تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2219 از 2605 اولاول ... 12191719211921692209221522162217221822192220222122222223222922692319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,181 به 22,190 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوست عزیز طبق تجربه ای که من دارم . باید ساعت 2 مودم خاموش و روشن کنی. اینو مخابرات بی پدر نمیگه.
    تو سرویسی که داشتم پس پرداخت این اتفاق نمی افتاد ولی پیش پرداختش کردم خودش اتومات قبل از ساعت 2 اینترنت قطع و وصل می شد.

یه چیز جالب در مورد حجم :

روزی که من طرح غزال 4 مگ با سرعت 4 برابر رو پیش پرداخت کردم حجم ارایه شده 200 گیگ در ماه بود که 6 ماه کلا میشه 1200 گیگ ولی حجم ارایه شده رو داخل سایت مخابرات زده 700 گیگ ترافیک بین الملل و اول هر ماه صفر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی ماهی 700 گیگ ترافیک بین الملل دارم و تا الان بالای 500 گیگ دانلود داشتم

2. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

یک سوال:

اینترنت من مخابرات و سرعت دانلود 13.40 هست و آنتن وای فای همه جای خونه پرهستش.

اگر مودم دوباند (5 گیگاهرتز) بخرم آیا تفاوتی در سرعت دریافتی ایجاد میشه؟ یا مخابرات با هرمودمی وصل بشم همین سرعت 13.40 رو میده؟
    یا این که تو دیدن فیلم آنلاین کیفیت و پایداری اتصال تغییری میکنه؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول
    Last edited by hummer_1990; 14-02-2019 at 15:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[IMG]MG]

به نظرتون این مقدار حجم باقی مانده عجیب نیست؟

حجم رو بر اساس داخلی میزنه ، بین الملل استفاده کنی 4 برابر کم میشه ازش

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

حجم رو بر اساس داخلی میزنه ، بین الملل استفاده کنی 4 برابر کم میشه ازش

درسته ولی من اصلا استفاده ترافیک داخلی ندارم !!!

تاریخ راه اندازی 23 آذر بوده یعنی تا الان میشه 2 ماه و ترافیک بین الملل این دوماه میشه 175+175 میشه 350 گیگ ولی من تا قبل 22 بهمن بالای 500 دانلود داشتم!!!!

- - - Updated - - -

یک سوال:

اینترنت من مخابرات و سرعت دانلود 13.40 هست و آنتن وای فای همه جای خونه پرهستش.

اگر مودم دوباند (5 گیگاهرتز) بخرم آیا تفاوتی در سرعت دریافتی ایجاد میشه؟ یا مخابرات با هرمودمی وصل بشم همین سرعت 13.40 رو میده؟
    یا این که تو دیدن فیلم آنلاین کیفیت و پایداری اتصال تغییری میکنه؟

در مورد این موضوع کسی از دوستان اطلاعاتی داره؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاریخ راه اندازی 23 آذر بوده یعنی تا الان میشه 2 ماه و ترافیک بین الملل این دوماه میشه 175+175 میشه 350 گیگ ولی من تا قبل 22 بهمن بالای 500 دانلود داشتم!!!!

- - - Updated - - -

دوست عزیز شما اگه مودم 1 میلیونی بگیری فرق نداره تو سرعت دانلود نداره هر سرویسی گرفتی همون سرعتی که تو سرویس تعیین شده بهت میده

8. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

امروز 24 بهمن 97 هست ، امروز پهنای باندم بالاخره تمام شد ، کل 360 گیگ شد صفر! هفت روز مانده تا ماه بهمن تمام بشه ،
    سرویس 8 مگ غزال پس پرداخت (90گیگ بین الملل) هستم.
    الان برای من که فعلا سرعت محدود نشده ... فعلا با همون سرعت قبلی وصله ... اگر بزنم تو دانلود یه 20 گیگ دیگه مصرف کنم
    ممکنه پهنای باند مصرف شده اضافه را روی قبض دوره بعدی پولش روی قبض بیاد؟! یا اینکه اتفاقی نمی افته؟ کسی نظری نداره؟

اینم تست سرعت 8 مگ فعلی:

کسانی که پس پرداخت هستند هیچ اتفاقی نمی افته براشون. فعلا که سرویس خودم و دوستم رو تست کردم، حجم که تموم میشه سرعت کم نمیشه، از طرفی داخل همون پنل مخابرات، قسمت "قبض های اینترنت" دقیقاً هر گیگ اضافه 2 هزار تومن میکشه رو مبلغ ولی موعد پرداخت قبض که میشه مبلغ تغییر میکنه و میشه همون مبلغ قراردادی سرویس. یکبار هم دوره قبلی قبض، برای خیلی از مشترکین از جمله خودم قبض نجومی اومد ولی خود مخابرات گفت پرداخت نکنید تا اصلاح بشه. همین دوره هم قبض میان دوره رو چک کردم تقریبا نجومی شده بود ولی الان که پایان دوره هست، اصلاح شده و مثل سابقه. حقیقاً حجم مصرفی اضافه رو حساب میکنه سیستم جدید ولی از طرفی حق نداره پول اضافی روی قبض بکشه چون من درخواست کاهش سرعت به 128 دادم و از طرف دیگه عملاً شما از داخل پنل نمیتونین حجم اضافی بخرید چون پیغام میده سرویس شما نامحدوده.

با این اوصاف سرویس های پس پرداخت در حال حاضر نامحدود هستن. از سرویس های پیش پرداخت اطلاعی ندارم.

10. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه مودم 1 میلیونی بگیری فرق نداره تو سرعت دانلود نداره هر سرویسی گرفتی همون سرعتی که تو سرویس تعیین شده بهت میده

پس داستان این ویدیو چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این ویدیو!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

- - - Updated - - -

مشخصات مودمت رو از اینترنت نگاه کن ببین تا چ سرعتی رو ساپورت میکنه. مودمهای ارزون قیمت تا 24مگابیت بیشتر ساپورت نمیکنن که میشه 3 مگ.. مودمهای گرون تر هم تا 300 مگابیت.. اگه دانلودت 13 هست احتمال زیاد مودم شما میکشه و نیازی به تعویض نیست.
    شما چ طرحی داری که سرعت دانلودت تا 13 میره؟ من 16مگ هم ک میگیرم بیشتر از 2مگ سرعت دانلود نمیره بالا. البته فک کنم خطم کشش نداره.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

داخل این ویدیو ها سرعت گاها تا 200 یا 300 مگ بالا میره اینا چه اینترنی دارن؟

مگه نهایت سرعت ADSL2 + حدود 24 مگابیت نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •