سلام.دوستان کسی از کامپ هلیکس p62c استفاده کرده یا کامپ فوکالps165fxیه توضیحی در
مورد صداشون بده.ممنون
سلام.دوستان کسی از کامپ هلیکس p62c استفاده کرده یا کامپ فوکالps165fxیه توضیحی در
مورد صداشون بده.ممنون
یعنی پخش 7850 اینقدر داغونه که توصیه نمی کنید؟!
پس اگر قرار باشه پخش 5100 رو بگیرم بعدش باید کلی هزینه کنم که به صدای دلخواه برسم؟
میگم نظرتون در مورد پخش های سونی چیه؟ ارزش داره منتظر مدل های n5200bt یا gs620bt یا m71bt بمونم؟ یا اصلا هزینه کنم برای مدل 100bt(هر چند از پنلش خوشم نمیاد)؟
نه اینجوری نیست که بعد خرید کنوود مجبور به کلی هزینه ثانویه باشید. من فکر میکنم به احتمال قوی شما از صدای پخش با همین اجزایی هم که داری لذت میبری کلی صدا سلسقه ای هست و شما هم به گفته ی خودت به فکر ارتقاهای بعدی هم هستی پس سخت نگیر و کنوود رو بگیر اگر 1 درصد هم از بمی صداش راضی نبودی تو انتخاب های بعدیت اجزایی رو تهیه کن که صدا به اون چیزی که دوست داری نزدیک تر بشه.
سونی های رده پایین رو من توصیه نمیکنم. ولی xb100 میگن پخش خوبیه. به نظر من اگر قصد خرید آمپ و باند حرفه ای داری کنوود و حتی 7056 کنوود بگیر چون فکر میکنم پخش 7056 صدای کنترل شده تری نسبت به 5100 داره .ولی اگه میخوای باند رو به ضبط وصل کنی سونی گزینه بهتریه.
وقت بخیر،
دوستان و اساتید عزیز،
پیشنهادتون برای آمپلی فایر مناسب برای اسپیکر کامپوننت اینفینیتی مدل PR6500CS چیه؟
Frequency Response: 53Hz – 21kHzهدفم صرفا ارتقای اسپیکرهای آکبند 206، با کمترین بودجه ی ممکنه!
Nominal Impedance: 3 ohms
Sensitivity (2.83V/1m): 93dB
Power Handling (RMS): 80 W
Sensitivity: 93dB
Power Handling (Peak): 320 W
و اینکه، با توجه به فرکانس پاسخگویی خود دستگاه، استفاده از ساب ووفر در کنار این کامپوننت الزامیه؟ (برای خودم یه صدای بم حداقلی کافیه، بیشتر تمرکزم روی فرکانس بالاها و تفکیک صداست.)
ممنون.![]()
Last edited by Andy Dufresne; 16-07-2017 at 04:39.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تا چه قیمت میخواین هزینه کنید؟اگه فقط واسه کامپ بخواید یه دو کانال کافیه
در آینده میخواین ساب هم بهش اضافه کنید؟ باید آمپلی چهار یا یه دو کانال با یه مونو تهیه کنید
Last edited by saeid 22; 16-07-2017 at 13:06.
سلام، ممنون بابت پاسخگویی،
والا هرچقدر هزینه ش کمتر باشه، بهتره، یعنی بهینه ترین حالت برای این کامپ باشه.
ساب رو هم به احتمال زیاد نه،
برای آمپلی فایر مدل خاصی میتونید پیشنهاد بدید؟
سلام . در تکمیل صحبت های سعید عزیز خدمتتون یک نکته رو بگم که کامپ انتخابی شما کیفیت چندان مناسبی نداره در واقع هزینه ای که برای کامپ انجام میدید(اگر علاقه مندید یک حداقل تفکیک صدا و وضوح رو شاهد باشید) 450 یا حتی 600 تومنه. اونم برای استیج جلو که بسیار مهمه. نظر من اینه که الان کل هزینه رو برای خرید یک کامپوننت بذارید و بعدا به فکر خرید یک آمپ مناسب براش باشید. کامپ 250 تومنی اون تعریفی که از یک کامپوننت میشه رو در صداش نخواهد داشت.
برای خرید آمپ سراغ خرید آمپ دو کانال در این رده قیمتی نرید زیرا بعدا هم بخواید بفروشید خریدار خیلی محدودی داره و خرید یک آمپ 4 کانال پیشنهاد میشه که هم از لحاظ هزینه کاملا مقرون به صرفه تره هم از لحاظ فروش.
در ضمن استفاده از ساب برای تکمیل رنج فرکانسی الزامیه و با خرید آمپ 4 کانال دستیابی به این مورد هم برای شما امکانپذیر خواهد بود.
Last edited by amirsein; 16-07-2017 at 14:54.
سلام دوستان .بین پخش کنوود 5100 و x700bt کدوم بهتره.و اینکه این دوظبط بین چه رده از پخش هایی هست مثلا معمولی نمیه حرفه ای .باتشکر
سلام 5100 رو بردار تنظیمات و امکانات کاملتری داره رده پخش شاید بشه گفت متوسط رو به بالا با تنظیمات حرفه ایی
راستی مثل اینکه ریموت کنترل نداره این پخش ولی با برنامه مخصوصش به موبایل کانکت میشه
Last edited by saeid 22; 16-07-2017 at 20:54.
سلام صبحتون بخیر.
وات خروجی تو آزمایشگاها و با اسیلوسکوپ و تجهیزات آزمایشگاهی محاسبه و سنجیده میشه.بهترین کار اینه که دنبال لوگوری cea2006 باشید که توان خروجی رو براتون تست و تائید کره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام محمدرضا.چطوری؟
اینا چی ان دیگه؟!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)