تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2217 از 3347 اولاول ... 1217171721172167220722132214221522162217221822192220222122272267231727173217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,161 به 22,170 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

نه دوست عزیز اصلا هم توهین نیست شما مثل این که خیلی تو شهر های بزرگ بودید و اصلا سری به شهرهای کوچیک و روستاها نزدید که اونجا مردم حتی بلد نیستند با نوکیا 1100 هم کار کنند بنابراین شرایط هم اول باید به شهرهای بزرگ برسن بعد به روستاها و شهرهای کوچیک تر نه این که برن کل شهرهای کوچیک رو پوشش بدن بعد پایتخت هم هیچی به هیچی
    همونطور که قبلا هم عرض کردم من هم این را قبول دارم که باید از جا های پرجمعیت تر شروع کنند و حتما خود اپراتور هم برای سود دهی بیشتر ابتدا شهر های بزرگ را پوشش میدهد . اما دقت داشته باشید که پیشرفت تکنولوژی فقط مخصوص یک منطقه خاص نیس من خودم هم در روستا و هم در شهرستان و مرکز استان بودم درست هس که تعداد کسانی که در شهر های بزرگ از اینترنت استفاده میکنند بیشتر است ان هم به علت جمعیت بیشتر نسبت به شهر های کوچکتر و اینکه خدمات را سریعتر در انجا راه اندازی کرده اند اما اینکه بگوییم مردم شهر های کوچک سواد کار کردن با یک گوشی ساده هم بلد نیستن بی انصافی هس شاید این حرف در مورد یک قرن پیش حرف صحیح باشد اما امروز در روستا ها هم افراد بسیاری هستند که از گوشی های هوشمند و سیستم های کامپیوتری استفاده میکنند و ان ها هم حق استفاده از از تکنولوژی های روز را دارند که البته با توجه به جمعیت کمتر اولویت با شهر های بزرگتر است

2. 3 کاربر از sajjadm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نه دوست عزیز اصلا هم توهین نیست شما مثل این که خیلی تو شهر های بزرگ بودید و اصلا سری به شهرهای کوچیک و روستاها نزدید که اونجا مردم حتی بلد نیستند با نوکیا 1100 هم کار کنند بنابراین شرایط هم اول باید به شهرهای بزرگ برسن بعد به روستاها و شهرهای کوچیک تر نه این که برن کل شهرهای کوچیک رو پوشش بدن بعد پایتخت هم هیچی به هیچی
    واقعا متاسفم واسه این طرز تفکرت مگه من و تو یه پول نمیدیم؟مگه خون من و تو باهم فرق میکنه که سرعت شهرهای بزرگ باید 60مگ باشه ولی واسه ما حداکثر12 کیلوبایت،اولا که این کار با پول داره دوما اگه بحث سواده الا ما شدیم بیسواد شما با این تفکر شدی با سواد شهر که هیچ اگه خواستی خصوصی پیام بده ادرس روستامونم میدم بیا در خدمتیم اگه از هر خانواده یه نفرش تو بهترین دانشگاه ملی کشور درس نمیخوند انوقت حرف شما درس ما بیسوادیم و شمام از برخی داشگاه های کشور نمره نمیخرید

6. این کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستان دیگه شهر و روستاها و ده فرقی باهم نداره
    اینترنت دنیا روکوچیک کرده
    همین فروم رو ببنید من وسه تا از بچه های دیگه از هرمزگان هستیم که یکی از استانهای محروم کشوره حالا بغیر من بقیه بچهها خیلی اطلاعات بروزی دارند

8. 3 کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افرادی که قوانین رعایت نکن و به دنبال ایجاد حاشیه باشن بلوک خواهند شد.
    از زدن تو سر و کله هم در این مکان خودداری کنید.این تاپیک برای دعوا نیست.

10. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من واقعا نمیفهمم این بحث روستا و شهر چیه که راه انداختین.

من شخصاً خیلی جاها رفتم حتی روستاها که اوضاع اینترنتشون خوب بود حتی در اون شرایط از اوضاع من بهتر بود. این بحث که روستا و شهرستان وضعیت سرویس دهی خوبی نداره نسبت به تهران و شهرهای بزرگ کاملا بی پایه و اساس هست.

بنده دو دوست دارم در شهرستان دهاقان و فریدن در استان اصفهان که شاید اسم این شهرها هم نشنیده باشید اما اوضاع اینترنتشون از اوضاع شخص من خیلی بهتره !

پس همینجا این بحث بی ربط که تکنولوژی مربوط به شهرهای بزرگ هست رو تموم کنید چون واقعا هیچ مشکلی رو حل نمیکنه !
    ممنون

12. 5 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دیشب ، پارک شمس تبریز !!
    پهنای باند خیلی خوبی داره !!
    البته نمیدونم این دکل 4 جی هست یا دکل مرکز شهریار !! چون خیلی به هم نزدیکن و آنتن هم تو اون محدوده بین 3 خط و 4 خط کم و زیاد میشه !! نمیشه تشخیص داد کدومه
    فکر کنم تو دانلود منیجر 7 مگابایت رو بشه ازش گرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=========

دیروز انقدر اینور اونور اسپید تست گرفتم که 700 مگابایت از حجمم فقط برای اسپید تست رفت !! هر تست با سرعت حدود 40 مگ دانلود و بالای 15 مگ آپلود 70 مگابایت حجم رو میخوره
    Last edited by fanoostalaei; 11-07-2016 at 12:02.

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmohammad_49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما باید مودم e8373 +انتن ۴۰دسیبل بخری

انتن+ مودم =235000تومان اونوقت حد اقل نت 3g داری البته تو بدترین حالت گفتم. شما مودمت انتن داشته باشه ۱۷ کیلومتر حدودا از دکل دور باشی از نت فورجی میتونی استفاده کنی متوجه شدی؟

Sent from my Lenovo K50a40
    سلام
    دوستان هر جا پرسیدم این آنتن معرفی شده را نتونستم پیدا کنم ، کسی سراغ نداره؟فروشگاه یا شرکت داخلی که این آنتن را عرضه کنه؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان هر جا پرسیدم این آنتن معرفی شده را نتونستم پیدا کنم ، کسی سراغ نداره؟فروشگاه یا شرکت داخلی که این آنتن را عرضه کنه؟
    میتونی از این سایت بپرسی

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد
    Last edited by naser.051; 11-07-2016 at 14:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •