تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2218 از 4105 اولاول ... 1218171821182168220822142215221622172218221922202221222222282268231827183218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,171 به 22,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام به همگی
    بچه ها من یه سوال خیلی مهم داشتم
    من حقیقتش لسیانس می خوندم ول کردم دانشگاه بهم فوق دیپلم داد بعدش رفتم سربازی مدرک رو بهشون نشون دادم حواسشون نبود برام همون لیسانس رو ثبت سیستم کردن الان هم ستوان سومی بهم دادن
    برام بعد ها مشکل ساز نمیشه؟
    اگه بخوام درستش کنم باید چکار کنم؟بهم نگن متقلب.
    بچه ها ممنون میشم سری جواب بدین چون واقعا برام مهمه
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سپاه که دیگه سرباز لیسانس بدون دوره تکمیلی نمی گیره.میمونه ارتش و نیروی انتظامی.حالا از بین این دو تا احتمالش بیشتره اول تیر کدوم بیفتیم؟یه مدته تو دوست و فامیل ما همه میفتن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه شهر خودمون.
    نیرو هوایی سپاه شهرتون (هوافضا) هنوزم بدون تکمیلی میگیره! فقط باید یه پاسدار معرفتون باشه ، همین!
    من 3 تا از دوستام تو فرودگاه کرمانشاهن با مدرک لیسانس و بدون حتی 1 روز سابقه بسیج

3. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

نیرو هوایی سپاه شهرتون (هوافضا) هنوزم بدون تکمیلی میگیره! فقط باید یه پاسدار معرفتون باشه ، همین!
    من 3 تا از دوستام تو فرودگاه کرمانشاهن با مدرک لیسانس و بدون حتی 1 روز سابقه بسیج
    ممنون ولی الان دیر شده اقدام کردیم گفتن سایتو بستن دیگه برا اول تیر نمیگیرن.منم یه بار تمدید کردم دیگه نمیتونم عقب بندازم.حالا به نظرت بین ارتش و نیرو انتظامی کدوم محتمل تره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستانی که تجربه دارن کمک کنن . من احتمالا اعزام شهریور هستم ......

میخواستم ببینم در اموزشی و بعدش در یگان در طول خدمت : وسیله ها ی شخصی و لباس و لوازم که با خودت اوردی .. رو باید کجا بزاری ؟ ایا کمد میدن به هر شخص ؟ تو اموزشی و یگان فرق میکنه ؟

و ایا اجباری در خوابگاه در تخت خواب مشخصی باشی ؟ بالا یا پایین ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

غذاهایی که در خدمت میدهند بجز صتحانه که تخم مرغ و سیب زمینی(که توی شام هم هست)مرباکره عسل خرما پنیر... و نهار که استانبولی یا برنج و خورشتی هفته ای یکبار با تن یا کباب کوبیده هستن اینایی که گذاشتمو رو بیشتر برای شام میدند و در ماه مبارک رمضان انقدر آش خواهید خورد که تا سالها بعد از خوردن هر نوع آش بیزار می شوید + میوه و گاهاً سبزی
    دمپایی ابری(دوغش مال خودمونه خریدیم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نان که باتوجه محل خدمت متمایزه برا ما که آرد بلوطی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همبر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرغ سوخاری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رطب خرما که باتوجه به جنوبی بودن محل خدمت بیشتر میدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کتلت سبزی تخم مرغ یا کوکوسبزی و خورشت وحشت و جزیره را هم اضاف کنید عکسش نبود البته ما کلی اعتراض کردیم تا خورشت وحشت به خورشت بادمجان تبدیل شده و یک باقیات صالحات از خود برجا نهادیم
    Last edited by karimz; 27-05-2014 at 23:27.

7. 3 کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

میخواستم ببینم در اموزشی و بعدش در یگان در طول خدمت : وسیله ها ی شخصی و لباس و لوازم که با خودت اوردی .. رو باید کجا بزاری ؟ ایا کمد میدن به هر شخص ؟ تو اموزشی و یگان فرق میکنه ؟

(توضیحاتم مربوط به ارتشه و جاهای دیگه رو خبرندارم کیفیت به چه صورتیست)
    شرایط در آموزشی با یگان خیلی فرق داره شما در اموزشی لوازمت رو توی انبار داخل آسایشگاه که برای همینکاره(یا کمد داره یا نداره بستگی داره کجا بیوفتی) یا اگر جا نبود زیر تختت میزاری و بهتره کیفت محکم قفل داشته باشه( قصه ی مالتو حفظ کن همسایتو دزد نکنه) و اما یگان فضای بیشتر و آزادتری برای وسایلت داری اگر سرباز عادی هستی که شبیه همون آموزشی آسایشگاه و... داری ولی اگر دانشجو وظیفه ای میفرستنت سویت پیش هم سنوسالای خودت اونجا کمد دیواری داره
    تخت آموزشی هم توافقیه گاهی هم اجباریه اما سعی کن نزدیک پنجره بگیری آفتاب بهش بخوره جکوجونوراش بپره یا وسط باشه گوشه ها نباشه گوشه ها گال داره برای جلوگیری از گال هم نظافت زیاد داشته باش تا گالی نشی که اگر شدی گالها زیر پوستت تونل سازی میکنند و اینقد خودتو میخارونی که خون جاری می شود و اگر گالی شدی پماد ضد گال بگیر بمال به موضع
    Last edited by karimz; 27-05-2014 at 23:45.

9. 3 کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

دوستانی که تجربه دارن کمک کنن . من احتمالا اعزام شهریور هستم ......

تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    من پیرو صحبت های دوستمون زمانیکه که اعزام شدیم به آموزشی به ترتیب قد افراد را شماره گذاری کردن برای صف و به همون ترتیب برامون تخت انتخاب کردن. یعنی دلبخواه نبود و هرکس به ترتیب شماره رفت سراغ تختش. بعد بغل تخت یک کمد برای هر فرد بود. ولی قفل را خودت باید می خریدی براش. اینکه یک قفل همراهت باشه برای زیپ کیفت. آموزش اینجوری بود. یگان فضای بهتری داری و اوضاع بهتره

11. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان سپاه که دیگه سرباز لیسانس بدون دوره تکمیلی نمی گیره.میمونه ارتش و نیروی انتظامی.حالا از بین این دو تا احتمالش بیشتره اول تیر کدوم بیفتیم؟یه مدته تو دوست و فامیل ما همه میفتن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه شهر خودمون.
    سلام
    چرا میگیرن
    اصلا ملاک دوره تکمیلی نیست
    نداشته باشید میرین اموزشی .
    ملاک بسیجی بودن شماست.
    اما معرف پاسداراگه داشته باشید که بهتر. اما مطمین باشید که میگیره
    وگرنه خیلیا دوره تکمیلی ندارن و گرفتن چه نیروی زمینی و چه نیروی هوایی

13. این کاربر از alaatash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    من 32 سال سن دارم و غیبت و با تحصیلات دیپلم و کار تخصصی تعمیرات کامپیوتر و شبکه انجام میدم و متاهل نیز هستم و میخوام دیگه این وضعیت رو تمام کنم و برم خدمت.

در ضمن من دو تا بیماری (مشکل نارسایی خفیف دریچه میترال و اختلالات شدید تنفسی از بینی ) را دارم باید چکار کنم و چه شرایطی برام پیش میاد ؟

آیا محل خدمت در شهر خودم میشه و میتونم به همسرم سر بزنم یا نه ؟

چطوری میتونم روز برگی بگیرم؟
    امکانش هست که بعد از ظهرها بتونم مرخص باشم؟
    کسی هست شرایطش مثل من باشه؟

خواهشا هرکس اطلاع داره جواب بده ممنون.

هیچ کس پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟

یعنی کسی اطلاعی نداره که وضعیت من به چه صورت خواهد بود؟؟؟

خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید.
    Last edited by rabi931; 28-05-2014 at 09:24.

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

هیچ کس پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟

یعنی کسی اطلاعی نداره که وضعیت من به چه صورت خواهد بود؟؟؟

خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید.
    من کسی را نمیشناسم شرایطش مثله شما باشد
    برادره من برای اینکه از وضعیت جسمانیت مطلع بشی پیش لااقل 2 تا دکتر مطلع با اصول سازمان وظیفه برو معاینه شوی و مشورت بگیری که شامل معافیت پزشکی می شوی یا نه/
    در مورد اینکه در شهره خودت میفتی یا خیر بستگی دارد به اینکه تصمیم چه می گیرند سازمان. به هرحال تا آنجا که من می دانم چون غیبت داری و دیپلم هم هستی ممکن هم هست شهرستان بفتی. باز هم جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعته. برو خدمت توکل بر خدا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •