منم خودم كه هنوز امتحان نكردم ولي تو مجله دنياي بازي شماره 15 آبانش نوشته كه نصفه هست و قراره درست بشه . البته براي پي اس پي هايي كه هنوز ساخته نشده .
منم خودم كه هنوز امتحان نكردم ولي تو مجله دنياي بازي شماره 15 آبانش نوشته كه نصفه هست و قراره درست بشه . البته براي پي اس پي هايي كه هنوز ساخته نشده .
اقا جاويد شما تهران هدفون بلوتوس نديديد اگه ديدي قيمتش چنده؟؟؟؟
رسول جان هدفون بلوتوث برای پی اس پی؟
خوب اول بگو ببينم پی اس پی بلوتوث داره که دنبال هدفونش ميگردی؟
جناب درک پرينثه لطفا موذب باش اگه اين فروم رو در سطح پايين ميدوني ميتوني بري فروم هاي ديگه کهادعاي حرفه اي بودن ميکنن
يک مساله ای بوده تمام شده . شما ديگه بيخيال.
این مشکلی بود که فعلا رفع شد ممنون از شما
نه مازیار جان psp بلوتوس نداره اصلا کی گفته psp بلوتوث داره ولی هدفون بلوتوس داره من خودم عکسشو دیدم یه هدفون دو تکه بدون سیم هست که یک طرفش به pspوصل میشه وطرف دیگشو میزاری توی گوش . خسته شدم ازبس به این سیم دراز وررفتم.![]()
اين مطلب سوتي بزرگي داره نويسده اصلا نمي دونسته كابل كامپونت چيه !این کابل ها یک سرشان به قسمت خروجی صوتی و کنترل وصل می شوند و طرف دیگرشان به دو مدل می باشد. شکل شماره یک که Component AV Cable نام دارد و توانایی نشان دادن همه ی فعالیت های PSP Slim به علاوه بازی می باشد. یعنی شما می توانید به کمک این کابل از طریق تلویزیون خود بازی کنید. شکل دو مدل AV Cable می باشد که با آن نمی توان بازی انجام داد.
رسول جان اون سيم درازه رو از پشت گردنت رد كن به اون يكي گوشت ! ديگه مشكلي نداره و هم از گوشت ديگه نمي افته !خسته شدم ازبس به این سیم دراز وررفتم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اووکی ولی اون خیلی بهتر بود.
اینم یه سایت برای دانلود زیرنویس فیلم برای اقا علی اموزشم توش داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم iR Shell v3.81 Full مال من بتا بوده نمیدونستم فکر کنم مشکلاتش حل شده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مدلي كه شما مي گيد من نديدم تا حالا !اووکی ولی اون خیلی بهتر بود.
بازي سونيك ريوال دو با متال گير پلاس اومده سونيكه خيلي بهتر شده نسبت به نسخه قبلي متال گيره يه ربع ديگه دانلودش تموم مي شه ببينم چيه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
آقا رسول یعنی این برنامه ماله اسلیم نیست ؟ آخه اونجا نوشتی فقط چاق . راستی یه سوال مبتدیانه ی دیگه ، Pdf چه نوع فرمتیه ؟ یعنی چه نوع فایلیه ؟
Last edited by bmwm3gtr; 26-11-2007 at 23:57.
اعصابم خورده اين ir shell رو نصب كردم پي اس پي فول بريك شد ! >:( دوستان به نظرم اين برنامه رو امتحان نكنن به صرفه تر باشه !
يه نوع فورمت فايل هاي متني كه كم حجم به عبارتي فورمت معمول كتاب هاي الكترونيك ...چه نوع فرمتیه ؟ یعنی چه نوع فایلیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)