فعلا که خبری نیست، تو مجلس هم حرفی زده نشده
من معافیت لکنت رو نمیدونم ولی یه هم خدمتی تو آموزشی داشتیم این لکنت داشت و معاف نشده بود
فعلا که خبری نیست، تو مجلس هم حرفی زده نشده
من معافیت لکنت رو نمیدونم ولی یه هم خدمتی تو آموزشی داشتیم این لکنت داشت و معاف نشده بود
منتظر جواب این سوال :
همچین قانونی وجود داره ؟؟!!!
پدر بالای 59 سال . دو برادر . برادر کوچتر مشغول تحصیل در شهر دیگر . برادر بزرگتر معافیت میگیره یا نه ؟!!
برا ثبت نام البتهبرا وضعیت نظام وظیفه چیکار کنم ؟؟
متولد نیمه اول 70
کمک کنید دوستان
این سوال تازگی ها برای خیلی از کاربرها و دوستان نزدیک خودم هم پیش اومده !
اگر شخصی امسال در دانشگاه پیام نور بره ثبت نام بکنه.. آیا میتونه در کنکور سال 90 شرکت بکنه؟
و آیا در صورت قبولی در رشته های دوره روزانه آیا هیچ مشکلی از نظر معافیت تحصیلی و مسائل نظام وظیفه ندارد؟
مثلا برای امسال در پیام نور استان تهران ثبت نام بکنیم.. ولی سال دیگه در کنکور 90 ( که نمیدونم مجاز به شرکت هستیم یا خیر )
در یک دانشگاه شهرستانی یا شاید تهران قبول بشیم در دوره روزانه.. که فکر کنم قاعدتا باید از قبلی ( پیام نور ) انصراف بدیم..
اگر لطف کنید در کنار پاسختون یه مورد عینی که خودتون دیدید یا لینکی از مراجع رسمی بذارید ممنون میشم.
موفق باشید
Last edited by princeofpersia_7; 12-09-2010 at 02:26.
باید از خوده نظام وظیفه بپرسی
احتمالا مشمولین
اگه تا حالا معافیت تحصیلی داشتی و پیش دانشگاهی نرفتی ،میتونی بری.
بله میتونه شرکت کنه. البته اگه در پیام نور دانشجو بشه و معافیت براش صادر بشه
خسته نباشید.
با این شرایط آیا میشه معافی گرفت؟
. متولد 67 .دیپلم ردی . مجموع نمره تنبلی هر 2 چشم 8 .پدر بالای 60 سال . 2 برادر بزرگتر خدمت رفتن.
اگر میشه از چه راهی؟
نقل قول:نوشته شده توسط Ninjai
منتظر جواب این سوال :
منتظر جواب این سوال :
نقل قول:همچین قانونی وجود داره ؟؟!!!
پدر بالای 59 سال . دو برادر . برادر کوچتر مشغول تحصیل در شهر دیگر . برادر بزرگتر معافیت میگیره یا نه ؟!!
باید از خوده نظام وظیفه بپرسی
مگه واسه دو برادر ها معافیت هستش ؟
پدر بالای 60 سال و برادر کوچکتر ارشد میخونه و برادر بزرگ داره سربازی میره !!!
راستی راستی معافیت هستش ؟؟؟
این تبصره سال 83 برداشته شد، نه نمیگیره
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
اگه بشه معافیت پزشکیا
بچه ها من 1 آبان اعزامم :دي
دانشگاه هم قبول شدم . البته الان كارداني دارم . نميدونم برم خدمت مقدس يا برم يوني ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)