شگرفی سرعتشون بالا رفته
یادتون میاد ارور memory fullدر هنگام باز کردن برزور وقتی از چند برنامه استفاده میشد در این ورژن با حداکثر توا رام میتونید برنامه هارو باز کنید بدون هیچ مشکلی واقعا حال کردم با این قسمت فریم ویر
دوربین
علاوه بر سرعت افزایش سویچ دوربین سرعت پرسس عکسها خیلی بالا رفته که واقعا جای تحسین داره
در مورد امکانات جدید باید بگم یه قسمت اضافه شده به نام show viewfinder grid که قابلیت اینو داره که عکس رو بصورت حرفه ای کادر بندی کنه که این واقعا عالیه واقعا با این امکاناتش خیلی عکسهای حرفه ای میشه گرفت
کیفیت عکس هم کمی بالاتر رفته
پلیر و صدا
میتونم بگم پلیر کمی تغییر ظاهری کرده و کمی دیسبیل صدا بهتر شده وبیس ها و تریبلها بهتر به گوش ادم میرسه یه چنتا عکس از پلیر گوشی
امکانات فوق العاده و جدید
این بخش جذاب ترین بخش این روایت هست بهترین امکاناتش قابلیت اجرای بازی ها انگیج وای دوستان وقتی ایکونشو زدم با یه تریلر دیونه ی بازیهاش شدم واقعا خدا بود اول عین پرو استریت 3 تا ماشین اومدن چقدر زیبا و خوش گرافیک جای تحسین داره البته از قبل رندر شده بود ولی خدا بود تریلرش.
در قسمت بازی ها خودم تاپیک بازیهاشو میزنم
امکانات دیگه اضافه شدن بخش موزیک سنتر بود که باز هم خیلی جالب بود با این اسکرین شات خودتون متوجه میشید
اینم میوزیک سنتر
باطری
میدونم چقدر درد کشیدید سره این ولی مژده بدید که مصرف باطری فوق العاده شده از دیروز تا حالا پدر گوشی رو در اوردم یه خطم خالی نشده
نتیجه گیری که میتونم بکنم اینه که دوستان هر چه سریعتر برای دریافت این فریم اقدام کنند که پشیمانی نداره واقعا نوکیا گل کاشت با این فریم ویر حتما اپدیت کنید گوشیتون رو با تشکر دوستتون بهنام
منبع بهنام (Action _Gamer) در سایت موبایلستان l