تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2217 از 3017 اولاول ... 121717172117216722072213221422152216221722182219222022212227226723172717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,161 به 22,170 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان من از نمایندگی اکسین ثبت نام کردم. حالا کجا باید برم حجم و.... را ببینم

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

افا کسی ج درست به ما نداد این ترافیک رزرو می مونه برا ماه بعد یا هاپولی می کنن
    ترافیک رزرو منتقل میشه

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

میمونه . شما هر سرویسی بگیری فقط بالاترش نمایش داده نمیشه . مثلا 5 مگ بخری نمیتونی 10 مگ رو ببینی .

گفتم شاید از تو نمایندگی باید تیکش رو بزنن که همه ی سرویس ها فعال بشن .اما ریسکه این کار چون ممکنه در حین پشتیبانی یا هر چیز دیگه ای بگن چونن ده مگ گرفتی باید جواز کسبی چیزی بیاری وگرنه سرویست رو قطع میکنیم .

میشه یکی به من بگه سرویس های 1 مگ و 2 مگ سرعت تک کانکشن روزانشون چه فرقی با 5 و 10 مگ داره ؟ چون برای اونا نوشته تا 5 و تا 10 مگ یعنی ممکنه نوسان زیاد داشته باشن اگر کسی مقایسه کرده بی زحمت منو راهنمایی کنه .من یه سرویسی میخام که فقط سرعت وبگردیش (تک کانکشن) کمترین افت رو داشته باشه حتی وقتی روی ای پی های داغون میفته .

نیازمند یاری سبزتون هستم

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گفتم شاید از تو نمایندگی باید تیکش رو بزنن که همه ی سرویس ها فعال بشن .اما ریسکه این کار چون ممکنه در حین پشتیبانی یا هر چیز دیگه ای بگن چونن ده مگ گرفتی باید جواز کسبی چیزی بیاری وگرنه سرویست رو قطع میکنیم .

میشه یکی به من بگه سرویس های 1 مگ و 2 مگ سرعت تک کانکشن روزانشون چه فرقی با 5 و 10 مگ داره ؟ چون برای اونا نوشته تا 5 و تا 10 مگ یعنی ممکنه نوسان زیاد داشته باشن اگر کسی مقایسه کرده بی زحمت منو راهنمایی کنه .من یه سرویسی میخام که فقط سرعت وبگردیش (تک کانکشن) کمترین افت رو داشته باشه حتی وقتی روی ای پی های داغون میفته .

نیازمند یاری سبزتون هستم
    برا من که اکثر اوقات تک کانکشن فول سرعتو میده چه 2 مگ چه 10 مگ باشه , البته به غیر از ایپی 37 که تک کانکشن بیشتر از یک مگ سرعت نمیده
    ایپی داغون همیشه داغونه و ربطی به سروریس خریداری شده نداره مثلا ایپی 2.189 الان چه سرویستون 10 مگ باشه چه 1 مگ بیشتر از 256 کیلو بیت نمیتونه بهتون سرعت بده
    وبگردی 2 مگ با 10 مگ هم فرقی نداره مثل هم هستن

5. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان با استفاده از یوزر نام و پسورد می خوام وارد سامانه پرتاک بشم می گه اشتباه هست

خود شرکت این یوزر نام و پسورد را داده حالا باید چیکار کنم؟

شایان من 10 مگ با 5 گیگ ترافیک گرفتم گفتند شبانه رایگان هم داره. ولی الان سرعتم افتضاحه از 140 تا بالاتر نمی ره هر سایتی بگی تست کردم

چطور می تونم ایپی عوض کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آقا این آدرس پارتاک رو بدید بی زحمت
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    خدمت شما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من از نمایندگی اکسین ثبت نام کردم. حالا کجا باید برم حجم و.... را ببینم
    دوستان با استفاده از یوزر نام و پسورد می خوام وارد سامانه پرتاک بشم می گه اشتباه هست

خود شرکت این یوزر نام و پسورد را داده حالا باید چیکار کنم؟

شایان من 10 مگ با 5 گیگ ترافیک گرفتم گفتند شبانه رایگان هم داره. ولی الان سرعتم افتضاحه از 140 تا بالاتر نمی ره هر سایتی بگی تست کردم

چطور می تونم ایپی عوض کنم
    سلام دوست عزیز

اگه مایل بودید یوزرتون رو برام بصورت خصوصی بفرستید تا پسورد سامانتونو فعال کنم.

سرویس های مخابرات فقط تا 2 مگ شبانه دارن. بالاترش یعنی 5 مگ و 10 مگ هیچ شبانه ای ندارن

برای سرعتتون هم اول باید از توی تنظیمات مودمتون ببینید دان استریمتون روی چنده. و اینکه نویز خطتون در چه وضعیتیه

ببینید میتونید با آدرس 192.168.1.1 و با یوزرنیم/پسورد admin (هردو) وارد مودم بشید ؟

* برای آیپی عوض کردن هم باید مودمتونو ریست کنید ( از نوع خاموش روشن کردن) یعنی سافت ریست.
    Last edited by Ehsan ZD; 01-03-2015 at 23:54.

8. این کاربر از Ehsan ZD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برا من که اکثر اوقات تک کانکشن فول سرعتو میده چه 2 مگ چه 10 مگ باشه , البته به غیر از ایپی 37 که تک کانکشن بیشتر از یک مگ سرعت نمیده
    ایپی داغون همیشه داغونه و ربطی به سروریس خریداری شده نداره مثلا ایپی 2.189 الان چه سرویستون 10 مگ باشه چه 1 مگ بیشتر از 256 کیلو بیت نمیتونه بهتون سرعت بده
    وبگردی 2 مگ با 10 مگ هم فرقی نداره مثل هم هستن

در مورد ای پی ها که درست میگی ولی بلخره باید یه فرقی بینشون باشه احتمالا ضریب بالاتری دارند وگرنه منوشتند 5 مگ ، نه تا 5 مگ .قبلا که 2 مگ داشتم خیلی نوسان داشت تغییرش که دادم به 1 مگ خیلی بهتر شد .تجربه هم بهم ثابت کرده هر چی پهنای باند بالاتری میگیری نوسانش زیادتر میشه. میترسم 5 یا 10 بگیرم بازم مشکل نوسان رو داشته باشن .الان 1 مگم تا 4 مگ بازه دانلودش و وبگردی هم که بالای 5 مگ میزنه ولی احساس میکنم شبیه سرعت 512 تا 1 مگ هست چون قبلا با 4 مگ واقعی کار کرده بودم خیلی سریع تر پیج باز میکرد .مثلا یه سایتی میزنم با سرعت 4 پنج مگ باید در کسری از صدم ثانیه لود بشه ولی چند ثانیه طول میکشه در صورتی که من با 1مگ وایرلس هم با همین سرعت سایته رو واسم باز میکنه. نمیدونم چرا اینطوریه .روی ای پی های خوب اینطوریه چه برسه به بقیه ای پی ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خدمت شما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز

اگه مایل بودید یوزرتون رو برام بصورت خصوصی بفرستید تا پسورد سامانتونو فعال کنم.

سرویس های مخابرات فقط تا 2 مگ شبانه دارن. بالاترش یعنی 5 مگ و 10 مگ هیچ شبانه ای ندارن

برای سرعتتون هم اول باید از توی تنظیمات مودمتون ببینید دان استریمتون روی چنده. و اینکه نویز خطتون در چه وضعیتیه

ببینید میتونید با آدرس 192.168.1.1 و با یوزرنیم/پسورد admin (هردو) وارد مودم بشید ؟

* برای آیپی عوض کردن هم باید مودمتونو ریست کنید ( از نوع خاموش روشن کردن) یعنی سافت ریست.

ممنون. یوزر را پ.خ کردم . چطور ممکنه من دو هفته پیش گرفتم هم از اکسین که خریدم گفتند داره و هم نمایندگی اصلی پاس ماناد که پرسیدم گفتند داره شبانه

حالا امشب تست می کنم دیدم شارژ کم کرد. می سوزونم 2 مگ می گیرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

الان این استاندار بسته یا نه اقا احسان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ممنون. یوزر را پ.خ کردم . چطور ممکنه من دو هفته پیش گرفتم هم از اکسین که خریدم گفتند داره و هم نمایندگی اصلی پاس ماناد که پرسیدم گفتند داره شبانه

حالا امشب تست می کنم دیدم شارژ کم کرد. می سوزونم 2 مگ می گیرم
    الان این استاندار بسته یا نه اقا احسان

نویز و SNR که مشکلی نداره، خوبه

ولی دان استریمتونو کم بستن. روی 3 مگه. البته اگه 10 مگ دارید و دان استریم 3 مگ، سرعتتون خیلی باید از این چیزی که میگید بیشتر باشه. آی پی عوض کنید تا به سرعت 3 مگ برسید
    ولی سریع تا 10 مگ رو نسوزوندید تماس بگیرید پشتیبانی بگید دان استریمتونو 10 مگ کنن. خطتتون که تا 14 مگ کشش داره

واسه پسورد سامانه هم فعلا به منطقه مخابراتیتون دسترسی ندارم. تا فردا اگه شد واستون درستش میکنم. اگه نه باید از 2020 بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •