تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2217 از 4105 اولاول ... 1217171721172167220722132214221522162217221822192220222122272267231727173217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,161 به 22,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

عاقا ما یک بار رفتیم میدان تیر برای تیر اندازی جهت درس امادگی دفاعی سال سوم دبیرستان ....اونجا رو برامون جهنم کردند ایا اموزشی هم اونطوریه ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

عاقا ما یک بار رفتیم میدان تیر برای تیر اندازی جهت درس امادگی دفاعی سال سوم دبیرستان ....اونجا رو برامون جهنم کردند ایا اموزشی هم اونطوریه ؟؟؟؟؟؟
    اولش که میری اون تو هرکسی ازت سوال می پرسه بگو توجیه نیستم! کاری به کارت ندارن تا زمانیکه همه چیز را آموزش بدن.
    بعد از یک مدتی کم کم یاد میگیری همه چیزو.
    آخرشم میری میدون تیر و تیراندازی می کنی و یک شب هم مثله سرخپوستا میریزن تو خابگاهتون دمه گوشِت تیر میزنن از خواب بپری بری با بیژامه بیرون و مثله وقتی که خرمشهر را کشف کردن و به مانند این عراقی ها که با زیرپوش و بیژامه دستمال سفید دستشون گرفتن و کُردی میرقصیدن از ترسشون،میای بیرون خابگاه وسینه خیز وکلاغ پر میری تا خشمشون بخوابه!!
    آخرشم یک اردو میری تا صبح پیاده روی و ... وقتی هم برگردی مرخصی از آموزش.
    در کل یه کم اغراق کردم ولی مثله برق میگذره و رفیق زیاد پیدا می کنی .
    اونجا همه کَچَل هستن و هیچ فرقی بین کسی نیست. چه اون کسی که باباش بنز سوار میشه چه کسی که باباش خر سوار میشه
    تمام
    Last edited by western1; 27-05-2014 at 09:48.

3. 3 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام

به پدرمن که گفتن بعداز اموزشی
    ازیگانش باید 1نامه بیاره با مدارکی که ازتون میخوایم
    بعد...
    جدی؟!
    یعنی هیچ راهی نیست؟ آخه مشاور نظام وظیفه به من گفت با برگ اعزام میشه اما از هر کی میپرسم میگن رفیم ندادن. گفتن ازیگان نامه بیار.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

اولش که میری اون تو هرکسی ازت سوال می پرسه بگو توجیه نیستم! کاری به کارت ندارن تا زمانیکه همه چیز را آموزش بدن.
    بعد از یک مدتی کم کم یاد میگیری همه چیزو.
    آخرشم میری میدون تیر و تیراندازی می کنی و یک شب هم مثله سرخپوستا میریزن تو خابگاهتون دمه گوشِت تیر میزنن از خواب بپری بری با بیژامه بیرون و مثله وقتی که خرمشهر را کشف کردن و به مانند این عراقی ها که با زیرپوش و بیژامه دستمال سفید دستشون گرفتن و کُردی میرقصیدن از ترسشون،میای بیرون خابگاه وسینه خیز وکلاغ پر میری تا خشمشون بخوابه!!
    آخرشم یک اردو میری تا صبح پیاده روی و ... وقتی هم برگردی مرخصی از آموزش.
    در کل یه کم اغراق کردم ولی مثله برق میگذره و رفیق زیاد پیدا می کنی .
    اونجا همه کَچَل هستن و هیچ فرقی بین کسی نیست. چه اون کسی که باباش بنز سوار میشه چه کسی که باباش خر سوار میشه
    تمام

خدا اینا یعنی مثل سرخپوست ها گلیلیلیللی میکن میان تو .... تا خشمشون بخوابه !!!!!!!!!!!!

سوال دارم ممنون میشم دوستان یا شما جواب بدین :

1. بعد از اموزشی وقتی مرخصی اومدی از کجا میدونی که کدوم یگان افتادی برای دوره خدمت ؟
    2. فاصله بین مرخصی و فهمیدن افتادن در کدوم یگان برای دوره خدمت چقدر مرخصی هست ؟
    3. داداش فقط یک سوال دیگه بعد از ظهر چی کار میکنن هم در اموزشی و هم در یگان ؟؟؟؟؟؟

10 که خاموشی هست ، صبح ساعت 5 بیار باش انکادر > نماز > صبحونه > ورزش صبح گاهی > اموزش رژه و .. > کلاس تئوری > نماز > نهار و ....بعدش نمیدونم چی میشه چی کار میکنن تا ساعت 10 شب ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

سلام

سربازان دیپلم که سپاه افتادن را برای آموزشی کجا میبرن ؟

یعنی کدام مراکز آموزشی سپاه فقط سربازان دیپلم را پذیرش میکنند ؟

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

خدا اینا یعنی مثل سرخپوست ها گلیلیلیللی میکن میان تو .... تا خشمشون بخوابه !!!!!!!!!!!!

سوال دارم ممنون میشم دوستان یا شما جواب بدین :

1. بعد از اموزشی وقتی مرخصی اومدی از کجا میدونی که کدوم یگان افتادی برای دوره خدمت ؟
    2. فاصله بین مرخصی و فهمیدن افتادن در کدوم یگان برای دوره خدمت چقدر مرخصی هست ؟
    3. داداش فقط یک سوال دیگه بعد از ظهر چی کار میکنن هم در اموزشی و هم در یگان ؟؟؟؟؟؟

10 که خاموشی هست ، صبح ساعت 5 بیار باش انکادر > نماز > صبحونه > ورزش صبح گاهی > اموزش رژه و .. > کلاس تئوری > نماز > نهار و ....بعدش نمیدونم چی میشه چی کار میکنن تا ساعت 10 شب ؟؟؟؟؟؟
    1- بعد از اردو که روز آخر است برگه های ترخیص را خدمت شما به همراه برگه اعلام درجه و آدرس یگان و محل و ساعت مراجعه را ارائه می کنند که در آن برگه ها یگان و آدرسش مشخص است . کلا قبل از اینکه مرخص بشی سوال بدون جوابی برای شما باقی نمی گذارند. خیالت راحت. بعد سوار اتوبوس هایی که خوده پادگان برای شما در نظر گرفته می شوید و میاید چند روز مرخصی در منزل.
    2-قبل از اینکه آموزشی مرخص شوید آدرس و محل مراجعه یگان مشخص می شود.
    3- بعد از ظهر اگر دوست داشته باشی و مرخصی ساعتی بدهند می تونی بعضی وقت ها بری یه گشتی بیرون پادگان در ساعت مقرر بزنی. بیشتره اوقات بچه ها می روند یک حمام(حمام به نوبت است) یا لباس می شورند و یا خریدی می کنند (اگر در پادگان بوفه باشد). بقیه هم پوتین هاشونو واکس می زنند و بعد نماز و شام و مسواک و لالا...
    Last edited by western1; 27-05-2014 at 12:49.

8. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این خبرو شنیدید؟

تصویب شد: یک نوه والدین شهدا از سربازی معاف می‌شود

یعنی واقعا نوه شهدا معاف میشن؟
    Last edited by sasan.69; 27-05-2014 at 18:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    من 32 سال سن دارم و غیبت و با تحصیلات دیپلم و کار تخصصی تعمیرات کامپیوتر و شبکه انجام میدم و متاهل نیز هستم و میخوام دیگه این وضعیت رو تمام کنم و برم خدمت.

در ضمن من دو تا بیماری (مشکل نارسایی خفیف دریچه میترال و اختلالات شدید تنفسی از بینی ) را دارم باید چکار کنم و چه شرایطی برام پیش میاد ؟

آیا محل خدمت در شهر خودم میشه و میتونم به همسرم سر بزنم یا نه ؟

چطوری میتونم روز برگی بگیرم؟
    امکانش هست که بعد از ظهرها بتونم مرخص باشم؟
    کسی هست شرایطش مثل من باشه؟

خواهشا هرکس اطلاع داره جواب بده ممنون.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این خبرو شنیدید؟

تصویب شد: یک نوه والدین شهدا از سربازی معاف می‌شود

http://www.khabaronline.ir/detail/356893
    این که در متن خبر آمده که باید جد یا جده ناتوان باشه و نیاز مند مراقبت. باز هم قانون گذاز دست متصدی رو باز گذاشته چون که بلاخره اگر فرزند دختر یا پسر والدین شهید در قید حیات باشن دیگه نیازی به نوه برای مراقبت نیست از طرفی اثبات این که جد یا جده نیاز به کمک هستند هم حودش هفت خوانی داره در کمیسون پزشکی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان سپاه که دیگه سرباز لیسانس بدون دوره تکمیلی نمی گیره.میمونه ارتش و نیروی انتظامی.حالا از بین این دو تا احتمالش بیشتره اول تیر کدوم بیفتیم؟یه مدته تو دوست و فامیل ما همه میفتن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه شهر خودمون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •