تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2217 از 4428 اولاول ... 1217171721172167220722132214221522162217221822192220222122272267231727173217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,161 به 22,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سعی کنید از دم در خونه یک سیم مستقیم بدون قطعی بکشید تا پای کامپیوتر

اگر دوتا سیم رو بهم وصل کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوست عزيزم ميشه بگيد چه دستكاري روي سيم هاتون انجام داديد كه نويزتون كم شد ؟
    با توجه به عکس زیر من 405 مگ دانلود کردم ، ولی من به جان خودم دقیقا 931 مگ دانلود کردم !!! خیلی عجیبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سیمها ، من اشتباه کرده بودم و سیم ورودی اسپلیتر رو به یکی از پلاکهای خونه زده بودم ، و خروجی dsl رو به مودم و phone رو به یکی از تلفنها زده بودم ، با توجه به اینکه سایر پلاکهای تلفن صدای اینترنت میدادن من حوصله نداشتم دستکاری کنم و فکر میکردم فایده ای نداره ،

خلاصه سیم ورودی خونه رو مستقیم زدم با اسپلیتر و phone رفت برای کل پلاکها و dsl هم برای مودم ، همون موقع امتجان کردم 14 تا به نویزم اضافه شد (از 10 رفت 24) و شبش 931 مگ گرفتم .

البته من سرعتم تو روز هم خراب بود ، ولی خوب باز هم میگم شبها شانسیه ، دوباره دیدی سرعت کم شد ولی من توی این 20 روزی که داشتم فقط یه شب 450 تا گرفت وگرنا هرشب 60 مگ 16 مگ 30 مگ فوقش 100 مگ ، ولی دیشب مشخص بود یه تغییری کرده .

ایشالا همینجور بمونه !!!!

در ضمن قیمتا هم هیچ تغییری نکردن کی بود اقد شایعه پراکنی کرد!! ولی خوب مطمئنا سال دیگه بنزین گرون بشه اینترنت هم گرون میشه باهاش !!!!!!!

3. 3 کاربر از reza_electronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. دوستان ایام نوروز ترافیک رایگان میشه؟ از چندم تا چندمه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعیده ترافیک رو رایگان کنن یه بار انجام دادن واسه هفت پشتشون بس بود فکر کنم !

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب منظور منم همون اکانت تست یک ماهه بود.از سروبس مفتی چه انتظاری میشه داشت؟
    اینجا دوستانی هستن که ماهی 20000 تومن میدن و سرویس 1024 دارن و از سرعت دانلود شبانشون ناراضین.سرویس رایگان که دیگه جای خود داره.
    خط من نویزش برای دانلود 10 هستش اما مال شما 40.
    مشکل اینه: متاسفانه شهرهای جنوبی به خصوص اهواز و بوشهر زیرساختهای مخابراتیشون مشکل داره و نه تنها با پارس آنلاین بلکه با سرویس دهنده های دیگه هم نمیشه کسی رو پیدا کرد که از خدمات adsl راضی باشه.
    چند ماه پیش یکی از دوستان دیگه هم از اهواز یا بوشهر مشکل سرعت داشت و نویزش مثل شما زیاد بود و ایشون گفت که مشکل از مخابراته و تو شهرهای جنوبی زیرساختهای مخابراتی ضعیفه.
    سعید داره منو میگه اگه زیرساخت های شهرهای جنوبی خرابن؛ کرمان افتضاحه البته نمیدونم چرا پارس بیشتر دیشب از ساعت ۱۱.۵ تا ۱۲ ظهر جمعه کلا قطع بود (کرمان) به قول خودشون مشکل پارس در مرکز مخابرت کرمان !!!

7. این کاربر از rasoulrasoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیشب تهران مرکز بعثت هم ساعت 2 شب قطع شد گفتن فعلا اینترنتم قطعه تا صبح. بعدش درست شد

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز سرعتم نسبت به روزهای دیگه افت داشته :

سرویس 512-4G :

10. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امروز سرعتم نسبت به روزهای دیگه افت داشته :

سرویس 512-4G :

سلام
    دوست عزيزم شما سرعت دانلودتون با اين سرويسي كه داريد چنده ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه kamygame's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من میخوام از پارس انلاین اینترنت بگیرم . فقط چند تا سوال : وقتی سفارش بدیم چند روز بعد وصل میشه؟ با سرویس 512 یک ماهه 10 gb سرعت دانلود و اپلود رو چنده ؟ ممنون
    چقدر من بدبختم خب جوابم رو بدید دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چقدر من بدبختم خب جوابم رو بدید دیگه
    ببین برادر اینجا کسایی میان که مشکل داشته باشن بعد از اینکه مشکلشون برطرف شد ، بای بای !!!()البته به غیر ازبعضی کاربرای ویژه سایت بخاطرهمین ... مشکلاتی بوجود میاد دیگه
    سرویست اگر مشکل خاصی بوجود نیاد خودشون میگن حداکثر توی 7 روز کاری انجام میشه . (من خودم چهارشنبه رفتم شرکت ، یکشنبه وصل شد

بعدش هم ببین سرعت تمامی سرویس های محدود پارس توی روز به راحتی بالای 100 تا میره حتی برا بعضی ها 300 400 500 !!!!

یعنی مطمئن باش 512 بگیری سرعتت بالای 200 تاست (توی روز)

شبانه هم شهر به شهر که هیچ منطقه به منطقه و همسایه ها با هم و خودت هر شب فرق میکنه ، ولی اگر نویز خطت کم باشه با 512 دانلودت میتونم بت اطمینان بدم شبی بالای 500 مگه !!(نمیخام اغراق نمیکنم) ولی من خودم با 256 دیشب 913 مگ دانلود کردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •