تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2219 از 4105 اولاول ... 1219171921192169220922152216221722182219222022212222222322292269231927193219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,181 به 22,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دکتر رفتم میخوام برم دنبال معافیت پزشکی اما احتمالش کمه دکتر گفت شاید معاف از رزم بشم.

احتمالا تا هفته دیگه دفترچه پست می کنم.

الان مشکلم فقط متاهل بودنمه میخوام بدونم که بعد از اموزشی مرخصی چطوری میدن و من که متاهل هستم سخت میگیرن یا نه و درهفته میتونم به همسرم سر بزنم ... تنها مشکلم همینه.
    Last edited by rabi931; 28-05-2014 at 10:12.

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

دکتر رفتم میخوام برم دنبال معافیت پزشکی اما احتمالش کمه دکتر گفت شاید معاف از رزم بشم.

احتمالا تا هفته دیگه دفترچه پست می کنم.

الان مشکلم فقط متاهل بودنمه میخوام بدونم که بعد از اموزشی مرخصی چطوری میدن و من که متاهل هستم سخت میگیرن یا نه و درهفته میتونم به همسرم سر بزنم ... تنها مشکلم همینه.
    در جایی که ما خدمت می کردیم اون زمان به اونهایی که متاهل بودن مرخصی هفته ی یک بار را حتما می دادن حتی در آموزشی. خیالت راحت من جات بودم سریع میرفتم

3. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان من بابام 89روز سابقه جبهه داره خودمم متولد68 ام و در حال خدمت میخوام بدونم واسه این 89روز به من کسری تعلق میگیره یا چون زیر 6ماهه نمیشه
    سوال دوم بابام حدود 8ماه جبهه بوده ولی فقط 89روز براش ثبت شده چطور و به کجا میتونم اعتراض کنم و سابقه جبهه شو اصلاح کنم
    سوال سوم برای گرفتن گواهی کسری چه مراحلی رو باید طی کنم اگه کسی میدونه از اول تا انتهای مسیر رو بهم بگه ممنون میشم چون در حال خدمت ام و مرخصی نمیتونم بگیرم
    آیا قبل رفتن به محل خدمت بابا از محل خدمت خودم هم باید یک گواهی بگیرم یا نه کل مدارک لازم چی هست؟ زمان خاصی برای پیگیریش هست یا هر زمانی میتونم برم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ولی الان دیر شده اقدام کردیم گفتن سایتو بستن دیگه برا اول تیر نمیگیرن.منم یه بار تمدید کردم دیگه نمیتونم عقب بندازم.حالا به نظرت بین ارتش و نیرو انتظامی کدوم محتمل تره؟
    اصلا معلوم نیست و سیستم کاملا به صورت رندوم و اعلام نیاز نیروی اون سازمان بکار گیرنده تقسیم میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان عزیز اگه کسی جواب سوالای منو میدونه لطفا راهنماییم کنه من در حال خدمتم و خیلی زود باید درخواست مرخصی بدم و برم دنبال کارای کسری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

در جایی که ما خدمت می کردیم اون زمان به اونهایی که متاهل بودن مرخصی هفته ی یک بار را حتما می دادن حتی در آموزشی. خیالت راحت من جات بودم سریع میرفتم

مرسی از راهنماییت.

باز هم اگه کسی تجربه ای داره لطفا دریغ نکنه خیلی ممنونم...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه حقوق لیسانسه ها ماهی چقدره ؟!

به لیسانس چه درجه ای رو میدن ؟

بعدش در کل مسئولیت قبول کردن خوبه یا بد ؟؟؟؟؟ من حوصله مسئولیت رو ندارم . اگه نکنم برام سخت میگذره ؟!

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه حقوق لیسانسه ها ماهی چقدره ؟!

به لیسانس چه درجه ای رو میدن ؟

بعدش در کل مسئولیت قبول کردن خوبه یا بد ؟؟؟؟؟ من حوصله مسئولیت رو ندارم . اگه نکنم برام سخت میگذره ؟!
    حدودا 80 تومن

در ارتش ستوانسومی

بسنگی به جو داره.در نظام در کل دستمال کشی به کار آدم میاد! ولی بدون اون هم می گذرد و چون می گذرد غمی نیست!

10. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسی از راهنماییت.

باز هم اگه کسی تجربه ای داره لطفا دریغ نکنه خیلی ممنونم...
    سربازی خیلی به شانس ربط داره اگر پارتی نداشته باشی

خصوصا ارتش سخت گیره و هر چه از تهران دورتر عموما سخت تر

رفیق دارم که از دوری زده به سرش

در کل اگه پارتی جور کنی خیلی بهتره(چه در آموزشی و چه بعد اون)

کلا برای متاهلا اگه شهرشون نیفتن دردسر زیاد داره
    Last edited by NET DOCTOR; 29-05-2014 at 14:08.

12. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بابام 89روز سابقه جبهه داره خودمم متولد68 ام و در حال خدمت میخوام بدونم واسه این 89روز به من کسری تعلق میگیره یا چون زیر 6ماهه نمیشه
    سوال دوم بابام حدود 8ماه جبهه بوده ولی فقط 89روز براش ثبت شده چطور و به کجا میتونم اعتراض کنم و سابقه جبهه شو اصلاح کنم
    سوال سوم برای گرفتن گواهی کسری چه مراحلی رو باید طی کنم اگه کسی میدونه از اول تا انتهای مسیر رو بهم بگه ممنون میشم چون در حال خدمت ام و مرخصی نمیتونم بگیرم
    آیا قبل رفتن به محل خدمت بابا از محل خدمت خودم هم باید یک گواهی بگیرم یا نه کل مدارک لازم چی هست؟ زمان خاصی برای پیگیریش هست یا هر زمانی میتونم برم؟
    دوستان عزیز اگه کسی جواب سوالای منو میدونه لطفا راهنماییم کنه من در حال خدمتم و خیلی زود باید درخواست مرخصی بدم و برم دنبال کارای کسری
    لازم نیست لزوما خودت باشی.اتفاقا باید بابات پیگیری کنه مگر اینکه تواناییش رو نداشته باشه چون ایشونه که رفته جبهه نه شما!

اینجور چیزا رو فقط باید پیگیری کنی

سر و ته نداره. احتمالا از بنیاد شهید باید شروع کنی و شکایت هم همونجا بکنی با ارائه مدارک

ولی ارزش داره خصوصا اگه جای بد بیفتی قدر یک روزش رو هم می دونی اما جای راحتی باشی زیاد برات مهم نیست

اصولا برای کسری گرفتن بهتره یه نامه اشتغال به خدمت باشه که هم میشه از یگان آموزشی گرفت(البته اگه همکاری کنن) و هم یگان خدمتی

بعد از اون هم که اوکی شد هم کلی دوندگی تا ثبت سیستم ناجا بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •