هیچجوری، اینا فقط برای پیچوندن کاربر هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هیچجوری، اینا فقط برای پیچوندن کاربر هست
هیچی میگن باید بری سرویس یک ساله قرار داد ببندی با ما تا ساعت رایگان داشته باشی
در مورد سوالت اطلاعی ندارم (که یه خط دیگه بگیری). ولی تجربه نشون داده خط های مختلف میتونن به طرز قابل توجهی کیفیت های مختلفی داشته باشن. چه از نظر snr چه از نظر خدمات اینترنت.
ولی یکی از دوستان اینجا درمورد برداشتن تیک ADSL2 و ADSL2+ در قسمت تنظیمات DSL modulation مودم راهنمایی کرده بود. من این رو تست کردم snr از 13 به 26 ارتقا پیدا کرد. شما هم بد نیست تست کنی.
درضمن اگه سیم کشی داخلی یا ورودی ساختمون مشکل داشته باشه حتما ارزش چک کردن داره قبل از اقدام به گرفتن یه خط دیگه
فردا صبح مخابرت میرم فوششون میدم امشب سرعت دانلود من شده 240 ولی حسابی داره حجم کم میکنه تو پانل چک میکنم . عمدا هم زدم یکسره دانلود بشه حدود 3 گیگ تا 6 نیم صبح دانلود کنم بعد برم مادرشون جلوی چشاشون بیارم .
راست فقط بگید باید پیشه کی برم ؟ طبقه سوم ؟ درسته ؟
2048 یکساله گرفتم . پولش هم نقدی 370 دادم پدر سگ های دزد مخابرات دزد
گند بزنن تو این مخابرات و تصمیم گیرنده های دزدشبه همون سرعت 100 که کمتر از نصف سرعت سرویس 2 مگ بود تو ساعات رایگان هم قناعت نکردن و کلا حذف شد شبانه و حجمم نابود شد دیشب
![]()
![]()
!
حالا یقه کیو بگیرم ما ! از اون سازمان تنظیم مقررات تا به پایین همه تبصره هایی برای دزدی و ضایع کردن حق مشترک بدبخت دارن![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 02-03-2015 at 12:38.
متاسفانه دیشت حجم من هم کم شد :(
آشنای اول! نزدیک عید نوروز عجب عیدی به کاربراش هدیه کرد!
از دیشب حجم من هم کم میشه 2 مگ 5 گیگ شارژ ماهانه اگر حساب کنید سالی میشه 278400 تومن
زنگ زدم اسیاتک گفت منطقه شما فعال نیست بعد عید شاید اضافه بشیم
ایرانسل هم 3g انتن نمیده اینجا
فعلا تا سال دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه
از دست دزد اول راحت میشیم یا نه
دوستانی که از این آشنای اخر کمپین گرفتن و حجمشون کم نمیشه سرعت دانلودشون توی ساعت رایگان برگشته به 240 یا نه یه تست بزنید و اطلاع رسانی کنید ممنون
از دیشب حجم من هم کم میشه 2 مگ 5 گیگ شارژ ماهانه اگر حساب کنید سالی میشه 278400 تومن
زنگ زدم اسیاتک گفت منطقه شما فعال نیست بعد عید شاید اضافه بشیم
ایرانسل هم 3g انتن نمیده اینجا
فعلا تا سال دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه
از دست دزد اول راحت میشیم یا نه
دوستانی که از این آشنای اخر کمپین گرفتن و حجمشون کم نمیشه سرعت دانلودشون توی ساعت رایگان برگشته به 240 یا نه یه تست بزنید و اطلاع رسانی کنید ممنون
خیلی جالبه مخابرات که خودش وابسته به دولته آخرین شرکته که میاد آپ رو رایگان میکنه که اونم باز نکرده
بعد یکی مثل پارس آفلاین همون روزهای اول هم 25 درصد شارژ اضافه و هم آپلود رایگان رو اعمال کرده
خیلی های دیگه هم اینطوری کردن ، کلا الان اکثرا آپلود رو رایگان کردن ، شارژ 25 درصد هم تعدادی از شرکت ها اضافه بر اون دارن میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)